Abuzerimin göbüşü var tabii biraz. Spor yap, kas yap dedim. Küstü😕😅

Abuzerimin göbüşü var tabii biraz. Spor yap, kas yap dedim. Küstü😕😅

Bu konuda kesin bir şey söylemek zordur. Çünkü her bireyin düşünceleri ve duyguları farklıdır. Ancak genel olarak bazı gözlemler yapmak mümkündür Bazı araştırmalar, erkeklerin kaslı vücutları, kadınların doğurganlık ve sağlık belirtisi olarak algılamasından kaynaklandığını öne sürmektedir. Bu nedenle, kaslı erkekler, diğer erkekler tarafından rekabet unsuru olarak görülebilir. Medya ve toplum tarafından dayatılan "ideal erkek" imajı, kaslı ve fit bir vücuda sahip olmayı ön plana çıkarabilir. Bu durum, göbekli erkeklerin kendilerini yetersiz hissetmesine ve kıskançlık duygusu yaşamasına neden olabilir. Her bireyin özgüveni, değerleri ve beklentileri farklıdır. Bazı göbekli erkekler, kendilerini oldukları gibi kabul ederken, bazıları kaslı erkeklere karşı kıskançlık duyabilir.
Kişiden kişiye değişir bence kıskanan da vardır kıskanmayan da illa ki ama bazıları var ki kiskançlıktan değil kendileri öyle olmak isteyip ama her şeyi yiyip içip hiç hareket etmezler sonra da kaslı erkekler hakkında ya kaslı erkek canım olur derler ya da basmış iğneyi ben bassam bende yaparım derler. Ama bilmezler ki bu vücudu yapmak için ciddi bir akıl, azim ve istikrar gereklidir canım adam da bunlar olur mu?
Kıskanmadım hiç zira;
Uzun süre bu görüntüyü korumak zor. Özellikle evlendikten sonra kadınların elinde bu hale geliyoruz.
Haha yazık size😅
Hem de çok
😂😂 bari sansür yapaydın şuna yazık hayıvana. 🙄
Vallahi kıskandıklarını pek sanmıyorum erkekler bu tarz şeylere pek bakmıyor ergen değillerse. Çünkü bazı göbekli dayıların yanındaki kızlar o kaslı abilerin yanında, yanını bırak hayaline dahi girmez.
Cevap
50Cevap
Birazcık göbeğim var ama kimseyi kıskanmıyorum. 🤜🏻😎
Salondakı arkadaşlarla antrenman sonrası muhabbet sohpet ederken masaya elinde hamburgerle pizza ıle sohbete gelen dısarıdan arkadaşlar oluyor. adamlar “ yiyende ölüyor yemeyende “ sloganı ile dana gıbı yıyıp göbek yapıyorlar ve kıskandıkları filan yok yani :))
Kendi adıma konuşacak olursam, hiç kıskanmadım.. Çünkü benim de bir aralar baklavalarım, adonislerim vardı ama sürekli kendimi bir şeyler yeme konusunda frenlemem gerektiği için bıraktım spor yapmayı.. Böyle daha iyi hissediyorum.. Birazcık göbekten bir şey çıkmaz..
Onlara sormak lazım ama içten içe kıskanıyorlar bence 😅
Evet kıskanıyor. 14 yaşımdan beri sporun içindeyim. 28 yaşındayım, çok kez eğitim verdim hala da vermeye devam ediyorum. Dövüşçü olduğum için kondisyonum her zaman yerinde olmak zorunda. Kaslı olmak zorundayiz. G.. t göbek insanlar diyor ki sarkar, hocam senin göbek almış başını gitmiş totontan pantalon geçmiyor hsjdjdj kusura bakmasınlar kıskaniyorlar. Djjdkdkd
Valla özeniyorum cidden ama üşeniyorum gitmeye spora
Dürüst insan👏
Six pack şart

Niye kıskanalım kendimden de içinde bütün erkekler gözüme cirkin görünüyor Allah bu kadınları özene bözene yaratırken bu erkekleri hep es gecmiş erkek bu at bir tarafa 😂
Yoo gobekliyim hiç te kiskanmiyorum kimseyi böyle daha sempatik daha tatlı geliyorum kızlara beğenen her türlü begenir
Adam gibi adamsan beğenir tabii ama kas ayrıcalıktır yine de.
Fissss kas değil ama
Kaslı abilerim kızıyor 😅 bir şey diyemem. Benim Abuzerimin de göbüşü var. Ne yapayım yani? Sevmeyeyim mi🥲😅
Hiç senin olsun göbekli olsunb
Ama benim değil ki🥲 platonik aşkım Abuzer. Neysem o kral haha😅
Vayy
🥲🥲😅😅
Kıskanmam.
Bir erkeği kıskanma kriterim farklı şeylere bağlı. Kas konusuna gelince, istediğim halde yapamıyorum çünkü bir sağlık problemi bunu engelliyor.
Küçük bir göbeğim var ama daha da büyütmeye niyetliyim, kimseyi de kıskanmıyorum bana ne diyorum.
Koya koya Ahmet Dündarı mı koydun aşko sbbshs
Aşko Abuzer i koyamam göbüşü var haha😅
Özeniyorlar ama onlardaki sağlık ve azme değil, çekicilikleri sayesinde gördükleri ilgiye özeniyorlar. Seksi kadınlarda da aynı durum geçerli.
Kıskandığım erkek tipleri, aptal, düpedüz çirkin, birey zina * erkekler. Ulu tanrımız insan neslini bitirip, yeni dönemi uruk-hailerle kurmuş.
spora gidiyorum ama göbek de yavaştan göz kırpmaya başladı, zayıflama değil güçlenme odaklı yapıyorum
Kiskaniyolardir. Gobekli erkeklere kac aylik diyesim geliyo :D
Simitleri falan olanlar var hatta komik oluyo erkekte
Neyi kıskanılacak ki sırt üstü yattım mı o kaslarda kayboluyor;)
Hayır ya kaslı erkek mi var sanki sokakta spor yapiyorum diyenin bile kası yok çoğunlukla
Yerken küsmüyorda söylenince mi küsüyor, Ahhh abuzer ahhh
Kıskanmam kıskandırmsya çalışırsa kıl olurum
Kesinlikle kiskaniyorlar ve yanlarında kendilerini ezik hissediyorlar
Atalarımız ne demiş; " Göbeksiz adam balkonsuz eve benzer" : ))
Onlar bizi kıskansın be biz ne kıskancaz kaslı erkeği 😃😃
Kıskanırlar illaki ama sanırım kendi hallerindeler daha çok 😊
Şişmanlar sanki bazı hareketleri bana tavır gibi geliyor da bence umurlarında değil
Kıskanıyorlar da öyle bir fesatlık kötülük olarak değil.
Kiskansalar onlar da denerdi bence imkansiz bi sey degil
Knka sen bakma kaslı erkek sevdamıza 😂😂ahhashhs ay hshsjsjs
Bence de kıskansınlar 😄
Kıskanıyorum tabii ki.
Bana bakan kız sayısı
valla bira gobegım var kaslı erkeklerı asla kıskanmam yarısından fazlası kadınlardan sktrı yedıklerı ıcın kas yapan erkekler 😅
Onlarda kas varsa bizde şekerpare var 😂😂
Züğürt tesellisi mi? Hehe
hahaha he a ayenn ama gurulu onurlu başı ve göbeği dik erkeğiz :D
Göbekli severim shwsj kıskanmazlarr aa 😂
Abuzerim de göbüşlü azcık😅 küstü bana😕
Aa niye küstü
Sen beni begenmiyor musun, dedi😅
Göbüşünde ki yağlaraa kurbanee deseydin 😅
Dedim ya demez miyim 😅 ben onu yerim yer hehe😅
Öff mangall yaparsınn shhs miss
Haha evet😋
Bende karin kasli erkek sevmiyorum ya hafif gobekli olsun
Herkes kas yapmak zorunda değil bence göbekli erkekte tatlı oluyor 😅
Yani evet bşraz olabilir. Bu arada göbekli değilim. illakü biraz vardır kıskançlık
göbüşlüler 5 adım öndedir
Neymiş bu fotograftaki çıtır öyle ya?
😅😅
Ben olsaydım kıskanırdım.
Takıldıklarını sanmıyorum
Tabi kıskanıyorum herifler kızları götürüyor
Kiskanmalilar bencede 😆
lanet olası federaller😎
Kıskanıyorum onun var benim niye bana ne
Kıskanmıyorum. Kıskandığım Tek şey küçük ayakları
:) hayaller ve gercekler
Özenme ola bilir belki. Nasıl kızlarda olduğu gibi