180 boy 77 kiloyum. Kemiklerim iri.
En son vücut ölçülerim 90 80 108
3 ay spora gittim sadece 5 kilo verdim.
Sizce nasıl bir çalışma yapmalıyım? Zayıflamak için

güzel vucut uzun boy biraz sıkılaştırsan göbişi falan sıkıntı kalmaz.
hakan demiray var karın egzersizleri için ordan 6,7 tane alabilirsin, video atılsa gösterirdim de atılmıyor :D
Tamam hemen bakcam :)
mankenler halt etmiş senin yanında valla ne o öyle 50 li 60 li kilolar senin boyundaki bir kıza 70 li kilolar daha çok yakışıyor bence
70 kiloya düşmem lazım ama yoksa plaja gidemicem :(
bu halin de iyi gerçi ama düşeceksen 70 e düş daha altına düşme inan 70 kg güzel durur 60 lı kilolardan
72 kiloydum bundan 4 sene önce iyiydim zaten umarım düşerim
düşemezsen de takma kafana bu halin iyi bence ama inşallah düşersin fotodan da belli iri kemikliymişsin bu da ayrı bir güzellik katıyor sana
iri kemikliliğin nesi guzel ya :D
bana daha güzel gözüküyorlar işte iri kemikliler :D
hahahhaa ne guzel :D
iri kemikli kadın sağlam kadındır unutma bunu sağlam kadınlar daha çok sevilir ;)
hiçç saglam değilim adeta yıkılıyorum :D
nasıl ya terslik var bu işte fotolardan da sağlam gözüküyorsun ayakların yere sağlam basıyor gibi bir görüntü var yani :D
hahahhah yok ya hiçbişey göründüğü gibi değildir sözü kulagına küpe olsun :D
hahahah pekala sen de haklısın aslında ama umarım gördüğüm gibi olacak duruma gelirsin çalışmalarınla :D iyi bilek güreşçisi olma potansiyelin var değerlendir derim ;)
o zaman sen bana herkül gibi kzsın demek istiyon :D ama ağırlık calısırken bile canım ferim kalmıyordu :D:D:D
bir anda ağırlıklara yüklenirsen olmaz tabi yavaş yavaş arıtıracaksın ağırlıklarını 1kg 2kg 5kg gibi sonra alışırsın :) potansiyel cidden var ondan diyorum yani dalga geçmiyorum iltifat gibi düşünebilirsin :)
yavas yavas oldu zaten sonra barfiks çekiyordum. ters squatla 75 kilo kaldırıyordum bacaklarımla :D:D 25 kilo agırlığı sırtıma alıp squat yapıyordum. ayy spor yapmayı özledim son 34 gnüm kaldı ramazan bitsede devam etsem :D:D sonra gelsin plajlar kumsallar gerci bu kiloyla ne plajı ne denizide :D
süpersin valla ya o zaman :D bence kilonda bir sorun yok bu halin iyi aslında ama içinin rahat etmesini istiyorsan birkaç kg daha verebilirsin 70 in altına düşmediğin müddetçe. narin yapılı olan kızlara da fazla özenme derim. iri kemikli hafif yağlı kızlar onlardan daha çekici oluyorlar moda böyle artık narin yapılıların dönemi bitti öncedenmiş öyle şeyler :D ;)
valla süpermiyim bilmiyorum günde 3 saat spor yapıyordum :D:D:D zorla cıkarıyorlardı beni salondan :D:D bacaklarım kaslandı işte :D:D şu anda 77 kiloyum iştee. insülin direnci hapı kullandıgım içinde biraz zayıflıyorum birazda izmirin sıcagı eritiyo :D:D yok 70 ideal 70e düşseydim bir ::D:D yok yaa hala minyon çıtı pıtı kızlar revaçta :D:D
iyi 70 e düş bakalım o zaman :D ya böyle diyerek niye kendi değerini düşünüyorsun allahını seversen allah vergisi sağlam bir fiziğin var :D emin ol senin gibi kızlar revaçta esas sana görünen öyle sadece yani minyonların revaçytaymış gibi gözükmesi inan bana ben sana gerçekleri söylüyorum ;) :)
valla asagıda yazılan sumo gibisin denilenden sonra bir değerim kalmadı bence :D:D::D eski sevgilim bile biraz daha zayıf olsan diye yakınıyordu bana :D:D:D yahu istediğim hicbişeyi giyemiyorum nesi guzel bunun :D:D 42 beden panttolon deniyorum basenlerden gecmiyo hayal kırıklıgı ile cıkıyorum magazadan 40 bedene düşmem lazım en azından :D:D şimdi 5 kilo verdim ama herkes cok zayıflamıssın diyo bu bile benim hosuma gidiyor :D:D 8 gn sonra düğün var yine babaanne gibi gitcem :D:D:D ööff bak psikolojim bozuldu orucluyum ama kalkıp azcık egzersiz yapayım bari :D:D:D
bir iki kendini bilmezin lafına ne bakıyorsun sen eski sevgilin de halt etmiş ayrıca seven insan olduğun gibi sevmeli nasıl da üzmüşler seni kıyamam valla :( belli bir miktar kilo vermeye çalışman normal o zaman uygun kıyafetlere girebilmen için 70 e düşmeye gayret et :)
kendini bilmez dediklerin belkide dogru söylüyo olabilirler.:D
zaten sevse beni aldatmazdı yaa o yuzden sevmiyomuş ki böyle oldu bosver gitsin :D
şu ramazan gectikten sonra o 7 kiloyuda vereceğime eminim zaten sporla birlikte sıcaklar deniz falan hemencik gider fit görünüme kavusurum umarım :D
yok ya onlar anca laf olsun torba dolsun hesabı konuşup duruyorlar doğru söyledikleri falan yok :D inanıyorum verirsin 7 kg vermek hiç zor değil ben de 10 kg vermiştim 1.5 ayda :D
ben 3 ayda 5 kilo verdim :D
daha sıkı antreman yaparsan kilo verme hızın artar göreceksin bunu :)
benim kadar sıkımı var yaa 3 ayda haftanın her günü spora gidiyordum her gn 3 saat spor yapıyordum daha ne kadar sıkı olabilir ki :D
yok artık gerçekten sıkıymış ben haftada 3 gün gidiyordum 2 şer saatten o halde 10 kg verdim 1.5 ayda :D tabi metabolizma hızıyla alakalı bir şey bu erkeklerin metabolizması daha hızlı çalışıyor kadınlara göre bilimsel bir gerçek bu :D
bende insülin direnci varmıs o yuzden kilo veremiyorumm hap kullanıyorum simdi.
anladım geçniş olsun inşallah faydasını görürsün o hapların :(
insallahhhh :)))
yüzmeyi sever misin peki :)
Evet denizi seviyorum
o da yardımcı olur bak kilo vermende yüzme+fitnıs :)
ramazan biter bitmez sabah koşu yürüyüş aksam fitnessa gitcem arada denizde yaparım insallah veririm su 7 kiloyu :D
ohh süper ver 7 kiloyu en güzel giysileri giy ayaklarına da stiletto giydinmi senden kraliçesi olmaz valla :D
Ablan star bebeğim :D
doğrudur tabi parıl parıl parlayan star hem de ;) :)
Ayyy :)
istediğin kiloya geldiğin an sendeki potansiyel ortaya çıkacak inanıyorum parıl parıl parlayan star :) anladığım kadarıyla çoğu kişi laflarıyla senin gururunu kırmış ama sen çabanla ve azminle kırılan gururunu ışık hızıyla onaracaksın ve sana laf edenler pişman buna da inanıyorum :) Allahın verdiğini kul elbette görür üzülme :)
*pişman olacak eksik yazmışım :)
aynen öyle cok fazla laf ettiler :( umarım hersey yolunda ve istediğim şekilde gider :) tesekkür ederim bana motivasyon verdiğin için :)
rica ederim :) ben sadece sende var olan potansiyeli farkettim ve söylemem gereken gerçekleri söyledim insanlar doğru bakmayı becerebilseler keşke o zaman benim gördüklerimin aynısını onlar da görürler ve kırgınlıklar da azalır bu dünyada emin ol :) şu vakitten sonra için rahat olsun parıl parıl parlayan star :)
tesekkür ederim cidden :)
rica ederim :) istersen özel mesaj atabilirsin bana oradan da konuşabiliriz beni gelişmelerinden haberdar edebilirsin cidden merak ederim çabalarından aldığın sonuçları :)
diyetisyen ve fitness'ı beraber götürürsen mükemmel olur. Spordan başka çare yok. Ama yemenle ilgili herhangi bri sıkıntın da yoksa hormonlarını kontrol ettir derim.
insülin direnci varmıs bende. onun dısında azcık yemeyle doyuyorum.
Kas yap bence sen çünkü zayıflasan bile iri gözükeceksin kemiklerin iri olduğundan. Bir de ten rengin neden öyle?
Aynen öyle gözüküyorum zaten. Ten rengim fotoğraf karanlıktı aydınlattım o yüzden öyle oldu
Ama bu kötü bir şey değil tabii ki. Eğe biraz cabalarsan çok güzel bir fiziğe sahip olabilirsin ☺
Cevap
9Cevap
temsili bir fotomu kullandın burda :D
Yoo kendi fotom
Kilom 70e düşürmeye çalışıyorum inşallah olucak :)
insallah 72 kiloydum 4 sene önce sonra 86ya kadar cıktım :D
insallah son 7 kilom kaldı verecek onuda verdimmi tamamdır
insallah veririm haftaya tempolu bir gelişmeye baslıcam.
telefonunu değiştir ilk
Niçin
her neyse de spor salonları vakit kaybı dısarda her gün 50dk tempolu yürü 10 dk biraz daha hızlı yürü ve gidebiliyorsun deniz veya havuza git 30 dk yüz hergün 1 ayda 8 9 kilo rahat verirsin cok rahat hemde spor salonları para pesindedir ne kadar ucuz o kadar salarlar karsındaki insanı
vücudun iyi duruyor, kollar sıkılaşabilir biraz
bacaklarını beğenmedim
Çok kalın biliyorum
karin ve basen bolgene calis
Basenlere çok fazla çalıştım zaten 3 ayda 112sen 108e düştü
Bu kiz cok gzuel olur iddia ediyorum
Ah keşke
Sumo gibi.
Eyvallah
göbeği ver :D
Onu bir türlü veremedim ya :( çok az var
İnşallah
pehlivan gibisin.
Evet iriyim
şortuna ayar oldum
Hahah kısa şort bulamadım kıvırdım :D
biraz gobişin olmasa
biraz da sıkılaşsan iyisin yani
Koşuya başlıcam ramazandan sonra
Göbeğim çok mu belli ya
azıcık aslında bu halin de fena değil balık etli iyidir :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar