Hayır yani bu doğuştan bir şey değil ki. Git sen de emek ver zaman harca yap kas. Şimdi inkar etmeyin erkekler bal gibide kıskanıyorsunuz. Sitede falan günlük hayattada çok görüyorum.
Kıskanmanın bendeki yeri bambaşka. Birini sahip olduğu birşeyden kıskanmam kesinlikle; çok iyi birşeye sahipse belki imrenirim.
Konuya gelecek olursak da, vücut yapmak çok uzun seneler ve uğraşlar gerekiyor, hem de maddiyat gerektiriyor. Saygı duyuyorum bu özeveriyi gösterenlere; ama kesinlikle böyle iri yapılı, çok geniş omuz ve göğüslere sahip olmayı düşlemedim. Öyle ya da böyle hep bir takım sporlarla uğraştım ama hayalimi böyle şeyler süslemedi. Toplumda da sen ve senin gibilerin çok garip istekleri oluyor. Erkekler sadece kaslı olunca mı çekici? Bunu dileyenler nasıl görünüyor acaba onu da merak etmiyor değilim :P Velhasıl, toplumdaki kaslı merakı aşırı itici ve yersiz bence.
Çok doğru söyledin, kaslı bir hatunun meraklısı değilim ;) İstediğimi de istediğim şekilde söylerim; fikir özgürlüğü denen birşey var, küfür ve aşağılama da yok;yani sorun yok...
Doğru doğuştan gelmiyor ancak kaslarda genetik yapısı da söz konusu. İşte ben bunu kıskanıyorum. mesela marcfitt diye tanıdığımız Fitness Model inin çok süper bir genetiği var. Dünyaya tekrar gelecek olsam bu adamın vücuduna bürünmek isterdim. Adam yıkılıyor igcdn-photos-h-a.akamaihd.net/.../...9144598_n.jpg
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ya çok yakışıklı ve süper kasları var baktımda.
Fotokopi makinesinden çıkmış binlerce, milyonlarca örneği olan bu kas yığını kişi veya kişileri neden kıskanayım? Sadece kaslarıyla kendini göze sokan ve aslında fazlasıyla sıradan olan birisine neden özenti duyayım? Neden onun gibi olmak isteyeyim? Karın kasları, kolları, omuzları ile sözde her kadının hayali olduğu lanse edilen bir kas yığını olmayı neden benimseyeyim? Kas yapanların ezici çoğunluğunun aslında özenti olduğu, karıyı kızı yatağa atmayı, cep telefonundaki bayan adlarını çoğaltmayı ve her çiçekten bal almayı istemesi bariz değil midir? Ruh kaslarım, akıl kaslarım, kalp kaslarım bana ziyadesiyle yetiyor. Özentiye lüzum yok!
Dün ben öyle biriyle tartıştım. Spor yapıp sizce nasıl olmuşum, eksikliklerim var mı tarzında soran birine "Kas sevmiyorum" diyen bir erkek çıkmıştı. Kolaydı çünkü herkes adonislerle baklavalarla geziyor. B*klamak bu başka bir şey değil. İyi olan bir şeyi küçük basit veya önemsiz görerek kendini rahatlatma çabası. Gerçi erkekte bunu anlarım ama, kadınlar diyince daha komik oluyor..
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Işte kıskançlar ya. Mal mal bakarlar anca. Madem kıskanıyosun b*k atma bari salak emek vermiş.
Benim de kızdığım nokta o. Kolay değil, sporcuyum bende ama o seviyeler cidden çok fazla emek istiyor, sporundan beslenmesine, her anlamda. Sen kalk ben sevmiyorum, zaten kas ne ki tavrı takın. Ayıp cidden.
