Bazı kişiler pilates yaptıktan sonra çatlaklarının gittiğini söylüyor. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Not : Gereksiz espri yapacak olanlar, zahmet edip yazmasınlar.
Not : Gereksiz espri yapacak olanlar, zahmet edip yazmasınlar.
Oluştuktan sonra... Ne yazık ki, oluşan çatlakları yok edecek mucize bir reçete yok; kalıcılar. Ancak büyük ölçüde hafifletmek ve sizi hiç rahatsız etmeyecek hale getirmek mümkün.
Cildinizi her gün bir kremle nemlendirin. Kremler hem çatlamaya karşı cilde gereksinim duyduğu suyu verecek, hem de cildin esneme kapasitesini artıracaktır.
Bol, bol su için.
A, E ve C vitaminleri yönünden zengin yiyeceklerle beslenin.
Kısa süreler içinde kilo alıp vermemeye çalışın.
Hepsi bu kadar. Bir de tedavi şekilleri var. Bazı işlemler yani. Onlarda paralıdır sanırım birkaç yöntem.
En az 2 litre içiyorum ve yatmadan önce nemlendirici sürüyorum. Bakalım ne olacak. Teşekkürler.
1. MİKRODERMOABRAZYON
2- KRİYOTERAPİ
3-LAZER UYGULAMASI
4-REFLEXOTERAPİ
Böyle 4 tane tedavi şekli var. Doktora gidin isterseniz. Sonuçta kendinizi iyi hissettirir yani çatlaklardan kurtulmak. Kurtulabilir misiniz bilemem ama bu tedaviler de geçiriyor mu, bilinmez. Bir doktora sormak gerek.
Mümkün değil... Spor yaparak yeni çatlak oluşumunu engelleyebilirsin. Cildin daha canlı olacaktır, ama o çatlaklar durur. Kanıt istiyorsan birkaç HD p*rno film açıp o sportif insanların totolarını inceleyebilirsin : ) ama düzenli peeling yaparak bir nebze olsun o çatlaklara rötuş yapmak mümkün.
Peeling yapıyorum haftada bir 😓
daha geçen hafta dermatologa sordum bu soruyu nasıl çatlak izleri geçer diye
krem vs işe yaramıyor, lazer daha etkili demişti
Malesef...
Cevap
8Cevap
ben güzellik uzmanıyım hiçbir çatlagn tedawisi yok üstelik sporda zayıflamakla birlikte daha da çok artacaktır.
kurtulamazsın. oluşacak çatlaklar için önlem alabilirsin o kadar
Deri çatlağından cerrahi müdahale olmadan kurtulman imkansızdır
malesef gitmiyor tedavi ile beblirginliği bir nebze azaliyor
Sıkılaştırıcı kremler işe yarayabilir.
Gitmiyor ama ciddi oranda azalıyor diyebilirim
Görünümünü azaltabiliyorsun
Azalır ama asla yok olmazlar..
Ne tarz bir espri yapilabilir ki mesela?
Kafa çatlağı gibi vasat esprilerden bahsediyorum.
Tam tersi yan etki yapacaktır
azaltabilirsinin sporla birde bol su iç
hayır
Mumkun
kafadaki çatlaklar kalıcı
Belli oluyor.
Mumkun
Sanmam
Yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar