Kızlar Bir Adım Öne Şarkıcı olmak istiyorum, hangi yoldan gitmeliyim? (Sayfa 2) karamellikahvekopugu Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Şarkıcı olmak istiyorum, hangi yoldan gitmeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
güvencem Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl fotoğraftaki sensen eğer sorun değil olursun :)) 0 2 Yorumla karamellikahvekopugu +1 yıl Dış güzellikle ne ilgisi var bu durumun? Yorumla güvencem +1 yıl çirkin şarkıcı nerdeyse hiç yok güzel olacan ha birde o güzelliği kullancan :P Yorumla
crlneeee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bn yardmci olabilirim 💛 0 2 Yorumla ŞirinMühends +1 yıl Ya iki de bie görüyorum seni :D Napıcan ammk Nasıl yardımcı olacan Yorumla crlneeee +1 yıl Bn daha kndime yardimci olamadm 😀 benim gibi birilerini görünce yalandan öyle yaziyorum tanişiriz birlikte bişeyler yapabiliriz diye akıl akıldan üstündür hesabı 😀 Yorumla
star_hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence hayallerinin peşinden gitmelisin her zaman. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 711 cevap paylaştı. Yapımcıyım 😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Önce, maksim gazinosunda yer alman gerekir.
Önce kötü yola düşmelisin :A Bi gazoz içermiyiz ?
Yanlış yoldan git, o seni bulur kolböreem.
imzalı ilaç kullandınmı ?
fotoğraftaki sensen eğer sorun değil olursun :))
Dış güzellikle ne ilgisi var bu durumun?
çirkin şarkıcı nerdeyse hiç yok güzel olacan ha birde o güzelliği kullancan :P
Çok uçma aza kanaat et
Bn yardmci olabilirim 💛
Ya iki de bie görüyorum seni :D Napıcan ammk Nasıl yardımcı olacan
Bn daha kndime yardimci olamadm 😀 benim gibi birilerini görünce yalandan öyle yaziyorum tanişiriz birlikte bişeyler yapabiliriz diye akıl akıldan üstündür hesabı 😀
Unkapanı plakcılar çarşısı
Konservatuvar
şarkıcı olmak bu devirde kolay değil
e5'ten git
Bence hayallerinin peşinden gitmelisin her zaman.
vay be kimler yorum yazmış lan
Akışına bırak
Yaşın 26 mı?
İnternete soyle
Müzik aletleri öğren.
O ses.
Paran varsa kolay
Konservatuvara gitmen gerekiyor.
Yandan yandan.
Yapımcıyım 😁
Tatlises e urfa 😉
Yapımcının yolundan