Konuyla biraz alakasız ama özellikle yaşı ilerlemiş ve hayatı boyunca görüp geçirmemiş kadınlarda "Kas sevmiyoruz" tribi vardır. Thor'u izliyoruz, arkamızda da teyzeler var 40 - 50'lerinde falan. Filmde Chris Hemsworth'un kaslarıyla şov yaptığı bir sahne var salondaki diğer kızlarla birlikte arkamızdaki teyzeleri de öksürük tutmuştu. Ve yani çok belli evdeki kocaları g. tlü göberkli herifler. Sorsan ama kimse kas sevmiyor. :)
Aşağıda da gördüm bir tartışmada. Kaslı erkekler kızları alınca bunun suçlusu kızlar oluyor, kızlar ucuz oluyor. Ama onlar güzel fizikli kızları tercih edebilirler tabi. Düpedüz kıskançlık bu başka bir şey değil. Kendi vücuduna değer vermeyen insan başka hiçbir şeye değer vermez. Uğraşmam ben fit olmayan birinin kaprisiyle egolarıyla kıskançlığıyla.
örn: benım boyum 195 Şu an bile kendime kıyafet bulmakta zorlanıyorum eger detaydaki gibi bir vücüda sahıp olursam daha cok zorlanacagım oysa bu arkadas ne guzel boyu tahmını 180lerın basında ve fit ohh her kıyafet gider buna ne ala memleket...
kas yapmak zor bişi değil ben 1 senede çok iyi kas yaptım hala da belli yani. iriyim geniş omuzluyum gayet memnunum. sadece uzunları kıskanıyorum çünkü ben kısayım ama bunu da emek verip uzatamayız yaş geçti artık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Burada erkeği cazip kılan şey kasları değil yakışıklılığıdır. Kaslı erkek denilince hemen yakışıklı ve kaslı erkeklerin fotosu konur. Tipsiz olup kaslı olan yok mu? Dolu. Yakışıklı ve kaslı olanlar kıskanılır mı? Gıpta edilir. Eden de onun gibi olmaya uğraşır. Senin de dediğin gibi doğuştan değil.
Valla bugüne kadar hiç kaslı erkekleri kıskanmadım allah için 1.84 boy 80 kg gayet normalim yani :D ama neden bilmem bazı insanlar benim müzik zevkimi kıskanıyor.. Gerçi kıskandığım tek insan var o da scream vocal çıkarabilen insan :D
Ben geçen sene spora fitness'e başlamıştım. Okul da olduğu için pek bir kütle kazanamadım ama şunu söylüyorum. Erkek erkeği kıskanmaz sadece imrenerek bakar. Azimli olan sporunu yapar, ama bu azimsiz olan da öylece bakar demek değildir. Bu bir seçimdir. Bana göre fiziksel kıskançlık sadece kadınlar için vardır.
Hayatta en son kıskanacağım şey kaslı erkeklerdir. Ben kendi yaşamıma bakarım başkalarının ne yaptıkları beni ilgilendirmez ayrıca birilerini beğendirmek için kendimi şekilden şekile sokmam.
sizin gibi aklı bir karış havada olan kızların yüzüne spor salonları erkeklerden geçilmiyor tek amaçları kas yapıp sizi yatağa atmak işin gerçeği bu :D
valla benin fiziğim roger federer gibi. kıskançlık bende yok. ben aklının bir karış havada olduğunu söyledim sadece. öyle de. hiç bir akıllı kız fiziğe bakmaz.
ben de kas yapmak istiyrum ama spor salonu yok burada. kıskançlıkdan ziyade ihtiyacı giderememe
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anca fotografta bakarsiniz boyle erkeklere. Yattiginiz yerden yaglilari, tatlilari goturup her tarafinizdan simit ve selulit fiskirirken kasli erkek hayali kurmak da cok acinasi :D
Ben iki yılımı verdim yaz kış hep çalıştım eskiden 117 kg kimse benle konuşmazdı şimdi söylememe gerek yok parmakla gösderiliyorum ve takdir ediliyorum buda beni daha çok motive ediyor
Diz böyle aptal işlerle uğraşin işte ondan sonra aglarsin iz müslüman ulkelerde neden savaş var olması çok doğal yiyin bitirin birbirinizi yok olsun müslüman alemi Rusya mi savaş açacak hangi ülke savaş açacak açsın Artik ta şu millet görsün ebesinin mini