3 4 aydır spor yapıyorum. bacak kalınlaştırmak için. squat yapıyorum. popom büyüyor ama bacaklarım ince. hiç hoşuma gitmiyor. bacaklarımın kalınlaşması için ne yapmalıyım?
dolgun olsun istiyorum.
dolgun olsun istiyorum.
En iyisi çök kalk yapmak.
onu yapıyorum zaten
Cevap
5Cevap
Protein alarak squat yap
alıyorum ama bir işe yaramıyo
Protein olarak ne tüketiyorsun
et tavuk yumurta kuruyemis vs bilinen herşeyi. yumurtayı zar zor yiyorum ama. 1 tane. k. hidrat makarna pilav patates vs. sütte çok içerim
Bunlarla biraz zor senin tozlardan alıp içmen lazım bu yediklerin beslenmene anca yeter ilave kullanman lazım kullandiktan sonra değişimi farkedeceksin
bir tane bende var k. hidrat tozu. 6 aydır dolapta bikere içtim bidaha içemedim midem bulandı. bir iki kere açıldı kapak bozulmuşmudur? içebilirmiyim acaba sizce
Yok bozulmaz süt veya meyva suyula mix yap senin artı takviye alman lazım yoksa sadece formunu korutsun kondisyon olur başkada etkisi olmaz arada toz çörek otu tüket protein yüksek ondada sade yiyemezsin pekmez veya yoğurtla yiyebilirsin
ya onu sütle içtim kustum baya. ama içmeden önce de baya yemek yemiştim sanırım ondan kustum:( tiksinince içemedim :(
Boy kilo nedir senin
167 46 kilo
Hmm çok zayif sayilirsin senin ilk önce kilo almanı sağlamak lazım
evet bende bunun için uğraşıyorum yani :( o tozu içmeyi düşünüyorum hangi saatlerde içmeliyim tok karnına içemiyorum onu bişey önerebilirmisinix kilo almak için
Sabah kahvaltisinda ve yatarken içmen lazim kilo alman için sana bir tarifte veriyim seni acıktiracak birşey senin ihtiyacinda bu zaten
iyi olur nedir acabaa nasıl birşey
Aktara git çekilmiş toz çörek otu al birazda zerdeçal al birde gerçek üzüm pekmezi şimdi yemeğini ye sonra bir su bardağı içine bir yemek kaşıği dolusu çörek otu iki yemek kaşıği pekmez yarım çay kaşığı zerdeçal suyla karıştir fondiple iç yani bu seni açiktircak ama devam etçen ihtiyacin olduğu sürece tamam
anladım çörek otunu söylemişlerdi. bide çemen otunu yoğurtla ye demişlerdi. şu tozu peki bir ölçek bir bardak suyla karıştırsam içsem yararı olur mu.
Olur zaten kutunun içinden ölçeği çikiyor özellikle akşam yatarken iç tozu enerji harcamadiğin için kilo aldirir
Ama dediğim karışimi mutlaka denemelisin ama tok karina iç ki kilo yapsin aciktirsin seni birde harcadoğin kaloriden fazla tüketmen gerekiyor bimde fazla pahali değil antep fıstikli cezerye gibi birşey var ondanda tüket
anladım cok tesekkur ederimm size ilgilendiniz sağolun denicem hepsini. bu önümüzdeki yaza kilo almış olarak girmk istiyorum:((
Hadi inşallah bakalim senin tek sorunun kilo eğer yemeğini sağlam yersen fiziğin on numara olur istediğin bölgeyi şekillendirirsin aklina bişey takilirsa sor bana
bende öyle düşünüyorum teşekkur ederimm
Rica ederim
Beslenmen tirt
galiba :/ düzensiz besleniyorum ama saatler belli olmuyo
bilmiyorum ki bunu. tavuk et yumurta ne bulursam yiyorum
46 kiloyum :( dediğiniz gibi beslensem ne kadar süre de değişim olur bacaklar şişer mi :(
salı persembe cumartesi spor günlerim. saatlerim düzensiz spordan 8 de dönüp yiyorum. ama sabahları canım istemiyor yemiyorum 1 yumurta zor yiyorum. 4 aydır hiçbir gelişim olmadı bacaklarım inceldi sanki:(
spor hocam çok fazla ilgisiz. kimseyle ilgilenmiyor. başka birinden yardım almalıyım. teşekkürler yine de bilgiler içn
İlginç😕
Cokmu yuruyon
evet :((( spora giderken yürüyorum dönerken yürüyorum. gün içinde de yürüyorum. okul başlayacak daha çok yürücem. bacaklarım cok ince :(
herkes söylüyor ama bacakların cok ince kırılcak gibi diye. nasıl kalınlaştırıcam ya
görüp nabıcan ya bildiğin bişey yoksa yorum yapma
Özelden yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar