Sizce Ts bu gece şike mi yaptı. Ne diyorsunuz bana şike gibi geldi.
Ts şike yaptı.
Yapmadı.
Tsliyim ama iyi maçı sattık.
Bilmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şikeyi aziz yıldırama sorun o size nasıl bir şey olduğunu anlatır!
TRABZON ANADOLUN ABİSİDİR ANADOLUNDAN İSTANBULA KARŞI ÇIKMIŞ TABANINI YERLİ HALKIN KURDUĞU BİR MARKADIR !
TEMİZ TARİHİ İLE VE ONA KARŞI OYNAN GELMİŞ GEÇMİŞ TÜM OYUNLARA RAĞMEN GÜCÜNÜ KANITLAMIŞ BİR TAKIMDIR...
KANIT OLMADAN BOŞ BOŞ İFTİRA ATMAYIN !
Herkesde 5 yemiş Bursa son 15 maç kimseyi yenememiş Ts yi deplasmanda yeniyor al sana kanıt.
Böyle saçma kanıt mı olur ya , bunun bir çok örneği geçmişte var.
Futbol bu belli mi olur ayrıca trabzon zaten iddiasız çıkmış maça bursanın ise tehlikesi var oyun farkı olacak elbette
Geçen hafta neden Fenerbahçeye asıldı Ts nin iddiası mı vardı. Maçı izle tarafsız nasıl goller yediğini görürsün.
geçen hafta yense avrupa iddiası devam edecekti ne saçmalıyorsunuz ya :D
ofsayttan gol atıp hani avrupa şansımızı kaybettiğimiz maçtı o maç hani hatırlatırım
İlk maçta evinizde 4 yemişdiniz hatırlatırım.
ne oldu yemişsek sonuçta şike yapmış mıyız?
Diyorum ki Ts hiç birzaman büyük takımı olamaz 4. bile olamaz.
bunu TS , sen belirlemeden çok önce zaten kazandı 7 şampiyonluğun haricinde aldığımın onca kupa avrupadaki onca geçmiş merak etme bunu sen belirlemiyorsun..
TFF nin oyunları sadece 2011 de olmadı bunuda unutmayalım boş boş konuşmaya başladıysan söyleyecek başka bir şey kalmamış demektir bundan sonra kanıtın olmadan konuşmaman dileğiyle bay bay
sanki TS, Real Madrid'di de maçı sattı.. TS'nin durumu zaten ortada.. dengesiz bir grafik..
Neden en iyi takımız diyen takım herkesden 5 yiyeni yenemedi.
Geçen hafta rezil oldular son 15 maç kimi yenmişler sadece Ts :)
Şike olması için karşılıklı anlaşma olması lazım, ki ben Bursa'nın para karşılığı Trabzonla anlaştığını sanman. En kötü ihtimalle Trabzon Rizeyi sevmediği için maçı bile bile Bursaya vermiştir o kadar, bu da Trabzon şikeci anlamına gelmiyor
Cevap
9Cevap
Şike değil yani para karşılığı yapmadı tsnin karakteri bozuk zaten böyle bir takım
ağır şike bence yattılar ama para aldılar mı
Şike fenerin meslegi :D
Ondan mı gizlisin :) Bjk şike yaptık alın kupamızı diyen takımdır.
Bilmiyorum.
Fener gibi
tanrı bilir
Bariz şike yaptı.
%100 yaptı
yapmadı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar