Merhaba arkadaşlar.Benim kızlarla en büyük sorunum kızların bir türlü benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamamam.Kızlarla konuşabiliyorum hatta erkekten çok kız arkadaşım var fakat bu arkadaşlıklarını ilişkiye geçiremiyorum veya benden hoşlanan birisinin benden hoşlandığını anlayamıyorum.Gelip benimle ilgili ne düşünüyorsun deyince öyle kalıyorum.Arkadaşlarıma sordum sen herkesle kardeş gibi konuşuyorsun dediler.Arkadaşlığı ilişkiye nasıl çevirebilirim veya bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlayabilirim?
Cevabın nedir?
- https://www.youtube.com/embed/uFkdbIaG9Ms
1-saatlerce facebook'ta, msn'de konuşabiliyorsanız anla ki hatun sırf boş zamanı olduğu için değil, biraz da olsa hoşlandığı içindir
2-ince ince laflar sokuyorsa, aramıyorsun, sormuyorsun, vs. tadında o da işarettir. ama bu işaret çok net sonuç doğuracak demek, değildir.
3-kıskanmasa dahi kıskançlık hareketleri gösteriyorsa da bu yoldadır.
4-yakınlaşma, zaman geçirme belirtileri gösteriyorsa mesela..
5-seni takip ediyorsa, sosyal ağlarda veya reel hayatta, bunu mutlaka belli eder hatun kısmı. o zaman da anla ki takiptesin, çok emin olma ama takiptir işte işaret burada.73 Yorumla
Soran+1 yıl1, 2 , 4, 5 var ama bunlar arkadaş olarak olamazmı.Bana kendisini kimseyle çıkmak istemediğini erkeklere güvenmediğini filan söylüyor.Yani arkadaşız normalde.Saatlerce mesajlaşıyoruz.Demek istediğim bu maddeler (1.2.4.5) normal bir arkadaşlık için geçerli olamaz mı ?
- +1 yıl
Bana da yardımcı olur musunuz ya. Kızla hiç sohbetimiz yoktu ben biraz konuşmaya çalışıyorum. Ama kız biraz utangaç. Ben konuştuğu samimi olduğu az kişi var. Ama ben ne yapmalıyım sizce beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü kız hakkında bir şey bilmiyorum. Ne yapmalıyım onun bana karşı olan hislerini nasıl öğrenebilirim
En İyi Cevaplar
Tam arkadaşlar arasında sohbet ederken hangi kızdan hoşlanıyorsan işte o konuşurken sus yüzünü izle seni farkettiği anda hafif gülümseyerek yönünü çevir, eger aynısını o da sana yapacak ve konuştugu yerde dönüp bana bakıyormu diye sana bakarsa ve bakışları sana karşı değişmişse bilki senden etkilenmiş hoşlanıyor. ben bi bayan olarak hep etkilenmişimdr..:)
132 Yorumla- +1 yıl
Super tam aradigim shey
- +1 yıl
Ya bizim mahalle de kızlar kadınlar hepsi peşimde koşuyorlar ama ben biraz çekingen bir erkekyim tanıdığım kız arkadaşlarımla rahat gözünün içine bakıp konuşabiliyorum ama birde hoşladıgım bir kız var tam karşımdaki dükkanda çalışıyor sürekli bana bakmaya uğraşıyor bakmıyor benden hoşlandıgını nasıl anlarım ;)
+1 yılBenim yaşım biraz genç lise 10 um okuldaki herkez cok yakışıklı oduğumu söylüyor özgüven problemimde yok komik çocuğumda sınıftaki bütün kızlar beni kesiyor hoslandığım kız dahil ama nasık konu açıcagımı ve nasıl ilerliceğimi bilmiyorum daha once hep kızlar bana gelirdi lütfen yardım edin
12 Yorumla
+1 yılaçıkçası bu çok belirsizdir. ama sık sık sana bakıyorsa ve sürekli seninle konuşmaya çalışıyorsa hoşlandığı konusunda emin olabilirsin.ama bazı kızlar da vardır ki hatta çoğu öyledir hoşlanır ama hoşlandığını belli etmez
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
31Cevap
+1 yılBir şekilde belli eder sana. Etmemeye çalışsa bile, ne kadar saklayabilir ki? Seninle aynı ortamlarda bulunmak isteyecektir. İlgi alanlarına yönelmeye çalışacaktır. Konuşma başlatmaya çalışacaktır, gözlerini kaçırarak bakacaktır.İstediğin kadar sakla, vücudunun bir bölümü *gözlerin, kalbin, beynin, ayakların..* asla izin vermez. :)
71 Yorumla- +1 yıl
Evet sana katılıyorum zaten kızlar kendini çabuk ele verirler ;) :) ;)
+1 yılMerhabalar hocam şimdi benim 1-2 yıldır tanıdığım bir kız var takiplesiyoruz yakın değiliz ama tanışıyoruz sadece bu kız normalde pek yüz vermezdi. 2 gün önce bı gece kulübünde aynı masadaydik bende oda sarhoştuk o gece hiçbir şey yokken 3-4 defa gelip elimi tuttu dans etmek istedi sonra gelip önümde dans etti sürtünerek anladınız siz ve çantasını bana göstererek sakladı ve buna dikkat et dedi sonra bu kız tuvalette arkadaşına rezil olduk demiş yani ne yaptığının farkında ondan sonraki gün onu hine gördüm bana bakıyordu önünden geçerken ve o gece kulübünden çıkınca ben ona iyi geceler yazmışım oda sağol sanada yazmış. Ve artık ona attığım snapleri hemen açıyor önceden açmazdi şu anda kararsız kaldım ben ondan hoşlandım galiba ama onun hislerini bilemiyorum ne yapayım
00 Yorumla
+1 yılşimdi bir kere arkadaşlarına söyle eğer senin haberin yokken seni kesiyosa mutlaka hoşlanıyodur esprine ya da sana gizliden gizliden gülüyorsa veya sana herhangi bir konuda soru soruyosa senden hoşlanıyodur
15 Yorumla- +1 yıl
Benim bir kız var daha önce den tanıyorum kızı bana hep bakıp duruyor vede gözlerime bakıp gülüyor vede bana hep gördüğünde selam verir hep siru sorar bu nedemek
- +1 yıl
@selimtarkan seni sevmek istiyor
- +1 yıl
gibmek yani
- +1 yıl
Öncelikle merhaba , olaya en baştan başlıyorum. Bir okul çıkısı arkadaşımla otobuse bindim kulaklığım bozulmuş , moralim yok , enerjim sıfır dışarıyı seyrediyorum bir yandan da otobüsteki insanları dinliyorum. Kız ve arkadaş grubu da otobuste , anladığım kadarıyla sevdigini ogrenmisler ve soruyorlar kim kim diye kızda soyluyor sonra bir tane erkek cocuk bu muymuş neyse diyor o çocuk iniyor geriye kızın kız arkadaş grubu kaliyor ve kizin sinifini , bekar olup olmadigini , ismini falan bagirarak soyluyorlar bekar misin sinifin ne diye soruyorlar kiz da sesli cevao veriyor. Bu kız zaten o gudnen sonra habire sinifa ugrar oldu arkqdaş çevresi var diye bir şey demedim bir gün bana takip istedigi atti ve hic bilmedigum bir sekilde aramada onerilenlere dustu sonra takiptwn cikti ve aramada kayboldu. bende arkadas yoluyla bir gun kizla dolayli olarak konustum sonra ayni gun sosyal agdan konusmaya basladim bayagi cok konustuk ve daha cok sinifa ugradi ve goz goze geldik
- +1 yıl
Bu hafta benimle sinava calisiyorum diyerek cok konusmadi ve bugun bana tm , yo ve tsk gibi kisa cevaplar verdi gecen gun ise yanina oturdugumda arkadaslariyla bir cocugu kestigi ile ilgili konusmaya sahit oldum cocugu ogrendim baya kesti farkedildi sonra guldu falan eve gectigimde ve yardim edeyim mi dedigim de kiz bana onu bir daha gorsen hatirlamam dedi acaba seviyor kudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk olarak sürekli sana bakar ve sen ona baktığında gözlerini kaçırır.
