Arkadaşlar benim kilo problemim yok fakat belim fiziğime göre kalın boyum 1.72 kilom 55 yani normalim ama belimin ölçüsü 74 yani fiziğime göre kalın. Daha önce diyet yaptım sporla da ilgileniyorum ama belimi inceltemedim. Bölgesel zayıflama ile ilgili bilgi sahibi olanların bölgesel zayıflama yorumları varsa bana yardımcı olabilirler mi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Yıllarca spor yaptım incelme oluyor ama basenler beraber oluyordu. Sadece kilo korudum. Bir ara 14 kilo fazlalılığım oldu kilo aldığımdada diyetle tüm vücut kilo gitti göbek ve kol yine kalıyor onu anca G5 Ems vb çok faydasını gördüm bir seansta göbeğim 3.5 cm kolum 1 cm düştü devamda ettim beslenmem dikkat ederek sporla koruyorum faydalı oluyor g5 Ems diyorum
00 Yorumla
Günde 2 buçuk litre su tüket limon tarçın nane ve bol bol yoğurt karabiber limon koy ye bir de sade nescafe iç günde 10.000 adım at ekmek şeker kes 1 ayda ne göbek ne yan nede miğde kalıyor ben denedim 1 senede 14 kilo verdim
30 Yorumla
+1 yılcanım ben secret agenin 3 etkili vucut jelini kullanıyorum bölgesel zayıflama sağlıyor gitmeyen göbeğim bir ayda gitti. beden olarak incelip sıkılaşıyorsun dene derim tam senin derdine derman bir ürün
210 Yorumla- +1 yıl
nerden temin edebilirim
- +1 yıl
secretage. com dan sipariş verebilirsin bende ordan alıyorum üstelik şu an indirimleri var
- +1 yıl
kapıda ödeme var mı
- +1 yıl
evet ben kapıda nakit ödeme ile alıyorum istersen ara istersen internetten sipariş ver ararsan daha açık anlatırlar
- +1 yıl
saol canım çok yardımcı oldun bana peki bişey sorcam sen o kremi yaptığın diyet+sporla beraber mi uyguladın yoksa sadece kremmi etki etti
- +1 yıl
hayır ama bol su içmeni öneriyorlar ter yoluyla destek vermen için :)
- +1 yıl
ben oturduğum yerden terliyorum zaten :D dur bu kremi gözüm tuttu
- +1 yıl
bu soru 3 gün olmuşta bak şimdi ilgimi çekti ya :)
erkekler de de işe yarıyor mu acaba? :) - +1 yıl
nikotinkolik erkeklerde kullana bilir abimde kullanıyor sende sipariş verebilirsin bayanlara özel değil
- +1 yıl
Iseyaradimi
+1 yılbir güzellik salonu vardı. Bölgesel zayıflama sağlıyolarmış bir cihazla. Ben merak ediyorum denemek istiyorum. Uygulanan bölgedeki yağları eritiyomuş sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
ben kayseride araştırdım ama bulamadım
+1 yılCanım kardeşim ben bu konu hakkında uzun bir makale yazdım soru şekilde onu okursan sana faydası olabilir ve yine okuduktan sonra aklına birşey takılırsa sana yardımcı olmak istiyorum bildiğim bilgiler eşliğinde...
www.kizlarsoruyor.com/.../q3607369-bayanlarda-fazla-yag-gobek-sorunu-kilo-verme-hakkinda
Okuduktan sonra yorum yaparsanız sevinirim32 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler okur yorum yaparım :)
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim inşallah sana faydası dokunur.
+1 yılBölgesel zayıflama diye bir tabir şehir efsanesidir vücut bir yerden kilo almaz ve vermez belin incelirken kolun omzum vs heryer incelir sdce cerrahi müdahale ile yapılır onuda doktorlar ciddi anlamda kilolu kişilere yapar. şker undan uzak dur karbonhidratı az al zamanla incelir
210 Yorumlacidden mi yaa :(
- +1 yıl
Gerçek den bilgisi olan herkes sana aynısını söyler keşke olsaydı :)
- +1 yıl
nasıl inceltceksem beilimi ya valla fenalardayım
- +1 yıl
önce salona yazıl un ve şeker tüketme güzel bir kardıyo yani bisiklet ve uzay yuruşü zamanla 2 ayda felan baya incelir tabi ağırlık idmanıda şart diyetden bahsetmiyorum bile en önmlisi o :)
- +1 yıl
bunların hepsini yapıyorum ve tekvandocuyum
- +1 yıl
günde aldığın karbonhidratı hesapladın mı yoksa karambolemi alıyosun
- +1 yıl
valla ben biraz homidi gırtlağım ya :(
- +1 yıl
gün içinde aldığın kalori yaktığından fazla olduğu için belin incelmez o halde
- +1 yıl
her yediğimi hesaplamam mı lazım
- +1 yıl
mesaj at yapman gerekenleri yazayım
Belgesel zayıflama yoktur vücut bir bütündür farklı oranlarda lakin tümü zayıflar
Bolgesel şekil aldırma vardır o kadar basit değildir
Ne yapabilirsin anlatmıyorum keza spora gitmiyeceksin
Bir yanlışı duzltip ilvir kaçar00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
51Cevap
- Diyet & Beslenme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabbikide gadası
21 Yorumla- +1 yıl
Tesekkürler gadasi
11 ayIyi gunler kardesim. Ciddi bir yağlanma soz konusu kollarin haric. Yani cips kola ve bunun gibi sagliksiz bircok yag ve seker iceren gidalarla haşır neşirsin hiç yoook deme baştan söyliyim :) Bol bol mekik cek sagliksiz gidalardan uzak dur, gobegine strec film cekip orta tempoda kosulara basla ve dumbeller ile squat calismalarini eksizsiz yap. 4 set 8 tekrardan baslayan bir squat calismasi, 4 set 8 tekrar dumbell corn, 3 tekrar 8 tekrardan baslayan bir calisma ile baslangic seviyesi bir calisma yapabilirsin.
13 Yorumla- 11 ay
Kickbokscuyum 4 senedir lisanli olarak devam ediyorum babam fitnessci o yuzden kola ve cips tuketemiyorum fakat biraz hantalim yani kofda degilim kolda falan kas var ama 3 ogunluk bir program hazirlarsan kol bacak omuz ve gogus icin ve en onemlisi gobek kendi programimla birlestiriyim
- 11 ay
3 ogunluk program derken yemek mi calisma mi?
- 11 ay
calisma
11 ayİki görüşü de savunan kişiler var. Araştırmalar bölgesel zayıflaayı kanıtlanış durumda olmamasına rağmen bence bu mümkün. Zayıflamak istediğiniz bölgeyi çalıştırmaya başladığınızda oradaki kas fiberleri artıyor ve oraya yerleşen yeni kas fiberleri gün içinde enerji harcıyor ve vücudun metabolizma hızını yükseltiyor. Örneğin gelişmiş bacak kasınız varsa, o bacak kası enerjisini çevresindeki yağ kütlesinden karşıllıyordur. Araştırmalar bir gün bunu kanıtlayacağına inanıyorum ama şimdilik bölgesel zayıflama yok diyelim.
00 Yorumlaistediğin kadar ye ya da yemeği azalt spor yapmadığın sürece kıç kısmını eritemezsin emekler pozisyonda dur ve bacağını yana doğru tabir yerindeyse köpek işemesi şeklinde aç 3 sağ 3 sol 3 sağ 3 sol şeklinde sonra bacağını arkaya doğru kaldır dizin bukulmus bir sekilde ve yukarı doğru küçük küçük kaldır ve indir 3 sağ bacak 3 sol bacak gibi bunu günde 5 dk yap hergun popon küçülür poponun düşük olmamasını istiyosan bacaklarını hafif aç ve otur kalk otur kalk gibi hareketler yap ama poponu arkaya iterek :)) karın için de mekik en iyisi ama aşırıya kaçma baklava olmasın
00 Yorumlaliposuction yapacaksın ama öyle olmuyor yediğin yiyeceklere dikkat etmen lazım insan vucudunda yap hüçreleri hep aynı sayıdadır diyet ve spor yaparsan yağ hüçrelerini küçültürsün ama liposuction yaptıktan sonra dikkat etmezsen yağ hüçreleri tekrardan büyümeye başlar
01 Yorumlahaftada 4 gün 45dk tempolu kos eger bir üründe kullanmak istersen L-carnitine tavsiye edebilirim sana işe yarıyor gercekten kosunun hemen ardından internetten arastırıp mekik türlerini ögrenip mekik cek sınav cek eger spor salonuna gitme imkanın varsa direk L-carnitine alıp spor salonuna kosabilirsin :) karbonhidratlı ve yaglı yiyecekleri olabildigince azalt su içimini artır meyve caylarını almaya basla :D ağırlık calısmanı kesinlikle tavsiye ederim en güzel yag yakma sekli
00 Yorumla
+1 yılBölgesel zayiflama diye bir şey yoktur. Yalan inanmayin öyle şeylere.
11 Yorumla- +1 yıl
Nedenki
Faydası elbetteki olacaktır fakat bol ve düzenli yürüyüş gibi spor yoktur , tüm beden çalışır ve sağlıklı bir şekilde zayıflamaya yeterlidir diye düşünüyorum
41 Yorumla- +1 yıl
Onlarida yapiyorum
Ben eğitmen değilim ama eğitmenlerin söylediği ve kesinlikle doğru olan bir söz:Bölgesel zayıflama diye bir şey yok. Bacak ve kalça için de squat yapmanı öneririm, internetten de bacak ve kalça egzersizlerine bakabilirsin youtubede güzel spor kanalları var, ağırsağlam, genç ve fit ve Hakan Demira TV gibi. Hadi kolay gele. :)
13 Yorumla- 11 ay
Ilk olarak tesekur ederim fakat squat vb egzersizler popo kasi yapiyormus ben popoda ne kas ne yağ istiyorum.
- 11 ay
Tesekur ederim
11 aybölgesel zayıflama yapmadan önce araştırma yapmalısın mesela karın ve basenlerden zayıflamak istiyorsan gluten içeren gıdalardan uzak durman gerekiyor bunun detaylarını incele ona göre yememen gereken maddeleri öğren
03 Yorumla- 11 ay
boşver onları en güzeli doğal diyet yap
+1 yılBölgesel zayıflama diye bişey yok. Genetik veya beslenme vs sebeplerden dolayı yağın depolandıgı yer değişebiliyor. Belinde yağ sorunu yoksa genetik olarak kalındır. Yağ sorunu varsa diyet ve kardiyoya devam
00 Yorumla
11 aySürekli takip ettiğimiz sitede bugün bir yazı yazılmış. alternatifsifa sitenin adı yazının adı Nasıl Kilo Verilir
00 YorumlaSpor yap agirlik calis FX 15 ya da cla karnitin karnifit zero shoot al kremlerden daha etkili diyeyim sana protein agirlikli beslen
00 YorumlaBölgesel zayıflamayla ilgili gerçekten bilgisi olan varsa elini öperim. Eyfel kulesi Antartika'da demek gibi bir şey.
10 YorumlaSpor salonuna gitseniz daha faydalı olur evde yapılan hareketlerde eksik ya da yanlış yapmalar yüzünden bölgsel zayıflama yerine bölgsel düzelme ihtiyacı duyarsınız :)
00 YorumlaBasenlerle alakalı ise link
00 YorumlaTitreşim yöntemiyle ya da lazerle yağ yakma yontemıyle yapılabılır. Ama en saglıklı olanı kendı kendınızı calıstırmanız. Yani agırlıklarla bolgesel calısma yapmanız. Bu sekılde yag yakmanın ustune bırde şık bir gorunum kazanmıs olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılBölgesel zayıflama, hmm... Marmara bölgesindeki insanlar 3 kilo versin, İç Anadolu bölgesindekiler 7 kilo versin. İzmirliler egolarından arınsın.
03 Yorumla- +1 yıl
komik değilsin
- +1 yıl
Hemen de kız zaten :S
+1 yılbence yarıyor ama diyetten ziyade o bölgeye yönelik yapılan spor hareketleri ile oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySaglikli degil ya onlar.
Yap sporunu duzenli sekilde.
Hem dinç hissedersin hem saglikli olursun spor gibisi var mi23 Yorumla
Gizli Soran11 aydoğru diyorsunuz ama ben hamilelikten sonra göbeğim gevşedi ve spor yapmama rağmen tam sıklaşmıyor karın gevşek halbuki 15 kg verdim ama o karın hep gevşek. Bende o bölgede yağları biraz daha sıkılaştırsın istiyorum çünkü estetik olarak çok çirkin gözüküyor karnım. yorum için teşekkürler
Cevap sahibi11 ayHa anladım derdini,
Eğer gevşekse sert değilse karın bölgesi ordan fazlalıkları alıyorlarmış. Çok ağrılı bir operasyonmuş ama bahsettiğin gibi gevşekse yapılabilir. Zaten yapmadan önce diyet yaptırıyolar gevşesin diye yumuşak olması lazımmış sonra ameliyat yapıyolar.
Ben bitek bunu biliyorum yaptıran vardı şu an memnun ama ilk zamanlar çok ağrı çekiyordu.
Gizli Soran11 aybenim dediğim ameliyat değil güzelim
11 aybeslenmene dikkat ederek güzel bir spor programına dahil olman gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe meraklisiniz para verip kolay yönden kusurlari kapatmaya.. hayir kardes git spor salonuna yazil haftada 4-5 gun spor yap yagda eritirsin güzel kivaminda kasta yaparsin
00 Yorumla
+1 yılBenimde bacaklar öyle o yüzden yazılanlar da doğru rasping ile belki cozersin
00 YorumlaHerşey sporda bitiyor günlük programının da dışında hangi bölgeyi eritmek istiyorsan otaya ek hareketler yapmak gerek
00 Yorumla
+1 yılkoaly gelsın ama senın ıhtıyacın var mı kı? bence yok sen bılırsın
03 Yorumla- +1 yıl
Var var kasimdan beri yapiyordum diyet 140 kiloydum Şu an 120 olmusum mutluyum saol olumlu yorumun icin eid hakkettin sen 🤗🤗
- +1 yıl
:) :) tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim melegim 😘😘
Diyetle bölgesel zayıflama olmaz çok mantıksız ama belki spor ve egzersizle olabilir
10 Yorumlabölgesel zayıflama olmaz demişti doktor bana ama senin olabilir yüzün tam oturmamaıştır ve boyunda uzayabilir
00 Yorumla
+1 yılhayır zayıflama genel olmalı ki vücut orantısız olmasın
01 Yorumla- +1 yıl
Merak etmeyin olmaz sporda yapiyorum ben
+1 yılBögesel zayıflama diye bişey yoktur yag nerde varsa ordan gider yag oranını düşürürsen düzenli bi diyet ve kalori hesabı ile
00 YorumlaBen de 55 olmak istiyorum en büyük korkum bel.. Umarım halledersin
11 Yorumla- +1 yıl
saol canım sende umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin
Bölgesel zayıflama diye birşey yok. En fazla yağ yakabileceğiniz aktivitelerden birisi basamak çıkıp inmek (40dk), bir haftada 2-3 kg verebilirsiniz yediklerinize de dikkat ederseniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aybölgesel derken kalça vs mı dıosun ben basenlerı fılan erıttım 2 ay spor yaptım
01 Yorumla- 11 ay
Sporla değil güzellik merkezinde bir aletle inceltiyorlar onu kastettim
Kilo boy durumu nedir bilmiyorum ama 7 ayda 55 kilo verip before and after yapmış birisi olarak söylüyorum vücudu sıkılaştırmak daha iyi diğer türlü 6 ay kadar rahat olamazsın bende düşündüm onu
01 Yorumla
Gizli Soran11 ayevet ama ınternete biraz araştırdım yanık izi birakıyormuş pek tavsiye etmiyordu bir doktor bilemiyorum
Neresi sıkılaşıcak önemli olan bu ve tam yaşınız gerekli bilgi için
02 Yorumla
Gizli Soran11 ayyaş 24..genel olarak vücut.kalça bölümü ağırlıkla
- 11 ay
Bak şimdi genel olarak hareketleri googlede bulursun zaten önemli olan şu o bölgende yağlanma varsa her yaşa göre insanın belli bir hızda belli bir süre koşmadan yağ yakamaması gerekir yani yağ yakmadan sıkılaştırmaya gidersen ummadığın kötü görüntüler elde edebilirsin öncelikle yakmayı ele almalısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBölgesel zayıflama diye bir şey yoktur saçmalık inanmayın.
00 Yorumla
+1 yılBence yeterince seksisindir mesela benim 62 cm idi sende çabalarsan olur neden olmasın 😚
00 Yorumla
+1 yılBölgesel zayıflama diye birsey yoktur ama öğrenemediniz.
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaradığını arkadaşımda gördüm.
00 Yorumla Yok öyle bir dünya :)
00 Yorumla
11 ayKeşke ben de başlayabilsem 😓
08 Yorumla- 11 ay
Uygun du bir kac önce tekrar denemistim 1.5 milyar para cikarmisti burasi 500 tl uygun bence
- 11 ay
Hı sen kendin diyet yapmayacak mısın yani? Anlamadım tam.
- 11 ay
Onuda yapiyorum sporda yapiyorum
- 11 ay
Bence doktor tavsiyesi almak daha iyi olur. Ben diyet sanmıştım. Direkt bölgesel zayıflamalar hakkında fikrim yok.
- 11 ay
Zaten bunu söylemisti sorun olmaz demistide uygun yer bulamamistim
- 11 ay
Kendi cabamla 11 kilo verdim 1 ayda
- 11 ay
1 ayda 11 kilo çok değil mi ya? Sağlıklı mı peki bu?
- 11 ay
Doktoruma söyledim iyi dedi
+1 yılBeslenme alıskanlıkların ve bölgesel pilates
00 Yorumlayoutube.com/watch?v=ICHcmO_qqik
00 Yorumla
+1 yılGenel zayıfla bence ablacım
06 Yorumla- +1 yıl
Bitsin onuda yapicam
- +1 yıl
Ben bir kaç yöntem denedim abla ise yaradi özele gelsene
- +1 yıl
Bende biliyorum yöntemler saol gerek yok
- +1 yıl
Yanlış anlaşılmayı sevmem zaten iyi günler
- +1 yıl
Buyrun yinede söyleyin
- +1 yıl
Mesaj at abla ben de sana danisacagim
Evet neden yaramasın ki
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBol şanslar umarım sana iyi gelecektir
01 Yorumla- +1 yıl
Saol
+1 yılbölgesel zayıflama diye birşey yokki
00 Yorumlakıç bölgesini benimde küçültmem lazım kaptan :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayDüzenli olarak devam edilirse ile yarıyor.
00 Yorumla
11 ayevet iyidir hemde çok iyidir de yapabilirsen :D
11 Yorumla- 11 ay
Saol
var, öyle birşey yoktur
00 Yorumla
+1 yılTopraaam. bosver sal kendini yaa 😁
02 Yorumla- +1 yıl
kilolu değilim ama belim kalın sadece
- +1 yıl
Hadi hadi yeme bizi simdiii 😁
+1 yılöyle bir zayıflama şekli yok
00 Yorumlaya bu çok sıkıntı cidden benimde bacaklar öyle
00 Yorumla
+1 yılbölgesel zayıflama [YOKTUR] !
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 1,6b cevap paylaştı. sağlık için olan her şey iyidir
03 Yorumla- 11 ay
Saol
- 11 ay
Rica ederim
daim olsun
herkesin arzusu budur..01 Yorumla- +1 yıl
Amin
Evet
05 Yorumla- 11 ay
Saol canim
- 11 ay
😄😄😄
- 11 ay
Ne demek
Diyet & Beslenme konusunda 499 cevap paylaştı. sguat yap
00 Yorumlaçokmu kötüsün
011 Yorumla- +1 yıl
Eh iste
- +1 yıl
Nerden biliyorsunki bilemezsin kötümü iyimi bilemezsin bunu bilemezsin
- +1 yıl
Yapabilirsun
- +1 yıl
Hayir
- +1 yıl
Saol hedefim 38 ile 40 beden arası
- +1 yıl
Zorlamam merak etme
- Diyet & Beslenme konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılOyle bisey yok...
08 Yorumla- +1 yıl
Neden yokmus
- +1 yıl
Bolgesel zayiflama diye bir olay yok vucut bir butun olarak kilo verip alir genetigine bagli olarak sadece bu yaglanmalar belli bolgelerde fazla veya az olur
- +1 yıl
Bence vardir
- +1 yıl
Arastir gor
- +1 yıl
Senimi kırıcam 30 seanslik sonucu burada paylasicam
- +1 yıl
Kfjfdndnsnsnnsd tamam
- +1 yıl
😉😉😉
- +1 yıl
😏😏😏
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Bölgesel zayıflama yorumlar: Bölgesel zayıflama ile ilgili bilgisi olanlar, neler önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Bir spor eğitmeni olarak bize en çok sorulan sorulardan biri de bölgesel zayıflama. Aldığımız fazla kaloriyi belirli bölgelere depoluyoruz. Bu bölgeler sende de olduğu gibi genellikle kalça ve karın bölgesi.
Lafı dolandırmadan hemen söyleyeyim. Bölgesel zayıflama olmaz! Yani, sen hareket ettiğinde enerjinin nereden gideceğine karar veremiyorsun maalesef. O nedenle karnını eritmek için sürekli karın çalışmana gerek de yok mesela.
Yapabileceklerin şunlar;
- Yağ oranını düşürmek üzere egzersiz miktarını arttır.
- Bazen kollar ve bacaklar çok ince olduğunda karın bölgesinin kalınlığı daha da belirgin hale geliyor. Eğer böyle bir durum varsa orantı sağlamak adına kol ve bacaklarını kas olarak geliştir.
- Bir tek karın bölgesine odaklanma. Vücudu bütün olarak orantılı çalıştır.
Sevgiler.