Bölgesel zayıflama gerçek mi yoksa bir hayal mi?
@postmodernpokemon
Bölgesel zayıflama gerçek mi yoksa bir hayal mi?
@postmodernpokemon
Öyle bir şey yok. Öncelikle üst bölge ağırlıklı yağlar gider sonra en son aşama inatçı bölge denilen alt karın bölgesidir. Karın bölgesinde yağ yakımını hızlandırmak için karın egzersizleri yapılmalı kardiyo öncesi. Bunda ki amaç şudur gün boyu en zayıf kan akışı karın bölgesidir diğer bölgeler daha aktif çalıştığı için spor haricinde gün içerisinde olduğu için kan akışı diğer bölgelerde daha hızlıdır karın bölgesine göre. Fakat işin asıl temeli beslenme tabi beslenme iyi olmadıktan sonra hiç bir sonuç alınmaz.
Merhabalar bir güzellik salonu işletmecisi olarak öyle aman aman incelme göremezsin bir sıkılaşma meydana gelir 🙏
Cevap
9Cevap
Mümkün değil sadece nabzı yükselttiğinde incelmesini istediğin bölgeye daha fazla kan pompalanmasını sağlarsan etkili olduğu söylentisi gymlerde dolaşmaktadır. Denemişliğim var ama işe yarayıp yaramadığı hakkında bilimsel bir verim yok
Ben masörüm bölgesel zayifla gerçek doğru bilgiyle olursa ülkemizdeki cihazların hepsi hikaye insan bedenini iyi tanımak eğitimini almak önemli İSMEK 7 günde sertifika veriyor
Bölgesel kilo verme diye bir şey yoktur lakin son yapılan bazı araştırmalar kardiyo yapımından hemen sonra çalıştırılan bölgenin diğer bölgelere nazaran daha çok yağ yaktığı gözlemlenmiştir.
Hayal. Genel yağ oranı düşüp, çıkar. Bir yerinde yağ fazlaysa diğer yerlerden yine toplam yağ oranı daha da düşünce orası gider.
sıkılaşırsında öyle bi zayıflama göremezsin diyet yapman gerekir
Tabikide diyet veya spor şart yatarak hiç bir şey olmaz ama doğru bitkisel kullanımlarında diyetle sporlarda hızlı kilo verebilirsiniz bende sprora sevk ediyorum yapmazsa zor
Gerçek. Uzmanına tabimokup her dediğini yapman şartıyla tabi.
Öyle bir şey yok her türlü makinayı denemisimdir yok g besi yok dondurması yok bilmemnesi diyet spor bol su yapacakmisiz yanında hadi lan ben yapabilsem zaten sana niye para vereyim snsnvvrh
Daha önce defalarca gittim ve herhangi bir ilerleme alamadım ki yememe dikkat etmeme rağmen ve her işlemden sonra vücudumda morluklar meydana geldi
Hayır kesinlikle kendine göre bir beslenme planıyla bölgesel zayıflayabiliyorsun
Sadece sıkılaşırsın zayıflamak olmaz en iyisi spor
Gerçek değildir.
Bölgesel zayıflama yoktur
spor yağparsan sıkılaşır
Zayıflama değil sıkılaşma yapmak mümkün diyorsun. Bu da önemli bir fikir
Bin defa söylendi yok öyle bişey diye
Bölgesel zayıflama diye bir şey yok
Zayıflamaya çalışmak sorun bence ye gitsin
Bende bölgesel kilo almak istiyorum ya
Maalesef bölgesel zayıflama yok
yalan yok öyle bir şey
Senin 31 yaşında olman her şeyi açıklıyor
Hayallll
Rasbıng
Jznsno3djj
G5 ile mümkün
Merhaba sevgili KS üyemiz, ben Uzman Diyetisyen Hanife KARA
Bölgesel kilo verme , BASEN ÇEVRESİ ya da BEL ÇEVRESİ AĞIRLIKLI özel diyetler ve bunları baz alarak hazırlanan sosyal medya diyetleri gün geçtikçe popüler olduğu için kafalar oldukça karışıyor haliyle. İnternette, dergilerde ve birçok mecrada birbirinden farklı bölgesel zayıflama diyeti var. Hatta ve hatta ünlü çeşitli diyetisyenlerin ya da doktorların da liste ve kürleri vardır. Ancak yapılan çalışmalara göre diyet ile bölgesel zayıflamak maalesef ki mümkün değildir. Sizin vücudunuzun yapısı hangi vücut tipindeyse (bölgesel yağ dağılımı nerede daha fazla ) zaten sağlıklı bir diyet yaptığınızda oradan kilo verdiğinizi göreceksiniz.
Yani özetle söylemek gerekirse hiçbir besin ya da bölgesel diyet adlı diyetler, bölgesel kilo kaybettirmez. Diyet ile bölgesel kilo verilmez ama sporla desteklediğinizde sağlıklı bir forma girebilirsiniz. Ve unutmayın ki sadece bölgesel kilo vermek uğruna yanlış diyetler uygulamalar hayatın tehlikeye atacak kadar ciddi sonuçlar doğurabilir , aslı olmayan diyet listeleri kesinlikle uygulamayın :).
İlgili, açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim.