Aşk İlişkileri Stalk mı yapmıştır? _gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Engelleyip engeli açıp tekrar engelleyen biri stalk mı yapmıştır? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Stalk mı yapmıştır? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. olabilir bilemeyiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet ben de yapıyorum, engeli açarım bakarım hakkımda bir şey paylaşmış mi diye sonra geri engellerim. 0 0 Yorumla
gülsümai159 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl kesin stalk yapmış, bu hareket tam hem merak ederim hem trip atarım olayı Eminim profiline bayağı dalmıştır. 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç bilgim yok.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
olabilir bilemeyiz
Evet ben de yapıyorum, engeli açarım bakarım hakkımda bir şey paylaşmış mi diye sonra geri engellerim.
kesin stalk yapmış, bu hareket tam hem merak ederim hem trip atarım olayı Eminim profiline bayağı dalmıştır.
kesinlikle evet
Evet başka ne yapacak
Hiç bilgim yok..
baska ne yapsin