En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılSeyyal Taner'in 80'lerdeki şu meşhur Naciye'si geldi aklıma. Şarkı, müthiş popüler olmuştu. Çünkü bir zihniyeti sorguluyordu alttan alta.
Değerli kardeşim; evvela bir konservatuvar eğitimi almalısınız. İstidatınız varsa ilerlersiniz zaten, sizi yönlendirirler.
Benim söyleyeceklerim bu. Yolunuz açık olsun.06 Yorumla- +1 yıl
Peki şan eğitimi alırsam sesimi kaybeder miyim? Riskli bir şey sonuçta. Konservatuardan önce Güzel Sanatlar Lisesine gitmelimiyim sizce?
- +1 yıl
Mimar Sinan, yetenek sınavı ile alıyor. Oaraya da yönelebilirsiniz tabi. Hevesinizi ve hedefinizi kaybetmeyin, bir de çalışma azminizi. Tabi yetenek de gerekiyor.
- +1 yıl
@Sevdinsandım Grup neyse bende girmek isterim. Hedeflerim aynı
- +1 yıl
ModaSkynet sitesini deneyerek istediğine ulaşabilirsin bu kadar basit bişey
- +1 yıl
@miamisunshine benimde aynı benimle iletişime geçebilir misiniz
- 7 ay
@miamisunshine ben de isterim size nasil ulasirim
+1 yılMerhaba bende bu konu hakkında araştırma yaparken seni buldum ve aynı şeyi hayal ediyoruz bu gerçekten çok güzel. Bende Amerika da şarkıcı olmak istiyorum ama bu çok zor ve bu yolda benimle aynı hayali olan biriyle gitmek istiyorum belki birbirimize yardım edebiliriz lütfen bana yardım eder misin?
637 Yorumla- +1 yıl
Ben şarkı yazıyorum küçüklükten beri okulda şarkı söylerim en büyük hayalim sanatçı olmak istiyosan beraber bu yolda ilerleriz bana instagramdan ulaş eğer kararlıysan
- +1 yıl
@Sosyetegirl hâlâ aynı fikirde misiniz?
- +1 yıl
Bana instagram Dan ulas adin lisa Owen's 12 mesaj at beraber ilerliyelim
- +1 yıl
Gerçekten kararliyim hadi ulas bana burden kararliysan yaz
- +1 yıl
@Nonsense363 beraber ilerleye biliriz
- +1 yıl
@Lisaowens1222 instagramdan seni bulamadım. Dilin çok karmaşık yazdığını doğru düzgün okuyamadım tane tane yazmaya çalış sen anlayabileyim.
- +1 yıl
@Nonsense363 lisa Owen 12 yazacaksın yesil gozlu bir kiz var
- +1 yıl
@Nonsense363 ya da sen bana soyle Instagram adını
- +1 yıl
@pastasevenkız @Sosyetegirl @nonsense363 @lisaowens122 hala ayni fikirdemisiniz? bi seyler basardinizmi? bende ayni fikirdeyim sizle nasil iletisime gece bilirim?
- +1 yıl
@asdfghjklzxcvbnm___ hala aynı fikirde olan varsa bi bana da haber etsin
- +1 yıl
Bana da haber edin hayalimuz aynı
- +1 yıl
@Nonsense363 Bende şarkıcı olmak istiyorum nasıl ulaşabilirim size
- +1 yıl
Benimle aynı durumdasın kendimi geliştirmenin yanında Taylor Swift gibi birçok şarkıcının şarkılarını çalıyor ve kendi bestelerimi yapıyorum. Bir grubumuz olsa iyi olur bu işte varsaniz cevabınızı kısa zamanda bekliyorum
- +1 yıl
@Sosyetegirl bana Instagram adını söyleyebilirsin bir grup kurma şansımız olabilir
- +1 yıl
@Lisaowens1222 bulamadım hesabini bir grup kurma şansımız olabilir Instagram ismimi vereyim mi
- +1 yıl
@Lisaowens1222 ben kararlıyım bu benim küçüklükten beri en büyük hayalim umarım cevap verirsin
- +1 yıl
@Nonsense363 bende bu işte kararlıyım bir grup kurarsak ilerleyebiliriz iletişime geçebilirmiyiz
- +1 yıl
@asdfghjklzxcvbnm___ bende varım aynı fikirde olan birlikte grup kurabiliriz
- +1 yıl
@delirmeye5kala ben varım Instagram adını yaz
- +1 yıl
@senawhocaress banada
- +1 yıl
@AylinBoyraz Instagram verin bir grupla ilerleyebiliriz
- +1 yıl
@Ellacellebi ben varım
- +1 yıl
@Ellacellebi evet ben varım gurup kurabiliriz başrabiliriz inanıyorum iletişim kurabileceğimiz Instagram ya da yazarsanız konuşalım
- +1 yıl
@Eflatun_61 grup kurduysansız benide alın lütfen @/hadilahmacunyiyelim
- +1 yıl
Bana da ulasir misiniz kizlar
- 1 yıl
@Nonsense363 Kızlar aynı fikirdeyseniz bir grup kuralım
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Eflatun_61 hadi kızlar
- 1 yıl
@Ellacellebi burada misiniz kızlar
- 1 yıl
@Melissaxo24 melissa fazla zorlama bence bunlar 2013te atılmış yorumlar zaten.
- 7 ay
@Sosyetegirl evet nasil ulaşabilirim sana ben de ilerlemek isterim bunalımda konusabiliriz
- 7 ay
Bu konuda
- 7 ay
@Ellacellebi evet nasil ulaşabilirim ben de ilerlemek isterim ama bir çok sorunum var şu an ama yine de çabalamak istiyor ve gelişmeye çalışıyorum
- 7 ay
@Ellacellebi evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Merhaba ben Belinay hayyallerimiz aynı hepimizin aile biraz etkiliyor tabi ben 13 yaşındayım hayallarim çok büyük bende çok ünlü bir şarkıcı olmak istiyorum amacım para değil arkamı dönüp baktığımda beni seven değer veren milyonlarca insan görmek hayallerimi sadece burda anlatıyorum aileme söyledim ama tabiki reddedildi bana yardımcı olabilecekler instagrama belinay serbest yazıp istek göndersin bir gün kendime sordum bir yerden başlamam gerek diye işte bugün araştırma yaptım kendimi geliştirmek için çabalayacağım benimle aynı hayatı seçip tüm zorluklara katlanmak isteyenler aynı fikirdeyiz hiçbir zaman vazgeçmeyelim instagramdan istek atmadan önce mesaj atın seni internetten gördüm diye tanımıyorum ya hiç birinizi diyeveğim şu hayallerimizden asla vazgeçmeyelim
73 Yorumla- +1 yıl
Bana instagram Dan ulas ayni hayallerimiz lisa Owen's 12
- 7 ay
Evet sana ulaşmak istiyorum hala fikrin aynıysa sana nasil ulaşabilirim
Serdar cevaplamış ama.".Türkiye'de yapmak istemiyorum çünkü burada sanatçının değeri bilinmiyor." demişsiniz. Henüz sanatçı olmadan sanat icra etmeden böyle ön yargılı olmanız (sanatçı olmadan sanatçı egosu demek istemiyorum ama benzeri bir durum sanki) biraz garip geldi..
00 Yorumla
+1 yılRihanna 15-16 yaşlarında okulda yapılan bir güzellik yarışmasına katılıp 1. Oldu. Sonra şarkı söyledi yarışmada ve sesi keşfedildi. Bence okulda mezuniyette falan güzellik yarışması olursa katil ve güzel bir şarkı söyle. Belki bu sayede şarkıcı olabilirsin bende düşünüyorum şarkıcı olmayı ama aklımda 2-3 meslek var yinede. Ergen hayali diyenlere moralini bozma. Rihannada bi çocuktu, Katy Perryde bir çocuktu, Madonnada bir cocuktu ama onlar sarkici oldu. Olanlar oluyor. Moralini bozma insallah sarkilarini dinlerim yani inşallah şarkıcı olursun 💕
20 YorumlaŞöyle ki ne olursa olsun bu biraz da şans işi insanların seni sevmesi sana ısınması gerekiyor. Nota bilgini geliştir ve konservatuvar sınavlarına gir. Eğer gerçekten emek verip çalışırsan başarabilirsin. Ben de müzisyenim sena şener bir abimin arkadaşı Ersay üner gittiğim stüdyonun sahibiyle çocukluk arkadaşı ne zaman konuşsak insanlar sevmezse olmaz diyorlar ha bir de gitar saz gibi klasik ve genel müzik aletleri yerine daha ilgi çekici ve göze çarpan birşey dene (arp, kanun, ud, çello gibi) başarılar şimdiden :)
11 Yorumla- 7 ay
Nasıl iletişime geçebilirim onlarla ben de ilerlemek istiyorum ama önüme engel koyuyor ailem ama ben de gelişmek isterim bir şirket stüdyo veya birileriyle çalışmak isterim çocukken okulda sarki yarışmalarına katıldım ama yardım eden olmadı yarışmadan sonra da ailem güzel sanatlara göndermedi yardımcı olabilir misin
+1 yıl5-6 yıl önce Türkçe şarkı dinlemeyi bıraktım sadece yabancı dinliyorum. Çünkü bana hitap etmiyordu. Sonra birçok şarkıcı tanıdım, sayısız dinledim ve şimdi müzik kulağım gerçekten çok gelişti. Bende önceden şarkıcı olmak istiyordum ama sesim güzel olmadığı için vazgeçtim. Onun yerine vokal koçluğu yapmayı veya plak, menajerlik şirketi falan kurmayı düşünüyorum. Ve Türkiye'de sanatçı olmak gerçekten zor, bana uygun değil. Bu yüzden bende Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum. İleride bir şarkıcı olmak için kesinlikle bir ya da birkaç tane müzik aleti çalmayı öğren. Ve belli kişileri dinleyerek vokal yeteneğini keşfet ve geliştir. YouTube gibi platformlarda videolar paylaşabilirsin. Amerika'ya gidersen birkaç plak şirketiyle görüşebilirsin. Mutlaka İngilizceni geliştir ve şimdiden şarkı sözü yazmaya başla.
12 Yorumla- 7 ay
Nasıl gidicem amerika ya param yok ailem destek olmuyor ve sarkici olmak istiyorum ben de
Sesine güveniyorsan Acun abimizin yarışmalarına git, adamın yanından yanlışlıkla geçen ünlü oluyor.
110 Yorumla
+1 yılBende şarkı söyleyen biriyim seni anlayabiliyorum, sürekli pratik yap sesin soğumasın çünkü, youtube ve instagrama etiket atarak kısa şarkılarını paylaş söylemiş olduğun, yumurta akı saçma birşey onu sakın yapmamalısın, diyaframını geliştir ve vibratolara dikkat et namelerine de sonra yurtdışı için sıkıntı şu an ben bile çıkamıyorum ama hayallerinden vazgeçme
20 YorumlaArkadaş madem istiyorsun bu Yetenek Sizsiniz programa ya da bunun gibi programlara katıldın mı?katılırsan sesinin güzel olduğunu anlarlarsa o zaman size teklifler gelecektir.Ya da başka yol ise çok uzun maddiyat daha fazla olmalıdır...
07 Yorumla- +1 yıl
Evet elemelerine gitmiştim ama sonra babam programa çıkmamı istemedi
- +1 yıl
Haklısın. Babam şarkıcı olmamı istemiyor. İşletmeci ya da doktor falan olmamı istiyor. Benim tek hayalim şarkıcı olmak, bir türlü ikna edemiyorum. Bıktım artık neredeyse babama karşı gelicem ya.
- +1 yıl
Kaç defa anlattım senin dediklerinin aynını söyledim ama yok adam kabul etmiyo..
- +1 yıl
Anlıyorum seni ama durum biraz zor..babanız sizi seviyor korumak istiyor...Bu dünyada tehlikeli şeylerle donatılmış insanlar var daha doğrusu hayvanlar var.bir baba olarak koruması doğal hakkı.Şarkıcılıkta bir düşmek var bir yükselmek var..Riskli...Fakat babanızın istediği meslekler her zaman yükselişte olan meslekler.Ona göre diyeceğim tek şey bu...
- +1 yıl
bir şey sormak istiyorum, bu teklif işleri nasıl işliyor?
Şakamı bu ya... Oyuncu olmak istiyorum, şarkıcı olmak istiyorum... Arkadaşlar seviyeyi biraz yükseltebilir miyiz? Lütfen rica ediyorum, burada sanatçılardan oluşan bir jüri yok size işi öğretecek. Araştırma yetinizi kullanın biraz lütfen.
01 Yorumla- 7 ay
Araştırıyorum ama google sınırlı şeyler gösteriyor ve gösterdiği yollar da net yanıt içermiyor ya da doğru yol göstermiyor sedece eğitim için konservatuvar vs.. öneriyor ama onun sonrasında kesfedilme aşaması ya da kimlere ulaşılması veya nasıl ulaşılması gerektiğini söylemiyor o yüzden buraya başvurmak zorunda kaldım
Sanal da biraz oranı buranı aç , ondan sonra aptalca hareketler yap , anında fenomen olursun. Sonra da şarkı söylersin olur biter. Burası Türkiye dostum , burda işler böyle yürür. Edebiyle kimseyi sanatçı yapmazlar
50 YorumlaÇıtır kızlar filmini izlemelisin o zaman amerikan yapımı bir film :) ismi gibi değil film güzel şarkıcı olmak isteyen bir kız filan var,aslında besteci olmak istiyor sonra şarkıcı oluyor filan patlayıp gidiyor
20 Yorumla
+1 yılBende sanatçı olmayı çok istiyorum. Bir pop yıldızı. Hayaller ve hayatlar işte. Ama insan bu işe girdimi halledip cikmasi gerekiyor kimse kolay kolay ünlü olmadı kardeşim. Eğer yapabileceğinize inanıyorsanız neden olmasın "zoru severim imkansız zaman alır "diyelim. Benim amacım para kazanmak değil. Amacım suanki ünlüler gibi değil şanı şöhreti yerinde olan işini ustalığıyla yapan biri daha 13 yaşındayım bilmiyorum saçma sapan hayaller peşindemiyim lütfen bana yardım edin 🙏
10 YorumlaSinema muzik yazariyim daha onceleri dizilerde oyunculuk yapdim album cikaricam sesim cok cok iyi kendine huvenen durus yalansiz muzik yolunda ilerlemek sanatci olmak istiyorum diyen bayan duet hem birlikde calisabilecegiz takim arkadasi ariyorum bir cok kanal tv ve menejerlik yapiyorum bana mesaj yoluyla ulasabilirsiniz bebekkaban@ gmail. com istagram serhat_06_06
00 YorumlaSesini bilmiyorum ama tipin gayet uygun... Mesela Lana del Rey bu işin eğitimini almış(hem de çok para ödeyerek)... Olanakları bir araştır diyorum... Ama bilmelisin ki İngilizce'nin çok mükemmel olması gerekir...
01 Yorumla- +1 yıl
İngilizcem gayet iyi, sesim arkadaşlarım tarafından Lana Del Rey'e benzetilir, teşekkürler
bir şarkıyı internette paylaşıp ünlü olabilirsin , ben herkese ücretsiz şarkı veriyorum, herkese yardımcı olabiliirim
34 Yorumla- +1 yıl
size nereden ulaşabilirim?
- +1 yıl
umarım cevap verirsiniz..
- 7 ay
Yardim
+1 yılamerikada ne guzeller var nede cok guzel sesi olan. seni nie unlu etsinlerki. zenginsen belki hayalin gercek olur. yoksa bazi unlu bir koca bul kendine.
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes senin gibi düşündüğü için zaten monoton ve kısır döngü içine hapsolmuş hayatları var. Risksiz başarı hiç bir zaman olmadı. Hadi anlıyorum sen bir bok yapamayacaksın hayatin boyunca ama neden başka insanların hevesini kırıyorsun ki
Bkz. abla şu kavşaktan sola dön.Faruk eczanesini geçince solda Konservatuar var.Oraya yazıl eğitimini al.Sonra yapımcılar yataktaki performansına göre seni yönlendirecek.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Peki ne yapiyorsun bunun icin? Bir de Amerika diyor, sen oraya yasamaya bile zor gidersin degil ki unlu sarkici olmak falan. Emin ol seninki amac falan degil izledigin birkac tipten etkilenip heves etmen. Gecer merak etme.
00 Yorumla
+1 yılAleyna tilkinin yolundan gidebilirsin yanlış anlama beni bir yarışmaya başvur sesin güzelse eğer zaten parlarsın hoş aleyna torpilli galiba ama 🤔
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılokul ıvır zıvır hepsi hikaye. prodüktör ya da yapımcılarla tanıdık olman lazım ya da biri vasıtası ile. cogu böyle. ya da önce barlarda klüplerde söylemeye başlicaksın. tabi kaç yüz milyonluk amerikada bir sen yoksun
00 Yorumla
+1 yılVallahi bu işler artık çok zor. Ortada yapımcı kalmadı
00 Yorumla
+1 yılŞarkıcı olabilirsin, de, america hayali nasıl olacak her önüne geleni america kabul etmiyor ülkesine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçimden bir ses senden bir bok olmaz diyor bir de ergenliğini unutmuşsun ergen yorumu yapmayın diyosun delikanlı
42 Yorumla- +1 yıl
Kes sesini.
Cevap sahibi+1 yılharcarlar seni oralarda dost sözü bunlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmatör şarkıcılarla başla bence.. Steve Valentine ile iletisime geçebilirsin mesela.. Yardımcı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılO yollarda seni haracayabilirler karamel. Önce eğitim almaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılülnlü olmanın altın kuralları namus ahlak şeref onur haysiyet gibi duygulardan arıncaksın ve almadan önce vermeyi örenceksin sesin kötüde olsa kesin olursun :)
00 Yorumlahangi gidersen git bol emek bitmek bilmeye azim ve bolca şans gerekiyor sana interneti kullanmak şu an en kolay ygibi görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYol yakınken vazgeç :D
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=AtSOZKj1BBY&feature=endscreen10 YorumlaGit kurslara egitim al sonra konservatuvar oku okulunu bitir
02 Yorumla- +1 yıl
Peki ya sonra nolcak? Amerikaya kim yönlendiricek beni?
+1 yılhayallerini umutlarını yıkmak istemem ama yol yakınken vazgeç
05 Yorumla- +1 yıl
Asla vazgeçmem geberene kadar devam ederim daha iyi.
- +1 yıl
Yakında t.v de izleriz artık seni :D
- +1 yıl
İnşallah :D
- +1 yıl
justin biberi ayart :D o seni söhret eder
- +1 yıl
:D:D:DD
1 aySesimin özgüveni aşırı coktur sesime sonsuz güveniyorum ince kalın farketmiyor her ritime uygun sesim vardır sizden ricam bir dinlerseniz shak verirsiniz sanatçı olmak istiyorum arz ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben aranjör ve müzisyenim artık bu iş paraya bakıyor sese vs degıl paran olmadan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks götunu başını ac kamuya ya şarkıcı sin ya da oyuncu
00 YorumlaO zaman yatakhanede uzun bir zaman eğitilmen gerekiyor'' :D
00 Yorumla
+1 yıltorpil geniş çevre tipte varsa olur ama okul olarak bilmiyorum azra
00 Yorumla
+1 yılbence şarkıcılık yerine oyuculuğu tercih edebilirsiniz.gözleriniz çok etkileyici
11 Yorumla- 7 ay
Oyuncu olmak da zor sarkici olmak isterim ayrıca oyunculuk da ama oyunculuk için ama sler dolandırdılar yani oyuncu da nasil olunur ki
+1 yılamerika piyasasında zenci gırtlağın yoksa tutunamazsın epek yedirmezler sana a be hayalperestim :)
00 YorumlaYumurta akının tabiyki olur
Ama sanatçı olmak istiyorsan ben yaparim seni😉00 YorumlaÖnce ses eğitimi almam lazım sonra da programlara katılırsın
00 Yorumla
+1 yılBak ben de şarkıcıyım bu iş çok zor mekan parasını sen ödiceksin düzenlemeleri sen yapıcaksın ohooo daha çoook işin var senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana gitar çalmayı öğretebilirim .. bu yoldan başlayabiilirsin mesela :)) tabi ankarada yaşıyosan :))
00 Yorumla
+1 yılKaremelli kahve kopugu ayni fikirdeyiz Instagram Dan ulas bana lisa owens12
00 Yorumla
+1 yılYumurta akı kesin bir çözüm değil nefesine çalışman gerek
00 Yorumla
+1 yılSesin güzelse instagramda sarkı yaz söyle kesfedilrsb
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 765 cevap paylaştı. Emre Yücelan YouTube kanalına bak
00 Yorumla
+1 yılAmerikada da insanin degeri yok iyi düşün bence
00 Yorumla
+1 yılYoutube, dan oluyor o işler artık
00 Yorumla
+1 yılKüçük emrahın yolundan git
00 Yorumla
+1 yılİyi bir müzik eğitimi konservatuar
00 YorumlaYataktan geçer her türlü
00 Yorumla
+1 yılO ses türkiye ye katıl ya da youtube kanalı ac
00 Yorumla
+1 yılŞarki yarışmaları var git onlara başvur
00 Yorumla
+1 yılKanka önce birilerinin altından gecmen lazim
00 Yorumla
+1 yılJustinle falan arkadaş ol
00 Yorumlaazçok çevrendekiler söylemiştir
00 Yorumla
+1 yılEmirin yolu muydu neydi 🙄😂
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Serdar beyin tavsiyesini dinle
00 YorumlaBence bir haluk levente ulaş...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılb*k yolunu takip et tam orada
12 Yorumla- +1 yıl
Kes lan.
Cevap sahibi+1 yılInsan ol iki dakka
Serdar ortaç diyorsa doğru diyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Hiç müzik, şan eğitimi alınmadan da iyi bir şarkıcı olunabileceğini düşünüyorum.
Serdar bey aramıza hoş geldiniz
❤️
:) Hoşgeldiniz Serdar Bey siz burada görmek harika.
Ne güzel şans düşünsene Serdar Ortaç soruna yorum yapıyor 😍💜
Serdar abi o gün gelemediğim için kb
OMG Ama bu site berbat otesi hepsi bos ve sapik "ben haric" 🐭❤️😂🤷
Yüreeeeğimmmdeeen yaralııı bizim hikaaayemiizzzz