+1 yılsenin iltifat olarak düşündüğün şeyleri bazen götünden anlayabilir karşındaki benim gibi ters biriyse. örneğin:
sen "bugun farklı bir havan var,daha bir güzel geldin gözüme" dersin. o "normalde çirkin miyim ki" diye anlar.
sen "süzüldün son zamanlarda kilo mu verdin" dersin,o "zaten şişman mıydım ki" diye anlar.
sen "bu saç sana çok yakışmış" dersin,o "daha önceki çirkin miydi" dye anlar.
kısaacası anlar da anlar. önemli olan anlayışlı birine denk gelmek.00 Yorumla
İltifatların hiç birine inanmıyorum artık itici gelmeye başladı :)
12 Yorumla
+1 yılüniversitede okurken üst katımızda oturan bir bayan vardı.. bir gün o bayana siz zayıfladınız mı, harika görünüyorsunuz demiştim.. o günden sonra sürekli bana sarma, kurabiye, kek vs vs gelmey basladı.. buradan da anlaşılacağı gibi bir kadına en güzel iltifat bir sorudur. o da su sorudur: sen zayıfladın mı? zayıflamış gibi görünüyorsun..
01 Yorumla
eş dost arkadaşa edilen iltifat alelade olabilir.
yavşadığın kıza daha samimi olmalısın. sonrasında
sahip olduğun eller sihirli, dokunduğun her şeyi güzelleştiriyorsun desen bile yeterlidir herhalde00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılheyttt bee hatunuma bak sen :))))
00 Yorumla
+1 yıliki formatı var;
20 - 35 yaş arası - GÜN GEÇTİKÇE GÜZELLEŞİYORSUN
35 yaş üstü - YILLANDIKÇA GÜZELLEŞİYORSUN
ama çok tehlikeli bak karıştırsan kan çıkar :D22 Yorumla- +1 yıl
:D dediğim gibi... BIÇAK SIRTI :D
+1 yılarkadaş kadından çok erkek cevap vermiş.. gördüm damladım bunu yazmak için... what 69'a çevirmişler burayı, soruyu soran söyle bakim onlara kadın gibi mi hissediyolar kendilerini.
14 Yorumla- +1 yıl
soru o şekilde dill ama :D
- +1 yıl
klişelere imza atcam diyon yani..özgün bişiler bulmalısın bence.. bunu düşünerek yapabilirsin o an ki duyguların önemlidir... yani çok saçma birşeyi o'an ki heyecanla çarpıntıyla söylediğinde zaten karşında ki kadın kız herkimse anlar ve daaha çok sempatik bulur seni.. 23 nisanda okulun önünde okuduğun şiirlerde ki gibi kasıntı bir şekilde durmazsın en azından
'' sende tuhaf birşey var çözemedikçe beni sana bağlayan,farklısın'' :p
21 Yorumlaşunu dene ben arkadaşıma söylemiştim sevgilisi kızarmıştı baya :) çocuk sen benden bir parçasın dedi bende o bir kere cennetten bir parça dedim :) çocuk Allah tan dövmedi beni :)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılKıyafetleriyle ilgili, vücuduyla ilgili iltifatlar her kadının hoşuna gider..
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüzün cok güzel, saclarin güzel , güzelsin ayagin güzel bacagin güzel karnin güzel bogazin güzel ellerin güzel tek sen güzelsin herkez cirkin sen güzelsin :D:D: ay kendime asik olasim geldi
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgayet güzel yazdim güzel kelimelerimi yaratilicigimda cok güzel
Cevap sahibi+1 yıltama ozaman ergen cocuklara sor sen
Gece halı saha maçı yerine seninle gelicem. Düşün o kadar güzelsinki topu değilde seni seçtim. De tamam manita tav hop evde cup yatakta pat tokat yanakta.
