Amacınız hızlı ve kalıcı kilo vermekse çok yardımcî olur. Çünkü 1 saat bisiklet sürmek yaklaşık 500-600 kalori yakar yani vucudunuzdaki yağ ve ödemlerden kurtulup günden güne zayıflayıp incelirsiniz. Hayatınızda bisiklete yer verdiğinizde daha sağlıklı, daha mutlu ve zayıf olursunuz.
Bisiklet sürmek koşmak, step yapmak, yürüyüş gibi öncelikli bacak kaslarını çalıştığı spor türlerini yapmayı düşùnenler bacaklarının kalınlaşmasından korkarlar bu tamam8yla mantıksız bir korkudur. Çünkü "bisiklet sürmek basenleri genişletmez" vucudun en büyük kas grubu olan bacakları çalıştıran bisiklet sayesinde ince güçlü, şekilli basenleriniz ve bacaklarınız olur.15 Yorumla- Soran+1 yıl
1 Saat mi 😳
- Soran+1 yıl
Ahaha 1 dk sonra bayginlik 😅
- Soran+1 yıl
Disari baska oluyor demek
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 411 cevap paylaştı. kadınların kas yapması fizyolojik olarak kolay değil. bir kadına bisiklet sürersen kas yaparsın baldırların roberto carlos gibi olur diyen cahillere hiçbirşey demiyorum :D bisiklet sürmek zayıflatır ama öyle lay lay lom değil belli bir antrenman biçimiyle yapacaksın bunu yoksa tv izlerken oturayımda iki pedal çevireyim diyorsa o iş olmaz. ancak formunu korumana yardımcı olur kilo vermek için aşırı direnç göstermen gerekiyor. ben onu yapamam diyorsan uzun kendine bir süre belirlersin mesela bir yılda her ay 1 kilo vererek 12 kilo vereceğim dersin o zaman olur.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
:/ eh günde ne kadar ve ne hizla yapmam lazim?
- +1 yıl
youtube'dan bakabilirsin spin bike training aç orada görürsün minimum 40 dakika yapmalısın ara vermeden. vaktin ve gücün varsa günde 2 kere yaparsan çok daha etkili olur. evde antrenman yapılmıyor bence zor geliyor insana motive olamıyorsun. bende eliptik bisiklet vardı normal bisiklette vardı ama kullanmıyordum hiç 5 dakikada sıkılıyordum. normal bisikletle 3 4 saat aralıksız dolaşıyorum mesela dışarıda temiz havada hem şehri geziyorum hem antrenman yapıyorum.
- Soran+1 yıl
Tesekkürler
Ooff o alet bende olacak al boynuna havlunu al yanına suyunu geç tv'nin önüne 40dk her gün yapabilsen 3ay sonra gör bacakları basenleri fıstık olursun 😚
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Ay Insallah 😁
- Soran+1 yıl
Tamam Tesekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- +1 yıl
Bisiklet surmek ciddi anlamda efor sarfettiren bir spordur bacak kası yapar kalçanı şekillendirirsin ve kilo kaybedersin ama ilk gunden gaza gelip kendini fazla hirpalama benim taktigim ilk 15 dk yavas 5 dk hizli 15 dk yavas 5 dk hizli tempo yapmak. kendine uygun olan tempoyu bulacaksin zaten ama unutma KENDINI FAZLA ZORLAMA!
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Tesekkürler :)
- +1 yıl
Önemli değil ^^
Neye guluyorum biliyormusun salonlarda boyle gerek bay gerek bayanlarla dolu zayifliyim vs vs ya ne kadar calisirsan calis bir sey gercek olan bu zayiflama diyet durumlarinda en buyuk basari mutfakdadir sen yuklen sekeri karbonhidradi sonra yok bisiklete binsem yok spor yapsam bos bunlar kendinizi kandirmayin... Saygilar
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben hic ekmek yemem tuz tatli yemem. Makarna pilav olsun 2-3 kasik.
- Soran+1 yıl
Eh sadece kilomu koruyor :/ Kilo vermiyorum
öncelikle yağlarını bölgesel yakamazsın. vücut önce besini sonra kasları en son yağları yakar. bütün vücudunun kasları antrenman yap.
uyuyacağına yakın zamanda az ye ve sabah kalkdığında sadece 1 bardak su içip koş ya da antrenman yap. yağlı ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur proteinlilere yönel ve 1-2 ay yap sonra bana dua et01 Yorumla- Soran+1 yıl
Tesekkürler 🙏
- +1 yıl
Özellıkle bsiklet sürmene gerek yok Yürüsende Basen ve kalcalarını ınceltebılırsın. Fakat yürüyüşlerin ne yürür gibi ne koşar gibi ortasında olucak
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evde Spor aleti var diye sordum
- +1 yıl
kesinlikle bak ip atlamak ata binmek ve bisiklet sürmek direk karın yakar
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Tesekkürler
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
bisiklet sürmek bir spordur ve düzenli yapılırsa insanı zayıflatır.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Tesekkürler
- Cevap sahibi+1 yıl
sanki bisiklet aldım, önemli değil.
- Soran+1 yıl
Ahaha olsun Mutlu oldum
- Cevap sahibi+1 yıl
o zaman , ne mutlu bana.
baya işe yarıyor ama bisikleti sürecek yer yok
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Anlamadim yer derken evde Spor aleti var
bende işe yaramadı valla ama sende yarayabilir.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Niye
- Soran+1 yıl
Tamam Tesekkurler
- +1 yıl
basen eritir ama baya sürmen lazım
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Kas yapar diyorlar kafam karisti
- +1 yıl
yok ya eritir ama yanında başka hareketlerde yaparsan tabi
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
olur, ikisi için de faydalı bildiğim kadarıyla