Arkadaşlar merhaba.
Benim hayatımda hiç sevgilim olmadı. üniverste zamanımda ilk defa olacaktı kıza teklif etmiştim ve kız kabul etmeyip arkadaş olarak görüyorum seni demişti. Ben ilk defa bir kızdan hoşlanmıştım ve ilk adımımda red edilince çok üzülmüştüm ağladığımda olmuştu. temiz saf duygularımla reddedilince bu işler sana göre değil dedim ve yıllarım yapayalnız geçti. anlayacağınız üzere hiç sevgilim olmadığı için kızları karşı tecrübem yok. O yüzden şuanda kafamda birtakım sorular var onları size sormak istedim. Ben bir daha üzülmek istemiyorum temiz saf duygularım ile. Evet konuya giriyorum. Çalıştığım iş yerinin yanındaki işyerinde çalışan bir kız var. Kızı ilk gördüğümde beğenmiştim. Kız ile sadece 1 kere diyologum oldu. Kızla samimiyet ve arkadaşlık kuramadım. Sadece yan yana işyerinde çalışıyoruz birbirimizi tanımıyoruz. Anlattığım üzere ben tecrübesizim bu konularda. Dediğim gibi kızı ilk gördüğümde hoşlanma değilde kızı beğenmiştim tatlı kız dedim içimden. Zamanla nedense ondan hoşlanmaya başladım bende bunu anlayamadım. Birgün yolda kızı gördüm o an direk kıza baktım kızda bana baktı ve 5-6 sanayiye boyunca bende oda gözlerimize bakarak kesintisiz bakıştık. Arada sırada dikkat etmeye çalıştım bana bakıyormu acaba diye bir kaç kere bana baktığını fark ettim. Bana bakıyordu ben ona baktım hemen başını çevirdi bu 4-5 kere oldu. Bir gün karşımdan geliyordu çaprazlama direk bilerek gözlerine baktım beni fark etti ama gözlerime ve bana hiç bakmadı direk kafasını sola çevirdi ve o an yüzünde bir gülümseme oldu. Arkadaşlar ben bu işlerden anlayamıyorum en önemlisi yine üzülüp azer bülbül dinleyip yalnızlığına yanmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Benim hayatımda hiç sevgilim olmadı. üniverste zamanımda ilk defa olacaktı kıza teklif etmiştim ve kız kabul etmeyip arkadaş olarak görüyorum seni demişti. Ben ilk defa bir kızdan hoşlanmıştım ve ilk adımımda red edilince çok üzülmüştüm ağladığımda olmuştu. temiz saf duygularımla reddedilince bu işler sana göre değil dedim ve yıllarım yapayalnız geçti. anlayacağınız üzere hiç sevgilim olmadığı için kızları karşı tecrübem yok. O yüzden şuanda kafamda birtakım sorular var onları size sormak istedim. Ben bir daha üzülmek istemiyorum temiz saf duygularım ile. Evet konuya giriyorum. Çalıştığım iş yerinin yanındaki işyerinde çalışan bir kız var. Kızı ilk gördüğümde beğenmiştim. Kız ile sadece 1 kere diyologum oldu. Kızla samimiyet ve arkadaşlık kuramadım. Sadece yan yana işyerinde çalışıyoruz birbirimizi tanımıyoruz. Anlattığım üzere ben tecrübesizim bu konularda. Dediğim gibi kızı ilk gördüğümde hoşlanma değilde kızı beğenmiştim tatlı kız dedim içimden. Zamanla nedense ondan hoşlanmaya başladım bende bunu anlayamadım. Birgün yolda kızı gördüm o an direk kıza baktım kızda bana baktı ve 5-6 sanayiye boyunca bende oda gözlerimize bakarak kesintisiz bakıştık. Arada sırada dikkat etmeye çalıştım bana bakıyormu acaba diye bir kaç kere bana baktığını fark ettim. Bana bakıyordu ben ona baktım hemen başını çevirdi bu 4-5 kere oldu. Bir gün karşımdan geliyordu çaprazlama direk bilerek gözlerine baktım beni fark etti ama gözlerime ve bana hiç bakmadı direk kafasını sola çevirdi ve o an yüzünde bir gülümseme oldu. Arkadaşlar ben bu işlerden anlayamıyorum en önemlisi yine üzülüp azer bülbül dinleyip yalnızlığına yanmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir kişinin hoşlandığını anlamak bazen karmaşık olabilir, çünkü herkes duygularını farklı şekillerde gösterir. Ancak, genel olarak aşağıdaki işaretler bir kişinin hoşlandığını gösterebilir:
Bedensel Dil: Beden dili sıklıkla duyguları ifade etmede önemli bir ipucu olabilir. Göz teması kurmak, gülümsemek, saçıyla oynamak, vücut dili ile yakınlaşma gibi işaretler hoşlandığını gösterebilir.
Sık Sık İletişim: Kişi sık sık sizinle iletişim kuruyor, mesajlaşıyor veya buluşmak istiyorsa, bu hoşlandığını gösteren bir işaret olabilir.
Size Özel İlgi: Sizle geçirdiği zamanı özel ve anlamlı kılmak için çaba gösteriyorsa, sizinle ilgilendiğini gösteriyor olabilir.
Paylaşımlar ve İlgili Konuşmalar: Hoşlandığı kişiyle ilgili paylaşımlarda bulunuyor veya geleceğe dair planlar yapıyorsa, bu hoşlandığını gösteren bir işaret olabilir.
Sizden Gelen İletişime Olumlu Yanıt: Size karşı ilgili ve olumlu bir şekilde yanıt veriyorsa, hoşlandığını gösteriyor olabilir.
Cinsel Olmayan Yakınlık: Fiziksel temas, hoşlandığını gösteren bir işaret olabilir. Ancak bu, her zaman romantik bir ilgiyi ifade etmeyebilir.
Sizinle Ortak Zevkler: Ortak ilgi alanlarına sahip olmak, hoşlandığını gösteren bir işaret olabilir. Bu, gelecekte birlikte vakit geçirmeyi istediğini gösterebilir.
Arkadaşları ve Aileyle Tanıştırma: Sizi arkadaşlarına veya ailesine tanıtıyorsa, sizinle ilgili ciddi düşüncelere sahip olabilir.
Küçük Jestler ve Hediyeleşme: Hoşlandığı kişi sizi mutlu etmek için küçük jestler yapabilir veya hediyeleşebilir.
Ancak, bu işaretlerin her biri kişiden kişiye farklılık gösterebilir ve yanıltıcı olabilir. Eğer bir kişinin hoşlandığını anlamak istiyorsanız, açık ve dürüst iletişim kurmak en sağlıklı yaklaşımdır. Karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde duygularınızı paylaşarak, karşı tarafın hislerini daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz.
Kızlar biri bakınca hemen acaba bana aşık mı kafasındalar hemen hemen hepsi böyle... Gerçek duygularını bilemme tabi. Belki aşık olmasa bile zamnala olabilir ilk başta duygular anlaşılmaz
Ben en çok şunu merak ettim.
Karşıdan çarpazlama geliyordu direk gözlerinin içine baktım bilerek benı fark etti ama ne gozlerıme nede bana baktı direk kafasını sola çevirdi ve yüzünden az bir gülümseme oldu. Ben o gülümsemeyi anlayamadım. Amacı neydi..