Günde 300 tane mekik çekiyorum ama dik kalkamıyorum faydası olur mu 2 ayda bel incelir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Günde bin tane mekik çeksen yinede belini inceltemezsin boşa canına eziyet etme..
Beli ve basenleri inceltmek vede sıkılaştırmak için plank çalışacaksın..
günde 300 mekik cok sacma 10 tane cek yemek ye 10 tane çek tuvalete git falan eger vücüdunun forma girmesini istiyorsan set set yapmalısın mesela 20 mekik 10 saniye dinlen 20 mekik 15 saniye dinlen 20 mekik 20 saniye dinlen diye belirli saatlerde hergün ancak o zaman iyi bir vücuda sahip olabilirsin
bir anda yapmıyorum zaten anlaöıyo musunuz ya sanahtan akşama kadar 24 saat içinde 300 mekik
Esas Çakı sitili denwyecwksin o gobek yaglarina iyi gelir 4 set seklinde ginde 2 kere ceksen 40 gunun sonunda gobektwki dis erimeyen sarkik dokunun kayboldugunu goreceksin kalclarada faydasi dokunur ama spor disiplin gerektirir iki elin kanda olsa aksatmayacaksin
O nası oluyo ya
Herkes hayir falan diyor ama ben yaptim ise yaradi valla
İncelir dimi ya
Ne kadar inceldi
Ay inşallah ya ben kıvrım olsun istiyotum pek ümitli değilim ama bakalım
Çok teşekkürler bende devam edicem 😊
Cevap
27Cevap
Yag tabakasinin altina birde kas eklersin... Belinin incelmesi icin diyetle yaglari eriteceksin, o yag erimedigi sürece sadece yagin altina kas yaparsin..
Yağ nasıl eriticem streçmi sarsam
Az yiyerek, yagi az yiyerek ericeteksin, yedigin sürece yag eritemezsin..
Diyet yapıyorum zaten ip de atlıyorum mekik çekiyorum
O zaman zamana birak, belinde, göbeginde yag varsa zaten erir, ama bu 2 ayda olurmu o senin diyetten ne anladigina bagli.. Yani 1,55 cm boyunda 90 kG agirliginda bir bayansan, 2 ayda belin inceceik kalmasi imkansiz, uzay diyetide yapsan..
165 boy 58 kg
şu koyduğun resimdeki gibi topla bacaklarını. ve sadece boynunun biraz aşağısına kadar olan bölgeyle in kalk. tamamen doğrulma. ve bunu hızlı hızlı yap
yarım mekikte çeksen çekiş şeklini duruşunu sistemi bozmadıktan sonra işe yarar
Dik kalkamıyorum pek ama
Zaten dik kalkman gerekmiyor. Bol bol merdiven çık mekiklere devam et. Squat ı da ihmal etme. Yapamazsın diyen ergenleri de salla.
300 tane çekiyorum bir anda değil tabiki sabahtan akşama kadar neden millet yapamazsın diyo anlamadım gayet kolay yani
Yani işe yaramaz falan diyen cahilleri boşver diyorum.
Tamam teşekkürler inşallah incelir
Önemli olan sayı değil o bölge deki yanma. Mekik tek başına yetmez. Yan mekikleri de yapacaksın. Squat ı da evde yap. Merdiven çık. Kalça ve bel belirgin incelir.
Super ,3 ay oncesine kadar ben gunde 500 yapiyordum bir sure zor gelir ama alistikca zevk aliyosun degisimi gordukce de hosuna gidiyor :) spor iyidir bence basla :)
Sakami bu haftada 4 kez antreman yapsan daha iyi hic güleceğim yoktu 300 mekik falan didjkxidkdkdkdi
Az ko
Az mı
Yani gerek yok bence o kadar mekige squat bench press deadlift yapsan yeter yani yag yakarsin
Ozelden yaz istersen yatdimci olmaya calisirim
boşuna yoruyosun kendini
25 x 3 leg raise
25 x 3 crunch
yap...
Bunlara baktım internetten çok zor değil yaparım evde de boşa yapıyosam incelmezse bide
sen dediklerimi yap daha verim alırsın ama bundan önce 25 dk yerinde sayarak koş bunlar bitince 30 dk daha koş
Yaparken nefes alıp verişini kontrol edersen set set yapmana da gerek kalmıyor pek. Ya da her set başına daha fazla yaparsın. Durmadan, ara vermeden yapınca daha iyi oluyor bence.
onemlı olan cok degl dogru yapmak 100 tane yap dogru yap
günde 300 mekik çekemezsin.
Dinlene dinlene bir anda değil ya ne var bunda
dinlene dinlene de çekemezsin, max 120
Yo sabahtan akşama kadar 300 oluyo
Günde 300 mekik çekerseniz, https://i.hizliresim.com/ljv2AX.jpg böyle birşey olursunuz umarım yapıyorsundur :)
Buda çok kötüymüş be ama doğrı çekiyomuyum bilmiyorum 300 tane yapıyımda 100 tanesi anca doğrudur zatwn 😃
ben ağır sporlar yapıyorum bir erkek tek seferde bütün enerjisi bitene kadar max 65 70 mekik çeker, zorlarsa 80.. ikinci defa yine bir 80 yapsa 160 yapar.. gün içerisinde tekrar yapamaz çünkü büyük acı çeker. sen nizami yapmıyorsundur. 300 mekik bradd pitt yapıyor. :)
20 20 yapıyorum sabahtan akşama kadar dinlenerek bir anda yapamam tabiki em fazla 20
Doğru nasıl yapılır ya ben yanlış mu yapıyorum acaba
hmm anladım karın kasların var mı şu an? yoksa yeni yeni mi başladın
Hiç yok hatta ayva göbek var yeni başladım
anladım başarırsın inşallah hedef koyman bile güzel.
İnşallah 😊
Her akşam rutinimi tamamladıktan sonra 250-300, bazen 400 veya max 450 oluyor. Ama aylardır süren bir şey, ilk başlarda max 20-30 yapabiliyordum. İstedikten ve emek verdikten sonra 200-300 gibi sayılar kolay gelmeye başlıyor. Ayrıca alışınca çok zevkli oluyor, arkada dinleyecek güzel bir video-müzik açıp yapınca durası gelmiyor insanın. Sırf yanıt vermek için hesap açtım aw dlwldöwöslwlşsçw
beslenmen iyiyse güzel
bel egsersizi farkli
Ondanda yapıyorum kendi etrafımda dönüyorum felan
karnın sıkılaşır incelmez
Mekikle bel mi inceliyor
300 mekiği bir keredemi çekiyosun :/
Hayır tabiki 20 20 dinlenerek
He tamam beyin trawmasi geciricektim :)
Mekik bel inceltmez sadece sıkılaştirir
Hayırlısı, inşallah :)
Amacın ne 300 mekikle?
Göbeği yok etmek vs vs
O zmn cardio ve diyet
olur canım alısırsın
Dik kalkamıyorum derken ne demek istiyorsun
Diyet olmadıktan sonra 1000 defa çek :D
300 kesinlikle fayda eder
Tabi olur 300 çok iyi bende 100 çekiyorum
Okadrini nasil cekiyn
tabikide.
İyide ne gerek var
Kötü duruyo çünkü göbek
Yaa salla gitsin sen bir bayansın seni seven böyle sevecek ve unutma ki bir kişinin olmak istiyorsan yapma ama herkesin olmak istiyorsan artık orasini sen bileceksin
Sevgilim beni böyle seviyo kendiside dile getiriyo ama ben takımtılıyım belki ilerde sevmez felan diye böyle daha çok beğenir diye yapıyorum
Kilon yok ise sorun olmaz
165 boy 58 kg göbek var işte
Sen biliyon ama kas yapmak için yapma
Eriticem de kas niye yapmıyım kötü duruyo dimi bayanlarda
Evet o ne öyle erkek gibi
Abartma zorlama.
Cok fazla
olur diyette yap
yapamazsın
baya ıyı
ıncelmez
günde 300 çok iyi