Merhabalar herkese, durumumu kısaca anlatayım. Uzun zamandır bir kızla yakın ilişkide bulunmamıştım, sosyal çevremde bile hiç kız yoktu. Şimdi iş yerinde ilgilendiğim bir kız var, ama benden hoşlanmasıyla arkadaşça davranması arasındaki farkı ayırt edemiyorum. Yani o kadar uzun zaman oldu ki, hangisi nerede bitip diğeri nerede başlar bir fikrim yok. Bunu nasıl ayırt edebilirim? Bir kızın arkadaşça davranmasıyla hoşlanması arasındaki davranış farkları nelerdir? Neleri yanlış anlayıp benden hoşlandığını düşünmemeliyim? Neleri doğru anlayıp, bu kız benden hoşlanıyor diyebilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle söyleyim birader aslında kızların benden nasıl hoşlandığını anlayabilseydim şimdiye sevgilim olmuştu. Ama kızın senden hoşlandığını anlamak istiyosan ilk başta bakışlar çok önemli bide kızın konuşmasına dikkat et mesela sen ona soru sordugunda somurtarak veya aman der gibi cevaplıyorsa o kızı boşver ama sana bakarak gözlerinin içi gülerek cevap veriyosa devam edebilirsin. Durmadan seninle ilgileniyosa mesela iş yerinde öğlen paydosu vardır o zaman seninle yemege gitmek isterss olabilir seninle konuşmak isterse olabilir. Kısaca sana yakınsa sende eminsen kendinden sen ondan hoşlanıyosun onunda senden hoşlandıgından eminsen git konuş sende rahatla onun da düşuncelerini ögrenmiş olursun
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBeden dili diye bişey var.
Senle konuşurken veya bakarken saçıyla oynaması
Konuşurken tüm olarak dönmesi. Dudak ısırması felan işte.
Tabi istisnalarda olur. Bunlarda kişiliksel olarak hep yaptığı harekette olur
Beden dolini sana karşı farklımı ona bak..74 Yorumla- +1 yıl
Sağ olasın.
- +1 yıl
Beden dili ile yatak dili bir değil. Beden dili kişinin iç dünyasınln bedenine yani hareketlerine yansıması.
Öğrenmelisin. - +1 yıl
kadinlarin sacla oynamasi sinirden ve can s8kintisindan dir , bu sacma birsey
Ya soruyu yazış şeklini çok beğendim :) bende bir kız olarak sana yazayım. Şu an orada çalışan ben olsaydım; vakıt buldukça tesadüfen ya da kasten gelirdim yanına, sonra işte sana bakarken sanırım ben mal gibi gülümserdim ve bakışlarımı senden ayıramıyorsam, senden başka çalışan bir arkadaşımla senin kadar yakın samimi olmazdım ki seni de özel hissetireyim aggahsjsjjd
163 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler yardımın için :D
bu tavırlarla ilişkili bir şey. yani tonlaması bile önemli günaydın demek var günaydın demek var. gözler önemli rol oynar sık sık göz teması kuruyorsa hoşlanıyor olabilir. seninle ilgiliyse önemsiz bir konuşmayı bile dikkatle dinliyorsa bir şeyler olabilir. tabi bunlar bikaç belirti daha birsürü var.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
48Cevap
Ben pek belli etmeyen biri olarak sana şunu diyebilirim ki, hoşlandığım çocuğa bakmaktan kendimi hiçbir şekilde alıkoyamazdım. Gözlerim sürekli onu arardı ve aynı ortamdaysak sık sık gözgöze gelirdim onunla. Bence hoşlanan her kız bunu yapmalı/yapıyordur...
121 YorumlaKardesim kiz yakinda gidiyormus yapacagin dogru sey yurumek hem en iyi arkadaslar en iyi sevgili olur bunu unutma eger hoslaniyorsan teklif et bir yere gotur sonra olay bak bakalim nereye gidiyor her sey belli olur teklif etmek ayip degil hatta kizin hosuna gider. Bunun disinda kaybedecegn pek bir sey de yok gidiyormus zaten :)
40 YorumlaBir kiz eger surekli her dedigine komik olmasa bile guluyorsa seninle daha sık ilgilenmeye yardm etmeye calisiyorsa seni gordugunde kendine ceki duzen verip heyecanlaniyorsa hoslaniyordur kesinlikle ve seninle surekli ayni yerde durmaya calsyorsa kacamak bakislarini yakaliyorsan hoslaniyordur kesinlikle.
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsık sık seni arıyor mesaj atıyor ne yaptığını merak ediyor sana dokunuyor gözlerinin içine bakıyorsa büyük ihtimalle hoşlanıyor. el şakaları yapıyor yanında argo konuşuyor eski sevgililerinden bahsediyor vb. durumlar sergiliyorsa arkadaşça yaklaşıyordur.
40 Yorumlabazı kızlar ikisini çok yakın tutuyor ama iyi aile kızıysa arkadaşça yaklaşan fazla temas yapmaz. hoşlanan kız kanka gibi seyler demez gibi gibi. yaşanan bir olay varsa örnek üzerinden daha yardımcı olabilirim
44 Yorumla- +1 yıl
Ya işte, hiçbir fikrim yok. Hani aynı ofisteyiz, haliyle sürekli birlikte takılıyoruz sohbet muhabbet falan. Bugün mesela boş kalınca geldi, yanıma oturdu, normalde masalarımız yan yana değil. Bayağı sohbet ettik ama, havadan sudan. Olayı yanlış yorumlamak istemiyorum, sadece sohbet etmeye gelmiş de olabilir.
- +1 yıl
Tamam da, iki hafta sonra kız ayrılacak işten. Bayağı bayağı iki aydır aynı yerdeydik, artık anlasam fena olmaz.
- +1 yıl
ben 3 sene bir çocugun benden hoşlandığını anlayamadım sen ne diyosun ya. böyle dengesizlik yok adamda. en sonunda dedim ki tamam sviyo ama meger sevmiyomş cunku şu an 1 senelik sevgilisi var ve o sevgili varken de bana gayet sıcak davranıyodu. (hayır cocuk köötu bı cocuk degil) o yuzden 2 ay bence kısa
+1 yılFazla uzatma olayı. Kıza de, iş çıkışı müsait misin? Beraber bir kahve içelim mi, bir yerlere gidelim? Vs. gibi bir şeyler teklif et, vaktin kalmadı, sen hala öyle mi böyle mi diyorsun. Belki kız seni yokluyor, zaten gidecek, senin hareketlerini gözlemiyor acaba sen de ons ilgili misin diye? Oturma kıçının üstüne, pişman olursun sonra. Git, kız reddetti eyvallah de bırak ama bir şey yapmadan kız giderse ne olacağını da bilemezsin çok vurursun başını klasörlere.
40 YorumlaBu kızdan kıza değişir aslında utangaç bir kızsa bakışlarını kaçırır yüzüne uzun süre bakamaz falan ya da seninle vakit geçirmek ister diğer kızlardan ister istemez kıskanır yüzü düşer seninle konuşurken saçlarıyla oynar ya da gözlerinin içine bakarak dinler seni hiçbir dediğini kaçırmak istemez gibi.
40 YorumlaValla ben aşık olduğum adamın beni hemen anlamasını istemem anlayipta anlamamazlıktan gelsin hatta biraz öküz biraz odun olsun beni üzüp gönlümü almasını bilsin sahiplensin ama hâlâ arkdaş ayağına yatsın isterim varsa böyle biri süper olcak ama yok işte ya
31 YorumlaSeni görünce aninda biseyle meskul olmaya calisiyosa, konuşurken gozlerine bakamiyosa, arkasina dönüp sana bakiyosa ve senle konuşurken ya da seni görünce istemsizce gulumsuyosa kesin hoslaniyodur :)
42 Yorumla- +1 yıl
yemin ederim kız benden hoşlanıoooo uwwww
hafif utanıyorsa, yakın davranıyo ama bir yandanda hafif uzaksa sırnaşmıyosa ve sen bakmıyoken baktığını yakalıyorsan ve konuşurken hafif utanma hali varsa bir şeyler olma ihtimali vardır bence :)
60 Yorumla
+1 yılbir kız olarak söylemeliyim ki hoşlandığım çocuk konuşurken yüzüne ve gözüne rahat rahat bakamıyorum sanki baksam anlayacakmış gibime geliyor.
92 Yorumla- +1 yıl
keşke bende utanabilsem!
- +1 yıl
ya ama sen erkeksin biraz farklı durum :D
2 hafta kızın ayrılacağını soylemissin kardeşim bence hiç durma hoşlandığını belli soylemelisin ondan daha iyisi yok sonradan görüşecek imkan var midir bilemem ama eskisi gibi olmayabilir fırsat var iken kaçırma derim..
32 Yorumla- +1 yıl
O da doğru bir yerde. Eyvallah.
+1 yılen iyisi bakışlardır konuşurken gözünü senden kaçırıyosa, sürekli seni takip edip sen bakınca gözünü kaçırıyosa hoşlanıyodur
40 Yorumlaya benzeri var bende ortaokuldayım sınıfımda bir kız var genellikle gülen birisi yaz tatilinden önce arada full focus bana bakıyodu ama gülmüyodu garip bir bakışı vardı malum bir kız bakıncada panik oluyodum kıpkırmızı oluyodum tam bakamıyodum yüzüne sizce hoşlanıp hoşlanmadığını nerden anlayabilirim
00 Yorumla
+1 yılSana davrandığı gibi başkasına da davranıyorsa zaten sana yaklaşımı arkadaşça gibidir. Ama eğer sana daha farklı ve yakın, samimi davranıyorsa hoşlantıdır. Eğer seninle dertleşiyorsa, eğleniyorsa, hep seninle ilgileniyorsa hoşlantıdır. :)
10 YorumlaKızlar karışık varlıklar hiç sağları solları belli olmaz bence şunu yapıyorsa bunu söylüyorsa diye bir şey yoktur. Sonra suçlu olan biz oluyoruz. İşte sen yanlış anlamışsın falandır filandır ;)
20 YorumlaOturuş hareketlerini taklit edip etmemesi kafasının seni dinlerken eğilip egilmemesi vesaire bunlar genelde farkında olmadan yaptığı şeyler olduğu için biraz dikkat edersen anlarsın
02 Yorumla- +1 yıl
Kafası eğilirse mi benim için iyi haber eğilmezse mi?
+1 yılhocam valla okuyunca kendimi gördüm aynı durumdayım Şu an kız 2 hafta sonra çıkacak siz ne yaptınız ne önerirsiniz
00 YorumlaKonuşmak için bahane arıyorsa, saçmalıyorsa, eli ayağı birbirine dolanıyorsa, yüzü kızarıyorsa hoşlanıyordur :)
00 Yorumla
+1 yılValla kız senden hoşlandıgını söylese bile senden hoşlanıp hoşlanmadıgını anlayamazsın bro :D
90 Yorumla
+1 yılSürekli bakıyordur ben bakınca göz kaçırıyordur falan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHAYALİYSEN eğer bir kızın kız utancıdan belli eder konuşurken seni zarflar zaten..
20 Yorumla
+1 yılbakışlar, gülümseme :) kendini ele verir bence. sıradan bakışlar ve gülüşler olmaz bunlar
12 Yorumla- +1 yıl
kadın bakışları soru işareti!
- +1 yıl
ee ne olmuş @capkin_kuru_fasulye
+1 yıldurmadan seninle ilgileniyorsa hoşlanıyordur. ya da gözlerinden hiçmi anlamadın?
10 Yorumla
+1 yılBenden hoslaniyor musun diye sor. Samimi ol ve sebeklik yapmadan ciddiyet icinde sor.
10 Yorumlauzaklaştığında o yaklaşıyorsa tamamdır. fakat ofis içi ilişkiler pek bir karışık olabiliyor. sinyaller karışabiliyor genellikle.
10 Yorumla
+1 yılÖnce arkadaş olur sonra flört eder. Durmadan sana dokunmak için vakit kolluyosa ya da tesadufen karsina çıkıyorsa biyerde bunlar ona hoş geldiğinin göstergesidir benim dusunceme göre
10 YorumlaGelip bana söylerse anlarım diğer türlü öyle bakmış böyle bakmış falan boş şeyler.
00 Yorumla
+1 yılzarf atarsın başbaşa kaldığınız zaman ılımlı ise olacak gibidir
00 Yorumla
+1 yılgözlerini kacırıyosa o gözlerde sana ait bşeyler vardır kardeşim :)
40 YorumlaHoslaniyorsan atak yap kanka o hoslansin veya hoslanmasin sen kendine gore pozisyon al o kizi istiyotsan caba goster
00 Yorumla
+1 yıl@SpecialAgentShaw kullanıcı adının Person of Interest ile bir alakası var mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Person of Interest değil abi, Chuck bu.
anlaşılmaz birader hatunların akıl gelir gider anlasam arap olurum
00 Yorumlagözlerine dikkat et. diğer insanlar gibi bakmayacaktır sana.
20 YorumlaBakışları herşeyi anlatır kardeşim sözde fikirler işe yaramaz ve yaşadığın şeyleri bir nebze yaşıyorum bırak akışına gittiği yere
00 Yorumla
+1 yılsenin yanındayken yüzünde hep gülümseme olur. sürekli seni takip eder. yardımcı olmaya çalışır. elleri hep birşeylerle meşgul olur :)
00 Yorumla
+1 yılpandik atarım iş atarsa hoşlanıyordur yoksa gerişi boş
00 YorumlaBelli olur anlarsın bakışlarından hareketlerinden seni kıskanır fark etmediysen hoşlanmıyordur
00 YorumlaGidecekmiş zaten iş çıkışı kahve içmeye vs davet et orada belli olur, olmasa bile 2 hafta sonra gidiyormuş bir daha görmezsin
00 YorumlaGözlerime baksın yeter ama her bakma bir değildir ben anlarım😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım anlasaydim yanlız olmazsim 😂😂
ama tahminimce gözünün içine bakar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden kitap hediye edilirdi..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aylardır senden hoşlanıyorum hala farketmedin
21 Yorumla- +1 yıl
Haydaaaa. Beni biriyle karıştırıyor olmayasın?
+1 yılbenden hoşlandığı an zıçtığı andır!
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer hareketi ile belli eder.
10 Yorumla
11 aySpecialAgentShaw knows the answer.
00 Yorumla
+1 yılGözlerime uzun uzun bakmasından...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlayamazsın kızlar bu konularda iyi rol yaparlar
20 Yorumla
+1 yılKiskandirmayi dene, SEVEN İNSAN KISKANIR...
00 YorumlaBakışlarından hissettirebilirsin
00 YorumlaKonuşma şekli. Giyiniş, bakışlar
00 YorumlaAnlamam gelip söylemesi gerek.
01 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah.
+1 yılBakışlar ve temaz direk anlaşılıyor.
00 Yorumla
+1 yılHoslaniyorsa söyler zaten.
00 YorumlaMal Oluyosa Senin Yanında Aşıktır...
10 Yorumla
+1 yılArd arda çok baktığını farkedersen hoşlanıyordur.
10 YorumlaGelip bana söylerse anlarım.
00 YorumlaCok iyi yazmisisn soylemeden edemiycem helalllll
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Bakışlarından. Bir insanı rahat ele veren tek şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHal ve hareket ve konusmasindan
11 YorumlaTamam da, hal ve hareketlerinde neye bakıcam işte?
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem