Ben çok uzun süredir kullanıyorum normal günlük zamandan daha fazla yediğim için kilom sabit çok fazla acıkabilirsin o yüzden normal yediğin zamandan fazla yeme
Gunde iki ogun yiyorum ama burada baya agir yemekler yapiyorlar memlekete gelmeden once boyle sorunum yoktu şimdi hem fit olmak istiyorum hemde yediklerimi yakmak ve daha çok yemek 😅
Ben aylık 1500 km kullanıyorum günlük dört yumurta ile başlıyorum öğlen genelde sebze akşam köfte ya da tavuk gibi şeylerle bitiyor bazen dört öğün bile yapıyorum aşırı aç hissettiriyor sıcak hava olması da ayrı enerji kaybı 🥵
Gunluk 5 kilometreye mi denk geliyor ben bunu bi kiz olarak yapsam amacim sadece istedigim kiloya ulaşmak birde gunde 1 dk şinav 1 dk mekik 25 adet squat desen neler olur sence bende ogunum sabit 2 ndndjd
Ne olursa olsun spor yapmak güzel bir şey hangisini yaparsan yap ama ilk önceli amacın kilo vermek filan olmasın sakın çünkü bu seni ona odaklayacak yaptığın şeyden zevk alamayacaksın
İlk başladığın zaman bir şey bekleme ama yağ yakımı ve yemek yeme dengen değişeceği için ister istemez bir tık fazla yiyeceksin sonradan yoluna girince değişimler olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Boyun kaç ki
bazısı da isyan ediyor bacaklarım kalınlaşıyor diye
155 boy 20 dakika kalinlaştiriyor 1 saat inceltiyor
Denemekte fayda var ☺️
Boşsa niye deniyim etkisini goren varsa fikrini sormaya yazdim
Temas yok lütfen 🖐️ mesafenizi koruyunuz
?
Yemene dikkat edersen mümkün
Zaten yiyerek 49 um
Hareketsiz
Ben çok uzun süredir kullanıyorum normal günlük zamandan daha fazla yediğim için kilom sabit çok fazla acıkabilirsin o yüzden normal yediğin zamandan fazla yeme
Gunde iki ogun yiyorum ama burada baya agir yemekler yapiyorlar memlekete gelmeden once boyle sorunum yoktu şimdi hem fit olmak istiyorum hemde yediklerimi yakmak ve daha çok yemek 😅
Ben aylık 1500 km kullanıyorum günlük dört yumurta ile başlıyorum öğlen genelde sebze akşam köfte ya da tavuk gibi şeylerle bitiyor bazen dört öğün bile yapıyorum aşırı aç hissettiriyor sıcak hava olması da ayrı enerji kaybı 🥵
Gunluk 5 kilometreye mi denk geliyor ben bunu bi kiz olarak yapsam amacim sadece istedigim kiloya ulaşmak birde gunde 1 dk şinav 1 dk mekik 25 adet squat desen neler olur sence bende ogunum sabit 2 ndndjd
Günlük 50 her gün çıkmıyorum ama 2 güne bir yaklaşık 100 km
Ben o kadar suremem ya 1 saat işte ne kadara denk gelirse 😅
15 ya da 20 ortalama hızın 20 olursa
Ee ben 50 km yapamamda 😅
Güzel bir ekip bulursan yaparsın zaten sürdükçe daha fazlasını isteyeceksin
Ben tek kişiyim birde o kadar vaktim yok muhtemelen 2 ay surem var daha sonra spor salonuna yazilcam
Gunde 1 saat hakkim var
Daha bu sabah bu kadar kullandım
https://resimyukle.io/r/8dg22y5UnN
Yani dedigim gibi senin kadar yapamam
Ne olursa olsun spor yapmak güzel bir şey hangisini yaparsan yap ama ilk önceli amacın kilo vermek filan olmasın sakın çünkü bu seni ona odaklayacak yaptığın şeyden zevk alamayacaksın
Ksbsjdjdn ya zevk alirimda ama once kilo verecegimi bilmem lazim boşa kurek çekmek istemem
İlk başladığın zaman bir şey bekleme ama yağ yakımı ve yemek yeme dengen değişeceği için ister istemez bir tık fazla yiyeceksin sonradan yoluna girince değişimler olur
Ya fazla yiyecegimi sanmiyorum bizde hep sabit iki bir de nefsime hakim olabiliyorum çok şukur ne kadar surede gider sence bu 3 kilo
Aç karnına çıkarsan yağ yakımı daha hızlı olacağı için bir ayda gider
Jsjsjdj ya kardeşim 1 haftada verdi ama 1 ay çok
Genelde ortalama bu şekilde çünkü kişiye göre değişiyor ben hiç veremiyorum mesela harcadığım kaloriyi geri aldığım için bir haftada getirirsin belki
Teşekkür ederim yardimin için
evet
Teşekkürler
Boyun kaç?
155
Ohaaa ciddi misin
Noldu
Şişman falan değilim bu arada ideal kilom 46-58 arasi
:) boyun kilon çok iyi biliyor musun bunu? Niye zayıflamaya çalışıyorsun
Daha çok yemek için
Benim boydan kilodan vereyim hemen?
Jsjsjdjjd boy olur kilo olmaz
Dösşsözslmszlsm 1.89 boyum
Maşallah
Kadınlar uzun boylu erkekler seviyor diyorlar doğru mu?
Dogruda şimdi bu boyla kimseyi begenmemezlik haddime olmaz
Nasıl yani?
Yani 170 te olur 190 da djndmf
Dkwpsmxpsmsls uzun olsun yeter ki diyorsun
170 uzun mu dndjdo
Dödşdödşdöd hayır orta boylu
Tamam yani uzun olsaydim sadece uzun hakkim olurdu
Dmdlsmdlssmxl vereyim benim boydan
Kaç verecen djdjf
Sana kaç lazım skwpzmxpsm
9
Boylarımız eşitleniyor sksşsmspaks bir şey derdim de burada olmaz