bir kız bana hayvan gibisin dedi ve moralim bozuldu açıkçası dürüst olun kilom var mı söyleyin

Bence seni begendi ama fesatligina soyledi..
Fizigin yerinde masallah zayif olup kalipli kizlardansin.
etine dolgun degilsin gayetde cekicisin.
bir de sana oyle syleyen kisinin resmini atabilir misin bakalim o nasilmis onuda gorelim 😊😊
Gayet idealsın ;)
En az 20 kilo fazlan var, ayı gibisin yuh bee! Kaldır şu resmi kaldır, görüntü kirliliği...
sen buna kilolu mu diyosun o kız seni çekemediğinden demiş takılmaa he he de geç
Cevap
190Cevap
Arkadasim insanlari salak yerine koymayin ya iltifat istiyosan egom zedelendi bir tamir sart diyosan soyle yani ki bu fotograf ozguven yoksunu birinin fotografi degil belli yani bosuna zaman caliyosunuz
Taam kendini gosterdin gidebilirsin
Soyadin tanidik geldi
@oktayciki hayırdır her cevabıma yavsıyosun?
ya ordan bakınca apatal gıbımı gorunuyoruz bız:))) ıyı bakaydın mesajların acık olması lazım:)))
Boyun uzun normal kızlara göre kemiklerin iri onun için sana öyle söylemiştir. Seni kıskanmış açıkcası. Onun hariçinde zayıf bir kızsın giderin var sıkıntı yapma bukadar... ;-)
Ya kilolu olmadığını sende bende herkeste bal gibi biliyor. Bu resmi buraya atıp bu soruyu sormanın mantığı ne
Ya bir git Allah askina kisisel tatmin icin sordugun gayet belli.
egonu tatmin etmek icin mi bu fotografi koydun herkes bana zayifsin desin diye galiba 😂
Fiziksel olarak dememiştir o hayvan gibi şiy yapiyon demiştir
o kızın ben şimdi burdan bişi söliyipte kalp kırmıyım ama o kıza söyle nimete hakaret edilmez.
bu arada , yirim :)
Güzelim ne hayvanı şaka mı bu sen zayıfsın ve çok güzel vücudun gerçekten idealsin lütfen takma böyle gerizekalı insanlara kıskanıyorlardır seni Allah nazarlardan korusun...
Kilolu değilsin bana kalırsa , yinede olduğunu düşünüyorsan bence hoş ve tatlı tutuyor seni.
Ağız burun dalarım sana. Bu şişmansa ben obezin obeziyim :D
Biraz daha gayret edersen kurbanda dana yerine seni de alabiliriz, sen de razıysan tabi.
Bu kızları anlamıyorum Arkadas ya bu ne ya hem kendini tesir et sonrada erkekler sapık olsun abaza olsun demi şeytansınız siz şeytan
Sağ Bacağını Diz kapağından sonra nasıl Krabildin?
#Just.
Böyle anlaşılmıyor bikinili at 😂 kilon gayet iyi, fit görünüşün var boy fitness falan mı çalışıyorsun
Ne kilosu be gayet net vücud hatların var gibi raat ol sen çoğu erkek ve hatta kadının gözünde taş gibisin :D
Esmer güzeli
Ne kilosu yaaaa bisey yok ki kilo namına
bacakların çok kalın. ayrıca üzerindeki kıyafeti direk göbeği açık olarak al içine katlama :)
acayip kilolusun cidden obez denicek derece! saçma saçma konuşma hayvan gibisin dediği davranışların olabilir
sanmıyorum kız bana hayvan gibisin şu tipine ve fiziğine bak dedi aslında takmam hiç ama bilmiyorum yaa
Onu diyenler kıskanmıs.
Boy fizik kilo hepsi yerinde , iyisin.
karnını içine çekip çektirmiş olabilir misin? çok hafif var endişelenecek durum yok
Kilolu musun degil misin bilmiyorum da carpik bacak oldugun kesin...
ya kızım derdin ne ya güzell laf mı duymak istiyosun guya bunu söyleyip bu respmi paylaşıncaa off çok sıkıcısınnnızz
ahaha :D onu diyen kimse seninle fena alay etmiş kolpa sıkmış :D fiziğin çok iyi kilonda tam boyunla uygun yani takma kafana :)
o sana hayvan diyen bir dönsünde g*tüne baksın kahrolası pislik verdiğin poz ve o bacakların tuhaf duruyo ama iyisin yani :D
He he kesin oyle olmustur ondan atmıssındır asla got bas gostermek ıcın degıl..
Hee hayvan gibisin teyze. Karakter ve dusunce yapisi olarak...
kişiden kişiye değişir canısı. Mesela bana göre birlikte olduğum kız zayıf olmayacak cok az bir balık etli olacak tuttun mu sarıldın mı ele gelicek. Ayriyetten başka çekemeyen kızların görüşlerini takma bu kadar iyisin iyi !
Güzel senaryo ama yemezler sırf egona tatmin etmek için attin ay allahın kezosu
Dalga mı keciyosun ne kilolusu , hayvan gbisin diye kilona dedgne emin misin
Oha ne kadar güzel tipin var hayvan gibisin l*n anlamında demiş olmasın 😕
Eğerki gerçekten moralini bozmuş olsaydı göbeğin açık foto atıp bu soruyu sormazdın :)
Kemiklerin goruyorum canim... sizce tipim nasil diye sorsaydin daha bir anlamli olurdu
Ya bir git allah askina! Kendin bile biliyosun kilolu olmadigini. Bizim cevabida biliyosun! Seni yitsem ucar gidersin! Anan yemek yedirmiyo mu
o mal kendine baksın önce antalyalı hemşerim aksine zayıfsın bile
yok hayır kıskanmıs heralde bende fıtnnes yapınca bu ne ya şişiceksın dedıler simdi onlar göbeklı ben karın kaslı gezıyorum hahahha
kızım oranı buranı göstermek için soru sorma zayıf olduğunu kendinde biliyosun saf ayağına yatma canım
Sana kilolu anlamında değil de at (hayvanı) gibisin demek istemiştir o kesin sen yanlış anlamışsın ��💖��
oha bebeğim harika. işte sahip olmak istediğim karın
teşekür ederim
benimde kalça bacak bel çok iyi spor yapıyorum. ama göbek de hep sorun var. yardımcı olmak istersen burdayım
tatlım bol bol mekik çek ve voleybol oyna
ben öyle yaptım
hımm. spor salonuna gidiyor musun peki
gidiyorum
o kız seni çok kıskanmış bence. gayet güzelsin. aldırma o tür kızlara
Söyleyen halt etmiş. Ama az kilo al, balık eti candır ;)
O sana hayvan gibisin diyen kiz sanirim bir gecr once cok yipranmis yatakta kendine gelememis sanirim.
harikasin be kiskancliktan oyle demis
buda kendini ego tatmini yapıyor olsun yorum yapan olur
https://i.hizliresim.com/NqPv9Q.jpg
Allahtan belanımı istiyon sen. Sana ah eden çok olur bu resmi görürlerse
ulan köpek gibi biliyorsun ateşli esmer kara bir kısrak oldugunu ona rağmen soruyorsun. eğer ciddi ciddi o kızın kıskançlık krizini ciddiye aldıysan beyin yok sende
Yaaa numara yapmayın. fake resimlerle. Bu senden kilolu olmadığını Biliyorsun
Resimdeki sensen gerçekten sana kilolu diyen edepsiz kendine baksın harikasın
kıçımı göstermek istiyorum desen olurdu.
Böyle gerksiz saşma bahane başlıklarına gerek yok.
ohaaaa kılo mu? herkesın ıstedıgı gıbısın ama haberın yok !!!
Olması gerektiği gibi bir vücud. Çok yanlış bir soru :)
O degil de tenin cok rahatsiz etti beni o yuzden de demis olabilir
amma attınız ya. ben sevmedim canım fiziğini. ama kilolu da değilsin. spor yapsan giderin olabilir belki
Gayet normalsin cok zayıf olmak kotu boyle iyisin 👍
kilon yok ama söylemeden yapamıcam bacaklar felaket.
Bunu herkesden tebrik almak için yaptiginiz aşikar.
Değilsiniz.
Bence kilon falan yok. Boyun ve kilon ideal ne ver ne al boyle kal.
o sana hayvan demişse
o nasıl bişidi
öküz gibiyse
kıskanmıştır.
Ego yapmak için atmış. bir nevi kadinlardaki tatmin duygusu
Ego zirvede sende biliyorsun zayıf oldugunu sırf soru sormak icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar