Sizce abartı mııı?

Arkadaşlar merhaba ben devlet memuruyum erkek arkadaşımda devlet memuru olayı hızlıca anlatayım biz 2 yıldır sevgiliyiz nasipse bu yıl istemez söz nişan düğün yapıcaz onun ailesi beni biliyor ben henüz söylemedim kendi aileme ilişkimiz çok güzel değer gördüğüm bi ilişki gerek kendisi gerekse ailesi beni seviyorlar sayıyorlar bi tane ablası ve bi tane abisi var ablası evli 3 ay sonra bebişi olacak inşallah bende güzel bi hediye hazırlamak istedim ama birkaç arkadaşım abartı bulduklarını söylediler o yüzden moralim bozuldu sizce abartı mı bi tane çeyrek takıcam hazırladığım hediyenin içeriği de şöyle güzel bi markadan kabin boy valiz aldım bebek için 5 adet takım 2 adet zıbın 12 çorap 2 şapka 4 eldiven 3 adet zeka kartı 3 adet oyuncak , ayakkabı , bebek bakım çantası ,1 tane sweat ,1 kaban , bide belki bebek için ve kendileri için birer tane nevresim takımı alırım şimdi şöyle ki ablası çok iyi bi insan zaten hak etmese yapmam tek kız o ailede , annesi ve babası zaten yaşlı böyle bebek bohçası vs yapamaz annesi o yüzden bari ben güzel bi hediye hazırlayayım dedim bi iki arkadaşım saçma buldu o yüzden moralim bozuldu sizce saçma mı

Sizce abartı mııı?