Bir Kızın senden Hoşlandığını nasıl anlarım?

Ben bir mekânda çalışıyorum çalıştığım yere her gün Bir kız geliyor ilk geldiğinde çok güzel kız dedim sonra zamanla gele gele ona karşı saf duygularım olmaya başladı kısacası sevmeye başladım rahat 2 aydır geliyor ve her gelmede kalbim hızlanıyor karnimda kelebekler uçuyor ilk zamanlarda biraz çekingendim ama şimdi muhabbet açmaya falan başladım bir arkadaş onun sevgilisi var dedi ama hiç kimse görmemiş veya dükkana geldiği zaman telefona dokunmaz bile yemeğine yer bana kolay gelsin der gider sadece bana ama bugün geldi sipariş aldım yine her zamanki değil mi dedim kız birden kıpkırmızı oldu bende kırmızı oldum yanındaki kız arkadaşı baktım pis pis siritmaya başladı dünde geldi bu sefer kendi sipariş verdi aynı şeyi dedi gülerek sıkıntı Yok biliyorum artık dedim yemeği yedi giderken bugün çok geç kalmışsın dedim yine kızardı bende kızardım bugün öyle oldu dedi teşekkür etti gitti başka bir arkadaş sipariş alırken gayet özgüvenli konuşuyor ama benle konuşurken sessiz ve kelimeleri yutarak konuşuyor. kızla 2 saniyeden fazla göz göze gelemedik hep o çekiyor bana bugün bakarken 3 defa yakaladım direk gözlerini kaçırdı sizce olur mu belki size göre boş ama benim için önemli teşekkürler saygılar

Bir Kızın senden Hoşlandığını nasıl anlarım?