Daha sonra sürekli senle konuşma isteği vardır içinde sürekli senin olduğun ortamlarda olur
Senin hakkında arkadaşlarından bilgi alır. Yani senin sevdiğin şeyler hakkında
Ayrıca senle konuşurken bazen kekeler bazen söyleyeceklerini unutur. Tabi gerçekten hoşlanıyorsa :)50 Yorumlabir kız gözlerini kaçırmadan gözlerine uzun uzun bakıyorsa senden cidden hoşlanıyor demektir. karşında ellerini birbirine bağlamış melül bakışlar atıyorsa senden bir adım bekliyordur. durman hata :)
42 Yorumla- +1 yıl
Merhaba kardeşim ellerine sağlık çok güzel yazmışsın tebrik ediyorum seni maşallah kardeşim :) ;)
- +1 yıl
BU GERÇEKTEN DOĞRUMU
link
işte böyle50 Yorumlamesaj attığında muhabbeti uzatmaya calısıyorsa seninle muhabbet ederken mutluysa, en sacma esprilerine bile gülüyorsa bişeyler vardır kardeşim :)
10 Yorumlabakışlarından anlarsın eğer tatlı bi şekilde tebessüm ederek bakıyorsa hoşlanıyor demektir..
51 Yorumla- +1 yıl
Malliktan olecekler omg.
+1 yılMerhaba kardeşim bu kızı elde etmek istiyorsan onu kıskandıran tavırlar da bulun bak göreceksin seninle ilgilenecek byyy
00 Yorumla
+1 yılAmk 10 dk. Once soru soruyosun.. cewaplari okumadan uyeligini iptal ediyosun
27 Yorumla- +1 yıl
üyelik kapadıktan sonrada cevaplar okunabilir yalnız.
- +1 yıl
Waybe lk defa duydum..
- +1 yıl
ilk defa duymadığını biliyorum herhalde. benim demek istediğim üyeliğide bugün açmış, açtığı gibi kapadığına göre sadece sorusuna yanıt almak istemiş, başkalarına cevap vermek değil.sorusuna yanıt aldıktan sonra gideceğine göre, asıl üyeliğin açık kalması saçma olurdu.
- +1 yıl
Sen olsan oyle mi yapardin..
Ben olsam isimi gorur ondan sonra siteden uyeligimi iptal ederdim - +1 yıl
öyle yapmazdım ama herkes ben yada sen değil öyle yapmış olamaz mı?
yada on dakika içinde aldığı yanıtlar yeterli geldi sonra kapadı belkide
Soran+1 yılArkadaşlar aktif üyeyim sakin
Kızlar kavun gibidir, dibini koklamadan olmuş mu anlayamazsın. :P
11 Yorumlaben kız olsam benden hoşlanırmıyım diye bir sor kendine..cevabın evet se...ne duruyon git açıl kıza.
00 Yorumlabana aşık olan kızlar sürekli bakıp bakıp gülüyolar ... hoşuma gidiyo aslında çok şirin gözüküyolar
20 Yorumla
+1 yılmaddeler olarak yazılmaz ki. duruma göre anlamak olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla tamami bana uyuyo aynisini kiz da dedi bana. ayni kizmi acaba :) benimkinin bas harfi T seninkiniin?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 909 cevap paylaştı. yanina ugrama sıkligindan sacma sapan espriler yapip el sakasi yapmasindan sana arada bakiyorsa goz temasi ilgilendigini gosteriyorsa olabilcek ihtimaller arasinda
00 Yorumlabir kere utanır senden , senin yanındayken harektlerine daha çok dikkat eder , seni önemser,kıskanır sen zaten hissedersin bunu :)
31 Yorumla- +1 yıl
Selam bizim mahalle de bir kız tanıyorum kız sürekli dükkanın önüne çıkıp sağa sola bakıp karşıdan çaktırmadan bana bakıyor ama tavırlarından anlayamadım benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlamadım bana yardımcı olur mu sun
Tşkler desteyin için
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle konuşurken dalıp gidiyorsa ya da istemeden gülüyorsa seviyordur 😊
10 Yorumlasana kArşı gzl davnanır süreklü sana bakar yanından geçer öyle işte
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bana baka kızlar da öyle yapıyorlar
;)
Lise 3 teyim. Kızla aynı sınıftayım Derste hep kesişiyoz arada gözlerimiz. Sonra tenefünste geliyor Sataşıyor Saçlarımla oynuyor falan Ama hoşlanıyormu bilmiyorum ne yapmalıyım
00 Yorumla
+1 yılPeki ya beraber calisiyrsak bu dedklerinizn hpsivr mesela bir kizla veya musteriyle konussm kizla kvga edick gibi yanliz birkez acildm o gozle bkmiyrm dedi yardm edinn :-/
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bak kardeşim senin yapacagın şey çok kolay çalıştıgın yerde başka iş arkadaşın bayan var mı eğer varsa o sevdiğin kızın çevresinde o bayan arkadaşınla kıskandıran şeyler yap ama tozunu fazla kaçırma yoksa elindekinide kaçırırsın bak gör o senden hoşlanan kız seni nasıl kıskanıyor :) ;))
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenle konuşurken saçlarıyla oynuyorsa senden hoşanıyordur
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim:)
- +1 yıl
Hatta daha fazlasını yapıyor
- +1 yıl
Sey onu yapti ama ginede yaptiklarini anlatayim
- +1 yıl
Öncelikle merhaba , olaya en baştan başlıyorum. Bir okul çıkısı arkadaşımla otobuse bindim kulaklığım bozulmuş , moralim yok , enerjim sıfır dışarıyı seyrediyorum bir yandan da otobüsteki insanları dinliyorum. Kız ve arkadaş grubu da otobuste , anladığım kadarıyla sevdigini ogrenmisler ve soruyorlar kim kim diye kızda soyluyor sonra bir tane erkek cocuk bu muymuş neyse diyor o çocuk iniyor geriye kızın kız arkadaş grubu kaliyor ve kizin sinifini , bekar olup olmadigini , ismini falan bagirarak soyluyorlar bekar misin sinifin ne diye soruyorlar kiz da sesli cevao veriyor. Bu kız zaten o gudnen sonra habire sinifa ugrar oldu arkqdaş çevresi var diye bir şey demedim bir gün bana takip istedigi atti ve hic bilmedigum bir sekilde aramada onerilenlere dustu sonra takiptwn cikti ve aramada kayboldu. bende arkadas yoluyla bir gun kizla dolayli olarak konustum sonra ayni gun sosyal agdan konusmaya basladim bayagi cok konustuk ve daha cok sinifa ugradi ve goz goze geldik
- +1 yıl
Bu hafta benimle sinava calisiyorum diyerek cok konusmadi ve bugun bana tm , yo ve tsk gibi kisa cevaplar verdi gecen gun ise yanina oturdugumda arkadaslariyla bir cocugu kestigi ile ilgili konusmaya sahit oldum cocugu ogrendim baya kesti farkedildi sonra guldu falan eve gectigimde ve yardim edeyim mi dedigim de kiz bana onu bir daha gorsen hatirlamam dedi acaba seviyor mudur
kız beni bir kenara çekip sevdiğin biri var mı diyo soruyo fakat arda benim küs olduğum erkekle takılıyo ne yapmalıyım veya kız benden hoşlanıyo mu
00 Yorumla
+1 yılBen kiza cikma teklifi edecem sevdigimi belirtmek istiyorum ama biz senle yakin arkadasiz diyo ne yapmaliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli eder arkadaşım güler de konuşur da konuşmak isterde falan filan daa
11 Yorumla- +1 yıl
bir arkadaş bunları yapmazmı
+1 yılSelam arkadaşlar ben bir kızı seviyorum ama bir türlü ona söyliyemiyorum yardım edin
10 Yorumla
+1 yılEğer İlk o Selam Veriyorsa ya da espirilerine gülüp hep sana soru soruyorsa bilki senden hoşlanıyo
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılEger hicbirşey yapmazsan yani herseyi karsıdan bklersen acabalar hastalık yapar kardesim
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen haklısın;)
+1 yılseni seven kız sana dokunmak ister, doya doya bakmak ister. ister de ister
11 Yorumla- +1 yıl
Ama sende yanaşamıyorsun ;)
En kotusude utangaclik galiba kimseye acilamiyosun bunu bir atlatamadim gitti
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen baba
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela konuşurken elini ayagini oynatır sende gözlerini kaçırır herkesi atarlandigi gibi sana atarlanamz hep olumlu yaklaşır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyosa gelir konuşur bence
11 Yorumla- +1 yıl
Valla benden hoşlanan okadar çok ki ama utanıyorlar bende utanıyorum b... k ikimizde
+1 yılSana hoşlandığını söylerse anlarsın :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmal mal bakmasından anlarsın :D
10 Yorumlabakışları ve sana yaklaşımı ipucu verir
11 Yorumla- +1 yıl
Sağol eline sağlık tşkler
kıl dönmeleri seni görünce pırtlıyorsa
20 Yorumlabazıları belli etmiyor
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşarak rahatlıkla anlarsın.
11 YorumlaSenin yanında heyecan yapıyorsa
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki yapmıyor
+1 yılcanım cicim de karşılık verirse seviyor
10 Yorumlagözlerine bakıslarına bakarak
11 YorumlaMimikler küçük bişeydir ama çok set belli eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılbakışlar
10 Yorumla İyi soru
10 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri