Spor salonu rutini olan erkeklerin, kendini salan erkekler tarafından kıskanıldığını düşünüyorum her zaman. Sizce de var mı ufak çapta kıskançlıklar yoksa herkesin adonisi kendine mi diyorsun?Ama doğru söyle :D
Vücut geliştiren erkekleri diğer erkekler kıskanıyor mu?
Estetik, kaslı vücut her zaman daha çok ilgi çeker. Dışarıda hem kadınlar hem de erkekler bu tarz vücutlara bakarlar yani. Tabi kaslı vücuttan kastım 60cm'lik, anabolik steroidlerle yapılmış mutant gibi kollara sahip olan vücutlar değil, alın teri, çok çalışma ve sıkı bir disiplin ile yapılmış olanlar. Kıskanan da vardır, umursamayan da, takdir edip kendisi kaslanmak isteyen de. Ben yaklaşık 2 yıldır vücut geliştirme yapıyorum. Takım sporu yapamadığım için kendime en uygun spor olarak gördüm ve bana getirisi fazla oldu
Bazı arkadaşlar herkes yapabilir demiş bu bile kıskançlık belirtisi Neden yapmıyorsunuz abicim o zaman deyince de ben sevmiyorum vaktim yok vsvs Sevmiyorsan susup atlamayacaksın Vakti de bahane etmeyeceksin gün herkese 24 saat Ben işten çıkıp gece 1-2 de sporu bitirip Sabah 8 de işte oluyorum Ha birde toz la yaptı diyen kesim var buyrun toz alalım size yapın.. Kendisinde spor yapacak sabırı midesizligi iradeyi görmeyen bir başkasına sallamasın.. Son olarak vücut geliştirme sporu bir başkası için yapılıp çekilecek çile değildir hiç bir karşı cins bu çileye değmez İşi şov olanlar birinci ayı zaten çıkartamadan bırakıyor sporu..
Kızlar gibi fiziksel hareketlere dönüşecek kadar kıskançlık olmuyor, sadece ufak bir imreniyorlar inanın oda 15 dk sürüyor ondan sonra unutuluyor. Ama ister kıskanılsın ister kıskanılmasın bunun önemi yok, ekmek şeker tuz tüketmiyorum, siz kebapları gömerken ben yulaf yiyorum ve o kasları strese sokup yırtılmasını sağlamak için acı çekiyorum, bu yüzden saygı duyulmalı ben hep saygı duyarım çünkü gerçekten muazzam bir irade işi, sezonluk gelip 1-2 ay takılanlar da var onlar işte imrenenler. Ben kız olsaydım o kadar diyet o kadar ağda acısına katlandığım halde karşımdaki erkeğin göt göbeği salıp ortada kıllı mamut gibi gezmesi zoruma gider yaklaşmazdım yanına.
Kıskanmak değil bende başlayayım diyebiliyoruz bazen ama herkesin hayatı daimi spor yapmaya elverişli değil. Ben mesela sabah 7 de çıkıyorum akşam 6 bazen 10 yani sorumluluğu fazla olan bir işim var bu yüzden beslenme, uyku, spor mükemmel bir uyumda olmuyor. Spor yaparım günde 10-15 dakika ama spor salonunda değil. Evde halterim dumble ve bazı bazı aletlerim var öyle. Çalıştığım yerde de zaman zaman ağır şeyler kaldırabiliyorum.
Erkekler türleri arasında kıskanma duygusu yoktur. Bir erkek sevdiği kızı kıskanır ancak onun dışında asla. Bu kızlara özgü bir şey.
Bir de kas her etkeğin 3 ayda yapabileceği bir şey. Kıskanılacak bir şey değil.
Bu konuyu tartışmak istemem ama farklı spor dallarına yaklaşık 11 senesini vermiş biri olarak söylemek isterim ki sporda yanlız başta 6 ay gelişim hızlı olur sonra aşırı yavaşlar bunu söyleyeyim sadece.
Dediğin doğru ama ben zaten sana 3 ayda süper kaslı biri olduğumu söylemedim. Fiziken iyi görünüme sahip oldum. Zaten çok kaslı her yerinden damar fışkıran tarzda bir spor çalışmam ben. Gerek yok.
@Burakraul5 Yahu kardeşim yalan borcum mu var. Ben değişmiştim. Her gün spor yaptım protein tozu kullandım düzgün beslendim oldu. istersen 1 ayda da olursun özel koçla çalışırsın paran varsa. Sinema aktrisleri böyle yapıyor. Bilmeden konuşmayın.
ben 7 senedir fitness yapıyorum. 3 aydaki değişim var olan yağlarını yağmışsındır sadece. 6 aydan önce vücutta kas olarak değişim göremezsin. o 6 ayda da sadece kırıntılarını görürsün kasın. yalan söylemiyorsun bilmediğinden yanlış söylüyorsun.
sen var olan fazla yağlarını yağmışsın işte kas yaptığını sanmışsın. eğer senin dediğin gibi olsaydı dışarıda herkes arnold olarak gezerdi. dışarıda kaslı görebileceğin %5 felan. kas yapmak çok uzun süre isteyen bir şeydir. bu yüzden spor salonları da 3 ayda bırakılır ve pes edilir genelde. neyse bol sans
''Steroid kullandın mı?'' ''Takviye ne kullanıyosun?'' ''İğne var mı?'' ''Kür de misin?'' ''Body yapanlar için şişme vücutt diyorlar ama içi boş yeaa'' Bunları yapan tayfa vardır ve genelde salona mart-nisan-mayız ayı gibi gelirler 3 ayda arnold olacağını umarak. Karı kıza hava atayım derdinde olurlar genelde. Senin harcadığın emeği, yediğin ya da yememek için fedakarlık yaptığın yemekleri, uykunu, içmediğin alkolü hiç umursamazlar. Çünkü kıskanırlar. Gerçekten bu işe gönül vermiş adam, kendinden iyi durumda olanı kıskanmaz. Destekleyici nitelikte yardımlaşma olur, set arkadaşı olur. Paylaşımcı olur.
Cok kiskan iyoruz hasetlenip dertleiyorus spor salonlarinin karsinda oturup agliyorus gobek kaslarin a akip as mi buyuk ictik... deniz kenarlarinda usaklara bakiyoruz o pazu nasil oyle diyye kahvelerde saatlerce konusuyoruz erkrkleri cekistiriyoruz hqc ak kaslarini gorup yastiga gomulup yorgqi kafamiza fekiyorus kahretsin yillardir suren bir giz ortaya cikti fit olanlari kandirip yeek yedirmeye raki sofrwlarina c agiriyorus icki cikisi coraciya kelle soguscuye kokoreciye midyeciye daldirnaya calisiyoruz ama olmuyor fit kaliyorlar :((
Vücutçular kıskanılan adamlardır ama bunda gösterişçi olmalarının da etkisi var. Çünkü mantık olarak iki yüz kilo kaldırabilmenin sana hayatta hiç bir faydası olmaz. Bir otomobili kaldırsan ne olur kaldırmasan ne olur? Ayrıca o kadar kası beslemek çok masraflıdır. Aylık yemek masrafları beş bin lirayı geçer. Zengin sporudur. Bir de acayip hantallaşırsınız. Halısaha maçları yalan olur. Nefes yetmez. Estetik bir görüntü olur mu olur ama bunun için ciddi bir de disiplin ister. Yani mesela bunu hatunların dikkatini çekmek için yapsanız bile robot gibi bir adam ne kadar cazip olabilir. Birde konuşmalarınız sık sık buna kayar. Protein, pump, idman, kalori bilmem ne kafa ütülersiniz. Kendi içinde bir ego peyda eder, aslında çok da gerekli olmayan masraflar eder, bazen aptal durumuna düşebilirsiniz. Ben çok kıskanılacak bir taraf göremedim ama estetik bir vücut görmek de insanı mutlu etmiyor değil. Fazla yanaşmadan uzaktan uzaktan...
Vücut gerçekten fit ise "vay be" derim. (kasların çok fazla şişmiş olmasından bahsetmiyorum. Vücudu iyi kişiye kıyafeti yakışır. Çevresinde ona yazan fazlaca kız görebilirsiniz. Tabiki bu diğer erkekleri kıskandırır. Aynı şey kadınlar içinde geçerli, uzun süredir spor-squad yapıp çok iyi bacak-kalçalara sahip olan kadına 100 metre ötedende baksanız fark edebiliyorsunuz. Bakırköy'de dün gördüm böyle birini, baya iyiydi.
(googlea şunu yazarsanız video çıkacak."Calisthetic Denedim! Austin Dunham ile Antrenman) örneğin videoda Okan 5-6 yıllık fitnesscı, Austin'de 5-6 yıllık farklı bir spor dalı ile ilgileniyor. Ama vücut farkı ve çeviklik farkını videoyu izleyince anlayacaksın. Okan çoğu hareketi yapamıyor ve Vücut olarak2da Austin daha iyi. Attığım linkte bunu Okan'da kabul ediyor. Yani spor-profesyonellik olarak değerlendirince sadece fitness-bodybuilding çok iyi bir seçenek değil. -Özetle erkeği-kadını olmadan iki taraf içinde geçerli bu durum.
Kadin bakis acisi ile baktigin icin oyle geliyor. Biz erkekler arasinda kiskanma olmaz.
Erkekler arasinda sadece rekabet olur o da rekabet edecek bir durun olursa.
Statusu yuksek erkekler eger bir ortamda statuleri catisirsa icten ice ve hatta bazen de fizikesl ve sozlu bir rekabete girebilirler. Ama statuler catismiyorsa sorun olmaz genelde.
mesela cok basarili bir is adami ile cok iyi vucudu olan biri gayet iyi ve samimi arkadas olabilir. Cunku her ikisi de kendi alanlarinda kendilerini tamamlamis insanlar ve zaten her ikisi de birbirinin alanina girmez.
Ek olarak: basi erkekler cok kaprisli ve gereksiz rekabetci olabilirler. Bu kisiler de kiskanma soz konusu olabilir. Bu kisiler henuz kendilerini tamamlamadiari icin, gereksiz rekabete girerek sorun cikartilar ama genelde zateb kendilerinden kaynakli bir eksiklik vardir bu kisilerde.
Konu dışı olacak ama ben yumusak mizaçlı sakin aynı zamanda çalışkan, derslerinde iyi notlar almaya çalışan biriyim. Ne kadınları etkilemeyi bilirim ne de ortamlarda laf döndürmeyi. Bu tarz erkeklerin laf döndürerek vs kızları yatağa atmasına büyük bir hınç duymasam da bazıları oluyor ki hem ağzı böylesi laf yapıyor hem de sınavlardan aldıkları notlar oldukça iyi oluyor. İşte buna uyuz oluyorum. Benim kafamda böylesi tipler hep "Laf yapan tembel kişiler" olarak kodlanmış durumda. Bu hissettiğim nedir?
@mapüco sen sadece kendinle ilgilenmeli ve istedigin seyi baskasi yapabiliyor diye o kisiye olumsuz bakmayi birakmalisin.
Derslerimde basarili iyi biri oldugum halde hala daha iyi olmaliyim demelisin. Iyi yonlerini saymissin zaten. Ama ben zaten iyiyim o yuzden daha fazla gelismesem de olur, ben boyleyim dusuncesinden uzaklasmalisin
Bence yas olarak gelismeye cok acik bir donemdesin. Sen kizlari bosver. En az bir alanda cok iyi oldugun hobi olarak gorebilecegin ve seni sosyallestirecek bir seyle ilgilen. mesela kamp veya bisiklet veya fitness Veya dans... sen kendine gore bulursun. Ama bu hep bireysel yapabilecegin bir sey olmami. Seni sosyallestirmeli. Bu nedenle mesela bilgisayar oyunu bir hobi olamaz olmamali. Ara sira kafa dagitmak icin olabilir sadece.
Sonra alaninda gelismeye bak. Iyi bir is ve kendi ayaklarinin uzerinde yasamayi ogren.
Bir erkek cok iyi oldugu bir veya bir kac konu oldugunda ve hayatini da bagimsiz yasayabiliyorsa zaten ilgi cekici olur. Agzin laf yapmasina gerek yok. Sen sadece kendini iyi hisset ve eglenmene sosyallesmene bak. Kadinlar muhabbeti kendisi ilerletir zaten. Ama tabiki iletisime kapatma kendini. Insanlara acik ol.
Diger insanlara karsi duydugun his yukarida bahsettigim gibi aslinda henuz kendinde tam hissetmedigin ve seni tatmin etmeyen seylerin olmasi. Ama bu bir eksiklik degil. Farkina vardikca kendini gelistirirsen her sey cok guzel olur.
Öncelikle detaylı cevap için teşekkürler, özellikle kariyer alanında daha iyi olmak için tatil zamanında bile çalışmalarım mevcut (makine öğrenmesi alanına yönelik kişisel gelişimime yatırım yapıyorum). Fitness konusuna sıcak bakıyorum (kesinlikle kız etkilemek değil). İşin özünü aradan geçen 1 yıl içinde kavradım sanırsam (ÖZGÜVENLİ OLMAK VE KARŞINDAKİ KİŞİYE HER HALİNLE GÜVEN VERMEK). Ek olarak yıllarca asosyal yaşadım erkek arkadaşlarımla bile konuşabilecek konu sayım oldukça sınırlı burada hangi konulara baksam?
Bence erkeklerde bu kompleks olmuş kas vs. Nasıl kadınlarda büyük göğüs çıkık kalça ince bel falan kompleks olduysa bence saçma kadınların genelıne ıtıcı bıle gelıyor vücut gelıstıren erkekler fit ve sağlıklı olsun gerısı çokta muhım değil adonıs baklava vs kıskanclık var üstüne bırde mundar deme olayları var 😂😂
Toplasan 2 kere gittim spora 1er aylık dönemlerde. Kapalı bir alanda benden hariç onlarca adamla ter kokusu içinde, illa hapşurup öKSürenler de oluyor öyle bir ortamda bulunmak hiç hoşuma gitmiyor. Vücut yapmak gibi derdim de yok yapanı da kıskanmam sporumu evimde yaparım illa aletler şart değil 👍🏻
Şahsen kıskanmıyor aksine üzülüyorum, hayatımın bir döneminde çok iyi bir vücuda sahiptim ve bunu elde etmek için nelerden vazgeçilir iyi bilirim. Gereksiz bence, sağlık amaçlı gidip 1 saatte cardiosunu, 3x10 setlerini yapıp çıkana sözüm yok. Ama o hayvani vücut yapanlar çok fazla şeyden feragat ediyorlar sağlıkları da dahil..
Aynen yemin ederim çoğu hayatsızdır. onların hayatları ayna karşısında selfie çekmekle ve 3 öğün tavuk ızgara yapmakla geçiyor. Suyunu çıkartmadan günde 1 saatini ayırıp yapan ve kaslananlarçok iyi ama hulk gibi gezen yarışma marışma uğraşan adamlar çok tırt ya başka konuda gelişterimiyolar kendilerini...
Asıl onlar bizim yediklerimizi kıskanıyorlar 😂 arkadaşım hiç çikolata yiyemiyor, günde minimum 12-14 yumurta yiyor bu sıcakta bile, stroid iğnesi yüzünden poposunun üstüne oturmadığı günler oldu, her 2-3 ayda bir 50 tane takviye alıyor ve benim iç organlarım daha iyi durumda muhtemelen
Kıskanılacak bir şey değil, ayrıca ben kendim de spor yapıyorum ama vücut geliştirmek için değil, sağlıklı olarak yaşamak için. Tabi düzenli spor yapınca vücut da güzel oluyor. Kimsenin beni kıskandığını sanmıyorum, gerekte yok zaten böyle bir şeye, isteyen ve vakit ayırabilen herkes sağlıklı bir vücuda sahip olur.
Kıskanma huyum yoktur ama eğer kiskaç biri olsaydım beynini geliştiren adamı kıskanabilirim. Bu vücut geliştirmekten çok daha zor ve çok çok daha önemli.
Aslına bakarsanız mesele kas değil, pek görüntü de değil. Eğer bir erkek rutin olarak spor salonuna gidiyorsa hemcinsleri ve hatta karşıt cins tarafından maalesef kıskanılıyor. Zinde kalan ve kendini iyi hissetmeyi utku edinen birine neden böyle bakılır eşlik etmek yerine? Çözemedim yıllardır.
Erkeklerde pek oyle kıskanma hasetlenme duyguları olmaz. Bende bır ara spor salonuna gıtmıstım 15 gun zor dayandım bana cok sıkıcı gelıyor. Gelelım soruna spor salonunda vucudunla aşk yasayan hayatı sadece kastan ıbaret sanan saplantılı modeller oldukca fazla ben bu arkadaşların cok abartıgını dusunuyorum ve hıc kımseyıde kıskandıgımı sanmıyorum bu arada vucudumda fıttır sadece duzenlı spor yapmak formda kalmak amaclı yazıldm vucut sporuna merakım hıc yok
Sanki parayla yapılan bir şey!.. Boş vakti olan herkesin istese yapabileceği bir şey. Sporun kıskanması olmaz. Herkesin kendi tercihidir. Benim sabahları uyanma sorunum vardı. Spor salona gideyim açılırım dedim. 3 gün dayandım :D. Göbeğim düzleşti mi, bacağım sıkılaştı mı? pazılarım belirginleşti mi gibi boş muhabbetler baydı.. Tam bir boş adam işi. Boş derken zaman olarak bahsetmiyorum.
Bir erkeğin öz güvenini yerinde ve sağlam tutabilmesinin yalnızca 4 yolu var; 1 - Kasları 2 - Zekası 3 - Parası 4 - Tipi Bunlardan herhangi birisini veya birden fazlasını kullanmak zorunda, bahsettiğin erkekler hiç birisine sahip olmadıklarında evet kıskanıyor olabilirler ancak bu öz güven eksikliğinden doğan bir durum.
Açıkçası hem zeki, hem de vücudu düzgün insanları kıskanıyorum evet çünkü ben kas yapmaya zaman ayırmak yerine kafama takılan sorulara cevap arayan, araştıran biriyim. Ama sadece kas çalışan, hayatında ki tek başarısı kas yapmak olan tipleri bırak kıskanmayı götümle gülüyorum hepsine :D Misal şu "Türküm lan Türküm" diye tiktok çeken embesili gördükçe IQ'm düşmeye başlıyor :D:D
Biz erkekler kadinlar gibi degiliz birbirimizi kiskanmayiz ayrica vucut yapmak duzenli spor ve beslenme ister bunun icin zaman ayirmalisin isinde gucunde olan biri vucut yapmak icin gerekli zaman ve enerjiyi bulamaz vucut yapanlarin cogu genelde işsiz ya da zengin olan tipler cunki zaman duzenli beslenme ve irade gerekli sporu birakinca 6 ayda eski haline donerdin
Bizi kendiniz gibi sanmayın "Ayy fadime koltuk takımı almış bende almalıyımm, Kesin silikondur bu memeler ama güzeller ya bende mi yapsamm, Ya şu çocuğa bak birde yanında ki tipsize bak onun yerinde ben olacaktımm, Kız Pelinsu 4kg 320gram vermiş benim de acil vermem gerekiyorr" 😏
12 yıl aktif ve düzenli spor yaptım. bundan hariç olarakta son 6 yılın sadece 3 yılını spor salonunda geçirebildim. oda parça parça. hayat meşgalesi yüzünden fırsat bulamıyorum. ama kıskanmak yerine evimde antrenman yapmayı daha mantıklı buluyorum. ve boşta kaldığım her dakika evde ya şınav çekerim ya gölge boksu yaparım , teknik falan çalışırım. ama hiçbir şey yapmadan bir gün dahi geçirmem
Erkekler kızlar gibi herşeyi kıskanmaz. Vücudu güzel olan bir hemcinsimi gördüğümde.. "vay beee ne vücutlar var" diyorum. Aslında benim için motivasyon kaynağı. Spor'da 3. Haftamdayım. Aslında hedefim disiplinli bir şekilde düzenli spor yapmak. Bunu başarırsam, yeme şeklime el atmam lazım.
Spora başladıktan sonra ister istemez abur cuburu da azalttım bayağı. İki dilim ekmek yediğimde bile pişmanlık duyuyorum 😅😅
Kıskanılacak bir durum yok ben disipline gelemem onu yeme bunu yeme vsvs zaten zaman kalmıyor bir çok şeye mutfağa girer yemeğimi yapar yer gezer tozarim olmayı versin adonisim ben gobegimle yemeklerimle mutluyum
Erkeklerde pek öyle kıskançlık diye bir şey olmuyor. Sadece imrenme oluyor onuda açık açık söylüyorlar. Vay abi süper kaslar felan. Açık açık söylüyor gizliden bir şey olmuyor. Ama evet yapamayan özeniyor ve uğraşıyor :)
Ben istesem de kıskanamam. Tamam güzel vücutları var da yedikleri ne abi öyle. Bazılarının bir gün yediklerini 4 kişilik aile yer. O yüzden kıskanmıyorum şaşırıyorum.
Protein tozu, günlük alması gereken protein miktarı karşılanamadığı zaman kullanılan ve peynir altı suyu ekstresinden elde edilen whey proteinidir. Yani kas çıkarmaz. Anabolik steroid değil trenbolon muamelesi yapmış protein tozuna. Ha protein tozu ha tavuk göğsü. Çok fark yok aralarında.
Uzun süre yaptım fittnes belli bir seviyeye geldiğin zaman ister istemez erkeklerde beğeniyor fiziğini keşke benimde olsa falan diyolar heralde bilemiyorum orasını ama kıskanıyorlar net 😅
Bence evet kıskanıyolardır. Ama hayatı işi gücü spor ve beslenme olmuşsa o adamla arkadaşlıkta sevgilikte zevksizdir. Çoğu da kültürsüzdür iki kelime siyadet, film, müzik ve gündem muhabbeti yapamazsın. Aynaya bakıp mastürbasyon yapmayı sever bu tipler.
Kaslı bir vücudum yok açıkçası kıskanma gibi bir durumumda yok kas yığını olup da üç buçuk atan çok adam gördüm. Kiskanan hemindim varsa boş boş şeylere kafa yormayin ağa 😂😂
Burda olay karşıdaki erkeğin vücudunu değil iradesini kıskanmak oluyor fakat bahane bulma konusunda biraz deha olduğumuz için bu çok sorun olmuyor mesela Tamam iyi bir vücudu olabilir fakat ebn o enerjimi daha çok para kazanmaya harcıyor o da benim yaptığımı yapamaz gibi
Ne alaka ki kıskanmak bende 1.5 kick boks 5 vücut geliştirme yaptım yani bırakalı çok oldu ve kiskanmiyorum bagzi şeyler fizikle ölmuyo ve benim babam senin babanı döver gibisinden bı nesil ve yetişkin emsalleri yetiştiği sürece bı çok politik cinayetler kadına şiddet vs mafyaya özenen bı pembe kuşaklar yetişmeye devam edicek böyle sorular sadece gosteris
Kıskanmıyorum, zamanım olmadığı için spor salonuna gidemiyorum. Ama sürekli koşuyorum elimden geldiği kadar. Yeterli zamanım olsa bende yapardım. Ama hiç bir takviye kullanmam geç olsun, sağlığımı sokakta bulmadım ben.
Kıskançlık için duygusal bir bağım olmalı. Elin adamını kıskanmam mantıksız. Kendi cinsim alakam değil. Ben duygusal olarak hoşlandığımı kıskanırım. En fazla güzel yapmış derim
Erkekler kızlar kadar kıskanç değil. O yüzden çok erkek arkadaşım var
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence kıskanmalılar. Kadınlar güzel olmak için bu kadar çaba harcarken, erkekler kendilerinin hiçbir şey yapmasına gerek olmadığını sanıyorlarsa yanılıyorlar.
Tam tersine İtici buluyorum Kendilerini/vücutlarını ilah zanneden tiplerden... Spor elbette güzel şey Sağlık da Fakat bunlarınki spor değil Kendilerini/vücutlarını ilah olarak konumlandirma.. Çoğunun...