19 yaşındayım, son 2 yılda çok kilo aldım şu an 65 kiloyum ve memelerim birazcık sarktı gibi.
Fitnessle zayıflarsam bu sarkıklık geçer mi?
Fitnessle zayıflarsam bu sarkıklık geçer mi?
sarktigina göre büyük gögüslere dahipsin ve büyük gögpslerin kaderidir sarkmaya müsaitdir, bakmayin tvlerdeki diri ve koca memeli hatunlara hepsi yapma 😂
sporlar sarkmasini geciktirebilirsin ve ne kadar sarktigina bagli düzeltmen. cok fazla sarkma varsa biraz toparlar ama eskisi gibi olmaz.
Kilo aldığım için büyüdü normalde büyük değil
kilo alinca büyür o ayri ama findik kadar gögsün olsa ne kadar büyüyüp ne kadar sarkacak 😂 gögüs bölgebe uygulayabilecegin spor seceneklerini uygula, faydasi olur.
bir de dustan sonra soguk suyla sokla gögüslerini diri olmasina katki saglar.
Buyuk goguslerin varsa fazla bisey bekleme onunla. yasamayi ogren derim ben sahsen ben ogrendim begenen boyle begensin zaten ben buyuk seviyom daha guzel 😉
Büyük değil küçük aslında ama fazla kilodan böyle oldu
Kac beden ki
şu an 80. Benim kilomda birine göre küçük
Hmm valla kilonu bilmem de benim ki 100c ve 105 b arasinda o bile bana kucuk geliyor
Eninde sonunda sarkacak zaten bosver kiz ha erken ha gec olmeyecek miyiz bir gun
Iğrenç ya ben küçülsün istiyorum tekrar. Sevmiyorum büyük göğüs
Bende kiloyum ama oyle buyuk durmuyor soyledigim beden gibi hic durmuyor hatta sutyene girince sigmiyolar bnde de var sarkiklik adet doneminde cok guzel. oluyolar ama tam istedigim. gibi benim millete begendirmek gibi bir derdim. yok gordugun uzere kendim begeniyim yeter 😂😂
Ne?
Sanane
yerçekimi diye bir şey var sonuçta çekiyor aşagıya :) sarkma olacak yani ama spor biraz toparlar diri ve dik gösterir o da ayrı oknu tabi...
spor mağazasından bir kaç ekipmanla sıkılaştılabilir ankarada mısın
Hayır
Tamam o zaman https://www.youtube.com/watch?v=-dJjzjhMLkw bunun gibi şeyler yap ve sporcu atleti giy
Cevap
21Cevap
meme kasların gelişir dik ve sert durur, ama düzenli spor yapman lazım
işte sporcu dinle bak
Sarkiklik fena ya!!! Sporla degil baska yontemleri oldugunu duymustum soguk uygulamalar filan
tabi ki düzelir, ve duştan sonra soğuk su tut göğüslerine
Fitnesss ile süper fizigin olur dene bak bna dua edicen
Üzülme kuzum sana öyle geliyor
Bu yasta nasil bu kadar sarkittinnn
65 kiloyum
Olsun kilolu olduğu halde sarkmayanda var kiloyla alakali değil ki
Mandalla tuttur gecer
evet eski haline dönebilirsin
Duzelir yapiya da bağlı
Beanch pres yap sınav cek
Yagli gidalar tüketme
fotoğraf görmeden bir şey diyemeyiz şimdi