00 YorumlaAslında o kadar çetrefilli kelimelere gerek yok sadece "yine aynı sensin" dediğinde neresinden anlıyorsa orasından. ):)
00 Yorumlasaçlarını kestirtikten veya boyle bir yeni bişi yapınca saçların cok güzel olmuş demek :D her zaman işe yarıyo :D
00 YorumlaBi kadını kendinden geçirecek tek iltifat: zayıflamışsın :D
10 Yorumlalink
tabikide bu :))10 Yorumlabi keresinde kızın birine diz kapakların çok güzel demiştim yanlışlıkla. çok güzel sonuçlar doğdu ortaya. tavsiye ederim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılakıllı kadınalr iltifattan hoşlanmazlar. çünk herkesin ağzında aynı cümleler sıradan..inandırıcı değil..ben erkek olarak iltifatı samimi içten bulmuyorum iltifat yerine içinden geçenleri sadece sevdiğine söylemeli
11 Yorumla
+1 yılona gerçekleri söylesen?
neyse saçların çok güzel kokuyor de114 Yorumla- +1 yıl
bunu de 3 ay rahatsın iltifat istemez :)
- +1 yıl
sürekli iltifat edersen sonra ardı arkası kesilmez hep ister sonrada pişman olursun ayda yılda 1 et tam et
- +1 yıl
2 günde 1 et?
- +1 yıl
sen bilirsin ama sonra Türk kızlarının niye g*tü kalkık diye bize gelme
- +1 yıl
yok ya ne taktiği atıyorum işte :))
- +1 yıl
burdan öğrendim hepsilerini :D :D
- +1 yıl
evet öyleyimdir az :D beklerim :)
sadece seni seviyorum hayatımın kadını çok güzelsin...
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yıldoğru düzgün sev yeter aga ... iltifat edeceğim diye uğraşma :)
00 Yorumla
+1 yılBugun hergün den daha güzelsin , sevgilimin gülümsemesi kendini iyi hissettiğinin açıklayıcıydı bana .. artık olmasada tabiki :D
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 611 cevap paylaştı. Saçın boyatmışssın çok güzel olmuş.. bile fazlasıyla mutlu edebilir..
00 Yorumlailtifat edilecek kadını görmem lazım bişey diyemicem şuan.
00 Yorumla
+1 yıl"yüreğimin kıblesine dönüp beş vakit seni kılıyorum ben" söylemi vardı bir ara:)
02 Yorumla- +1 yıl
aşkın ibadeti, sevgiliyi düşünmektir o manada anlamıştım ben açıkcası
Güzelsin, çok iyi birisin, zekisin, benm için çok değerlisin
00 Yorumla
+1 yılSen kilo mu verdin :/ Şaşırmış gibi yapmakta da fayda var.İltifat gibi değil ama aslında öyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliltifat olmasa bile gözlerim mavi olduğu için o deniz gözlerinden alamam gözlerimi diye bir sarkı var o sarkıyı söylemisti sevgilim sınıfın ortasında mutluluktan ağlıycaktm:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhertürlü iltifat hoşumuza gider yeterki samimi olsun ;)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle hangi güzel sözü söylersen söyle kalbinle söyle iş tamamdır
iltifat değil hissettirmek lazım
20 Yorumlakilo mu verdin sen :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim içim en değerli insansın :D yok karıstı la bu dost için söylenmeli ;)
00 Yorumla
+1 yılne kadar gür bıyıkların var!
21 YorumlaBugün Çok Güzel Görünüyorsun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliltifat eden erkek candır
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbilmemki
Cevap sahibi+1 yılkurban oldugum dio güzel oluo:D karagozlum dıo
benim tatlı cadı aşkım
00 Yorumla
+1 yılaşşkııım çok fitsin yaa :D
00 Yorumla
+1 yılosuruğun bile aşk kokuyor tatlım =)
00 YorumlaGülüşün bahar kokuyor sanki. (:
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcantanem bide canımın yarısı
00 Yorumlasen çok farklısın:)
00 Yorumlakilo vermişsin.
04 Yorumla- +1 yıl
bunu denemeyin bence. önceden kilolu muydum gibi bir tepki alabilirsiniz :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 642 cevap paylaştı. çok güzelsinnn
01 Yorumla- +1 yıl
Direk yalan soyle diyosun :)
kilo vermişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülümmmmmm?
01 Yorumla- +1 yıl
çok arabesk
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem