3-4 haftadır belimde ağrılar oluştu. Spordan dolayı diye düşünüyorum. Bel fıtığı başlangıç safhası ihtimali olabilir mi?

Şöyle ki; sporda belime herhangi bir darbe almadım. Zaten ilk ağrı zamanlarında belimize vuruş falan yapmıyorduk. Muay Thaiye gidiyorum.
Ancak yere düşme ihtimalinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum her neyse. Nasıl oluştuğu pek aklımda değil bunlar sadece ihtimal.
Kalçamın üzerindeki iki bel kemiğimden, sağ tarafındaki kemikte morluk var hafif. İlk zamanlar orası beni zorluyordu, sporda ağrıyordu, kasılıyordu vs.
Ama son 2 3 haftadır hep sol taraf ağrır oldu. Ara ara krem sürmemize rağmen geçmedi.
İşte ne zaman spor yapsam, ne zaman spordan önce ısınma hareketleri yapsak, teknik uygulasak sol bel kemiğim kasılıyor, ağrıyor hareketleri yapamıyorum. Spordan çıkınca da bu durum devam ediyor. Spor yapmayıp da kendimi yormadığım günler bu kadar ağrı ve kasılma olmuyor. En çok spor esnasında ve spordan sonra kasılmalar ve ağrılar oluyor. Spor esnasındayken hareketleri ve teknikleri yapmakta zorlanıyorum...
Perşembe gününe hastaneden randevu aldım gidicem. Ama eğer ola ki bel fıtığı başlangıç safhası varsa sporu bırakmam gerekir mi? Yoksa bu durum düzelir mi ve sporu bırakmak gibi bir durum yaşamaz mıyım?
Muay Thaici olmayı gerçekten istiyordum. Müsabıklar arasına yeni seçildik lisansım bu ay çıkıcak. Kuşak sınavlarına giricem vs.
Sporu bırakma durumum olur mu?
Uzun oldu ama detaylı anlatmam gerekiyordu...
3-4 haftadır belimde ağrılar oluştu. Spordan dolayı diye düşünüyorum. Bel fıtığı başlangıç safhası ihtimali olabilir mi?