Ve ne kadar sürede karın kası yapılabilir? Geçenlerde biraz karın için çalışayım dedim aman Allah'ım 3 gün gülerken öksürürken karnım ağrıyordu😀 Normalde şu karnın yan taraftalarındaki çizgiler bendede var bende havaya girdim tabi kesin karın kası bende de hoş durur falan diye ama göründüğü kadar kolay olmadığını anladım..😒 Bence erkekler yapsın daha hoş görünüyor..😌#Mademoiselle88♥️
iyi yanma olmuş karın bölgende ağrı onun göstergesi.. bence karın kasına gelmeden bacak ve kalça hareketlerinden yüklenmeleri lazım...
yoksa koşu bandının üstünden inmiyorlar, sağlıksız zayıflıyorlar kalçalar dümdüz, göğüs, erimiş kaburga kemikleri sayılacak duruma kendilerini getirip ohhhh zayıfladım bak diyorlar böyle olmaz bu işler oldukça sağlıksız İREM DERİCİ gibi oluverirler sonra...
şimdi karın bölgesi için vücut yağ oranınında inmesi gerek karın kası mutfakta yapılır...
Ülkede düzenli spor yapan sayısı az olduğu için ümidim kalmadı :/ birde nedense tanıştıklarımın hepsi ya evli ya da sevgilisi var ama bakalım ne zaman ne olacağı belli olmaz :)
Bencede cok tatli ve cekici oluyor bayanda karin kasi... ancak abartmamak lazim ozellikle bacak kaslarini... ustelik bu kaslarin bir cok artisi var özel zamanlar icin..
@Eagle_23 ya kardeşim abartmamak şartıyla diyosun bide la kadında kas dediğin şey ne kadar zor olur biliyomusun. o abartı dediğiniz kaslı kadınlar hiç bilmediğiniz ilaçlarla gelisiyo şöyle abartı mabartı diyipde kadınları spordan uzaklaştırmayın
bu kıvam iyi bence ama daha fazlasını kötü buluyorum çünkü bayanlardaki, kim nederse desin kadınsı kıvrımları önemsiyorum, erkek vucuduna dönen uç hali görsellik açısından hoş bulumyorum...
% 5 lik bölümde isen sorun yok Ama bizim genelde turk kadınları depresif duygular besliyor akıllarına kendi vücutları kalmıyor ya ailevi ya da baska nedenlerden kendini unutuyor
Kadınların karın kasına ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Tabi bu da kendilerini salıp 100 kilo olmalarına da gerek yok ama bir arkadaşın yorumunda da belirttiği gibi kadınlarda bir tek karın kası güzel durur. Kol ve göğüs kasları erkeksi gösterir...
Ben 6 aydr yapmaya calısıyorm ve oldu artk. Artı kadınlarda inanlmaz duruyor abartı olmamak şartıyla. Ayrıca çok uzun zamn ister öyle kolay değil bunisler azim dayanıklık sabır..
Evet ama resimdeki kadar yeterli çok yapmayın. Birde o acıyı sadece yeni başladığında o kadar çok issedersin sonra etkilemez o kadar fazla ve çabuk geçer acısı
En İyi Cevaplar