Arkadaşlar kaslar parça parça, tam şişkin değil. Böyle bir vücut nasıl yapılır?

Belli bir seviyeye gedikten sonra ben bu vücutta kalmak istiyorsan ona göre sabitlemek için rutin hareketler hafif çalışmalar yapılıyor yaparsın😎
Kasları parçalamak için ek gıda alıyorlar genelde. Öyle bir vücut için 1 yıl çalışmak bile yeter. İlaç kullanma boşa.
1 senede yapilirmi? Ne kullanmak lazim peki?
İyi bir beslenme bol bol yumurta ve korkunç bir çaba ben eve dambıl seti ve barfiks aleti alıp profesyonel programla evde çalıştım 2 ayda gören herkes omuzların genişledi diyor sen düşün artık gerisini. Ama şu var öyle bir vücut yaptım bitti yok öyle bir vücut kazanmak istiyorsan spor yaşam tarzın olmalı yani yaptım bitti yok çalışacaksın ömür boyu 😂 body forumda ve iyi bir salonda istediğini bulursun.
Gunde kac ogun beslenmek lazim?
önce niyet etmen lazım.
Cevap
18Cevap
Önce siseceksin kaslanip kilo alacaksın. Sonra diyetle yağ oranını dusureceksin. Ayrıca onun işi bu iğne de kullanır suplimentte onun gibi formunu koruyamazsin.
Uzun zaman spor yaparsan, vücut da uygunsa tabi, olur. Kısa zamanda olsun dersen sıvı amino asit ve protein tozu kullanmalısın ama tavsiye etmem ikinci alternatifi..
çok emek verilecek bir vücut gibi gorunmuyor yalnız yag oranın dusuk olmalı en onemlısı budur baska turlou kasların parçaparça gorunmez
Bence senin gibi yapmali. Keremde kimmis😏😉
@BokatasatmasıcraR çok çalışırsa olur tabi :)
Kilo almak zorundasın ondan sonra hala parcalı duruyorsa zaten öyle olursun eger durmazsa sonradan kasları parcalayabilirsin
Adam zayıflıktan almış bu şekli kilo vererek değil o yüzden
Zor çok çalışmak ve güzel beslenmek gerekiyor zaten hocaların filan varsa yardımcı olurlar.
Hocam kilolu değilsen 6 - 7 ayda yaparsın. spor salonuna gitmen lazım. azimli ol. yalnız kalıcı olması için hayatının bir parçası haline getirmen lazım.
günde 6 saat boks + crossfit çalışıyormuş son aylarda, malum boksörü canlandıracak
Olum onda vücut yok baklava var sdc sende 6 ay spora gt ondan daha iyi olursun
bir spor geçmısı olan belli bır kas kulesı kazandıktan sonra defineli bir sekılde dusuk yağ oranından gezerek sahıp olunacak bır vucut.
bunda kas yokki benimki daha fazla
bilmiyorum ama zaman işi bu belki onuda geçersin
Çok kaslı durmuyor ki zaten
Yeni halini gör sen yağ oranını düşüreceksin
Yapın yapın kas yapın aferin :D
1 aylık fitness
Normal
Çalışarak 😅
Abdest al
Uğraşma boşver
Sporla
Salona git