Universite ilk hafta. Onunuze 4lu kiz arkadaa grubu oturdu. Siz erkek olarak arka siralarinda teksiniz. Kimse kimseyi tanimiyor Siz yoklama kagidi ile ilgili birsey sordunuz size donup gozlerini ayirmadan kirpiklerini kirparak asik gibi bakti size. Ders bitincede sen alttan mi ders aliyosun diye gulerek muhattap olmaya calisti. Kisa kesip basinizdan savdiniz ama bikac hafta sonra ingilizce sinavi sornasi kagidini verdikten sonra siniftan cikarken sizin gozlerine cikana kadar gulerek asik gibi bakti.
Bayram Değil Seyran Değil, Net Pas Vermiş
Pas Vermemiş
Emin Olamadim, Tanisman Lazim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her şeyi pas vermeye yormasaniz. Zaman geçirince anlarsın öyle şeyleri. Bir bakmışsın arkadaş sandigin kızla sevisiyorsun, sevgilim falan diyorsun
Kankim, gorduk gecirdik bu zamana kadar. Bir bakis vardir birde bakis vardir. Ve sunuda unutma durduk yere hicbi kiz bi erkekle muhattap olmaz. İlgisi olan kiz senin gorus alaninda olur ve seninle muhattap olmaya calisir. Emin ol senden daha tecrubeliyim
Eminim kanka eminim
Bak bakim kizlar hangi secenegi isaretlemis😉
İstediğini desinler abicim. Onların dediği, düşündüğü ve davranışları arasında mantıklı bir ilişki olmaz. Ve sen onun sana yürüdüğünü düşünerek davranırsan o oyunu baştan kazanmış olur. Binbir dinamiği var bu işin. Ve tekrar diyorum onlara Dikkat edeceğine git biraz zaman geçir. O zaman amacı ortaya çıkar. Su anki kankamin bana yürüdüğünü sandığımdan kızdan 6 ay boyunca kaçmıştım. Kankasina yurumek icin arkadaş oldum. Kankasi isteğim gibi birisi çıkmayınca onla kankaligim devam etti. Her seyde işime yarar. O yürüdüğünü sandığım süreçte de sevgilisi varmış, yanlış anlaşılmış. Gerçi tipim olsa yürüsem hayır da demez de oradaki olay farklıymış yani
Zaten umursamadim ben ama su bir gercekki mutlaka bir amaci var, illaki var.
Amaci benimle tavla oynamak degildir yani
Tavla oynarken guzel kankalariyla tanistirir knk. Belli olmaz djdhdj kankamin kankalari öyle güzel ki sevgilim varken bile ayrıldığım zamanlari düşünüp arkadaşlığımı bitiremiyorum. Her yönden faydasi oluyor
Kanki kankalarindanda fena citirlar varda o benim tipimi begendi diye kankalarida begenicek diye bi kural yokki
Bir kızı tavlarken arkadaşları ve çevresiyle arani iyi tutarsan, onu rahatça tavlarsin. Her seyde çevrelerinden onay bekliyorlar. Niye çoğu kız aldatilirken en yakın arkadasiyla aldatiliyor sanıyorsun? Her seyi ona anlatıp onay bekliyorlar. Kankasi o çocuğa yesil ışık yakarsa senin kız da yakıyor
Beğenmek olarak bakma diyorum yine kafanda bir düşünce olsun. Kızdan ayrılırsan falan diye ortama girip cevre yapma gibi düşün en kötü. Sana ne zarari olur ki?
Anladim ben seni, kizlarda cevresinde onay bekleme cok var orada dogrusun bu kiz beni disgorunus olarak begense bile illaki arkadaslariyla ayni ortamada sokmak isteyebilir tanistirmak icin
Evet. Ondan ilişki vs düşünmeden vakit geçir. Ad koymak isterse o koysun. Kadına bakar boyle şeyler. Sende istersen onun istediği gibi olur
Bir konu daha var. Bir kiz almanya sevgilisi turkiyede 1.5 yildir sevgililer. Ama cok ama cok az gorusuyorlar farkli ulke olunca. Kiz benimle 2 ay konustu instadan sana ait olmak istiyorum, sana karsi bisiler istiyorum diyr agladi her gece benimle konustu sevgilisi aradi gecr kisa kesip yine bana geldi sevgilimi arkadas ve dostum gibi goruyorum, sogukluk var dedi. Sonra sevgilisi almanyaya 1 haftaligina gitti cocukla bulusuyo geveleri yine beni ariyo bilsigin hoslandi yani benden, sonra sevgilisi mesajlarimizi yakalamis aglayarak gitmis bu seferde benden ozur dileyip beni engelledi. Bi yorumda buna aliyim
Kız k4şar. O erkeği ve seni kullanıyor. O cocuk gibi enayisini istese de bulamaz ondan terk etmiyor. Ya da o çocuğun sunduğu maddi vs konforu. Boşta kalıncada ilgi vs şeyler için diger herifi boynuzluyor. Sende kullandığı kişilerden birisisin. Sen olmasan baskalari ilgi gosterse yine benzeri olurmuş 🙄
Kanka beni kullaniyosun dedim. Seni kullansam karnin acmi tokmu diye dusunmem filan dedi. O cocuk yeni mezun olmus bi bilgisayar muhendisi cok maddi biseyi yok hatta ben daha iyiyimdir o konuda maddiyatla alakasi yok kiz almanyada kendi oarasiyla 800 euroya canta aliyordu zaten. Ama o cocugun tipi onun begendigi erkek tiplerinden. Keske o beni aldatsa gitsede vicdan azabi cekmesem diyordu ayrilmama sebebi buymus. Benimde sesimi seviyordu baska kizla konustum diye agliyordu. Sadece kullanmak istese niyr aglasin ki baska kizla konustum diye. O da var
Sesimi begendi amaci belaltiydi sonra belalti konusmalardan sonra ben uyuttum geceleri sonra olay dogaclama gelisti
Abi seni sevse de her türlü kız sorunlu. Bahane uretip seni bile manipule ediyor. Düşün o çocuğu nasil manipule etmistir? Öyle kendine bağladığı birisini niye biraksin?
Bahane derken kanka
Bunlar arkasina sığındığı basit bahaneler, seni de kaybetmemek için uyduruyor. Seni sevse seçim yapmaz miydi? Senin arkandan koşardı. Böyle basit yalanlarla ikinizi de elinde tutuyor
Evlilik icin tartistilar. Cocuk evlilik konusu acinca kiz istemiyodu seni daha tanimam lazim diye. Cocukta kabul edince hemen evlenilmiyoki 3 yil sonra evleniriz deyince istemiyordu. Babasiyla konusmus cocuk kiziniz bana net degil belirsiz diye. Anlamadigim olay su. Bu kiz o cocuga birsey hissetmeye, hissetmey onu arkadasi gore gore onunla nasil devam edicek?
Onu sana oyle diyor. Kadınlara güven olmaz reis. Sen bunları düşünme. Senle takılmaya geldiğinde takıl, fazlasını kurcalama. O öyle ilişki düşüneceğin, gelecek düşüneceğin birisi değil
Anladim eyvallah, onu bana oyle diyor ama gercekte de oyle kanka evlilik konusu, eminim yani dogru olduguna. Cocuk o gece bunlara yatmaya geldi babasiyla konusup bana guven vermiyo diye niyr bunlarda yatti bilmiyorum onuda o gece aradi konustuk herseyi uzun uzun anlatti sonra bi baktim cocuk sabah mesajlari gorup herkese anlatmis
Kanka sana şunu sorayım. Sen bir kız bulmuş olsan o erkeğin kadın versiyonunu. Bunlara rağmen seninle evlenmek istiyor. Sen onu bırakıp baska kızla evlenir miydin? Yoksa o kizla evlenip boynuzlamaya devam mi ederdin? Bütün her şeyin özü bu
Boynuzlamaya devam eder mi yani o
Yani. Ondan keyfine bak fazlasını düşünme. Fazlasını düşüneceksen de bu kizla değil diger anlattiginla düşün
Dogru, bencede vicdan azabi bilmemne hep bahane. Elemanin disgorunusunu baya begenmis buna enayi gibide baglanmis o yuzden birakmiyo, benim yerim burak ozcicit gibi baya begenecegi biri gelse bence birakirdi onu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!