Çok kıskanıyorlar hem de yolda görüyorum kaşlı erkeğe omuz falan atmaya çalışıyor. Kaslı erkekler siz onlara bakmayın napsınlar garibanlar. bide şey diyen var tabi türk erkeği dediğin göbekli olur bunu söyliyende ya kaş yapamayan erkek ya da kaşlı erkekler tarafından reddedilen kızlar
Kassız göbekli yağlı erkekler neden kaslı erkekleri kıskanır?
Yoo erkek ortamlarında kız yoksa asla kavga çıkmaz nifak tohumlarını kıskançlık tohumlarını kızlar eker. Erkekler birbirini kıskanmaz daha samimidirler
Puahah normalde kızlar göbekli erkek diyerek yoruma gelirdi ''kaslı erkekler tarafından reddedilen kızlar'' şeysini görünce elleri varmadı yazmaya heralde ahj :D :D
Kaslı erkek demek öyle her baba yiğidin harcı değildir (göbekli ve kaslı erkekleri kastetmiyorum!! ) karın kaslarına sahip fit ve kaslı olan erkeklere gelince bunları gördüğünüzde saygı duyacaksınız, çünkü bu duruma gelen biri egosunu yenmiştir, sağlıklı yaşamanın farkında ve bu sporu 3-5 kızın gözüne girmek için yapmadığından emin olabilirsiniz..
Sporu seven bir insan değilim , götü kırık 165 boyundaki bir kız içinde 7 - 8 yıl ağırlık kaldırmam.. ha ama bira göbeğim var biradan vazgeçemiyoruz :D
Sen öyle mi düşünüyorsun? Ben kışın şey gibi yiyip göbek yapıp, sırf yazın kızların dikkatini çekmek için spora giden onlarca erkek tanıyorum. Ki amaçları kızlari etkileyip yatağa atmak. Ki hepsi de amaçlarına ulaşıyorlar.
Ben hiç bir zaman kızların dikkatini çekmeye çalışmadım çalışmam. Allah emretmiş ben emrini uygularım. Bana zina dan uzak durmak düşer. Bir gün gelir evlenirim, eşimle birlikte spor yaparız inşaAllah. Ve dar giyinmem, bol giyinirim ki dışarıda dikkat çekmeyeyim.
sen bu vucutların kolay yapıldıgını mı zannedıyorsun hangı sentetık ılaclar alınıyor bır bılgın var mı? veya bu vucudun sureklı boyle kaldıgını falan mı dusunuyorsun bu yag oranları kısa surelı olur.. ha ayrıca biraz da insanların beynine kişiliğine önem verin ki sonra sırf vucudu guzel diye biri ile olunca sızlanmayın yasattıklarından sonra
bak bir insanı fiziğinden veya tipinden kıskanacak insan eksiktir zaten.. fiziği ve tipi ile hava atan da eksiktir.. tabiki bakım önemli ben de 4 yıldır bu sporu hakkı ile yapıyorum ama bu benı yapmayan adamdan ustun kılmaz ustunluk bana göre zekadadır.. böyle düşünmeyen herkese lafım
ya kardesım cok cahılsın proteın tozuyla kas yapılmaz proteın tozu olan kası korur sen antrenman yapmak zorundasın oyle bısey olsa evde bugun gun toz ceksın buyusun
En İyi Cevaplar