Merhaba arkadaşlar, bu konuda bilgili olanlar yazarsa sevinirim.
6 aydır düzenli spor yapıyorum tam 20 kilo verdim.
Hergün 1 saat koşuyorum artı evde bacak ve karın egzersizleri yapıyorum vücudumda sarkma olmasın diye ve beslenmemi tamamen değiştirdim.
istediğim kiloya ulaştım fakat hala koşmaya devam ediyorum.
karnım tamamen eridi ama bacakları bir türlü inceletmiyorum özellikle kalf kaslarını yani baldırları, iç bacaklarım eridi ama alt kısım inatla erimiyor dokunduğum zaman zaman kas yapmışım ama bunu yok etmek mümkün değil mi?
6 aydır düzenli spor yapıyorum tam 20 kilo verdim.
Hergün 1 saat koşuyorum artı evde bacak ve karın egzersizleri yapıyorum vücudumda sarkma olmasın diye ve beslenmemi tamamen değiştirdim.
istediğim kiloya ulaştım fakat hala koşmaya devam ediyorum.
karnım tamamen eridi ama bacakları bir türlü inceletmiyorum özellikle kalf kaslarını yani baldırları, iç bacaklarım eridi ama alt kısım inatla erimiyor dokunduğum zaman zaman kas yapmışım ama bunu yok etmek mümkün değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
o kadar aynı durumdayız ki, kilom az olmamasına rağmen kalflarım aşırı parçalı duruyor. Üst bacağımdan çok azıcık ince o kadar
Seninki yine üst bacağından ince benim üst bacağım daha ince, hatta tam istediğim gibi ayrı duruyor ama alt bacaklar sonradan eklenmiş gibi vücuduma şaka gibi ya
kas iyidir boşver çok kafana takma, benim hoşuma bile gidiyor bende öyle olması. Tabii sen erkeksin diyebilirisin ama sportif görünüm katıyor bence hem erkeğe hem de kadına
Yani tabiiki kaslı olması yağlı durmasından güzeldir ama vücudumun üst kısmı ince alt kısmı kalın bu yüzden garip duruyor:)
yok yok merak etme eminim düşündüğün kadar kötü değildir
Teşekkürler:)
Bölgesel spor yapmalısın büyün vücut değil.
Bacak bölgesi hemen incelen bir bölge değil ayrıca sadece o bölge için hareketler yapsan çok daha hızlı fayda alırsın.
Bisiklet bin