Türkiye de spor yapmak ne yazık ki maliyetli. Gerek kılık kıyafet olsun. Gerekse tükettiğimi yiyecekler olsun. 1 kilo Etin fiyatı 60 TL iken sizce de zor değil mi?Siz ortalama ne kadar ayırabiliyorsunuz?
Spor yapmak için aylık ne kadar harcama yapıyorsunuz?
Protein bir lüks değildir bence, illa somon yemek zorunda değilsin bir bardak süt 1.5 TL, yarım kilo tavuk göğsü ortalama 20 TL, bir kase yoğurt ortalama 3 TL ya da bir paket mercimek 10 TL... Uygun fiyatlı proteinler de tüketilebilir yani.
Ben çok yiyorum bakma öyle dediğime 😬 Sadece ekonomik anlamda spor yaparak belli Bi yere gelmek istiyen biri maddi açıdan iyi olması gerektiğini düşünuyorum 😶
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok bir harcama gerektirmiyor bence. Yemeye spor yapmasan da para veriyorsun zaten, ekstra olan tek şey salon ücreti bu da aylık ortalama 130 TL.
Ben öyle düşünmuyorum.
Fitness yapan biri kas gelişimi için daha iyi beslenmesi gerekiyor.
Belli Bi yerden sonra vucud ekstra dan protein istiyor.
Ülkemizde ne yazık ki Bi somon balığı almak istesek aklımız çıkıyor.
Protein bir lüks değildir bence, illa somon yemek zorunda değilsin bir bardak süt 1.5 TL, yarım kilo tavuk göğsü ortalama 20 TL, bir kase yoğurt ortalama 3 TL ya da bir paket mercimek 10 TL... Uygun fiyatlı proteinler de tüketilebilir yani.
Yine aylık 130 liradan fazla oluyor 😊
Hiçbir şey yemiyor musun spor yapmazken de yiyecek ekstra oluyor ya😄
Ben çok yiyorum bakma öyle dediğime 😬
Sadece ekonomik anlamda spor yaparak belli Bi yere gelmek istiyen biri maddi açıdan iyi olması gerektiğini düşünuyorum 😶
Sahilde yürüyüş yapıyorum mis gibi deniz havası eşliğinde ve bedava 😎
Spor yapmıyorum