Sağlık Çok mu kiloluyum sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Tabi resim askere gitmeden önceki halim belki biraz daha kilo almış olabilirim hsjsj 😁 Çok mu kiloluyum sizce? Cevapla Resim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TheNigerianNightmare Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yok be ya kilon normal, ben napayım asıl askere 70 kilo gittim 98 kilo döndüm 5 sene oldu geleli hala kilo veremedim.😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Askerde alınan kilo zor verilir dediler kral 😂 Yorumla
glitteroyster Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Kilolu demeyelim de azıcık podufuk olmuşsun diyelim 2 3 Yorumla Soran +1 yıl İşte bunun bir tık daha pofudugunu düşün 😁😂 Yorumla glitteroyster +1 yıl Detaya göre yorumladım 🌸 Yorumla Soran +1 yıl Düşün dedim zaten Yorumla
barışş34_ Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Fotoda gayet fitsin kardeşim askerden sonra her erkek kilo alır 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. O kadar göbek tahtın varisinde de vardır merak etme.. 1 0 Yorumla
MinikBirDenizKızı Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Otururken o kadarcık göbek herkeste çıkar 2 4 Yorumla Soran +1 yıl İyi diyorsun yani Yorumla MinikBirDenizKızı +1 yıl Normal, azıcık göbekten versen daha iyi olur. Veya almazsan daha iyi. Dikkat et çok sorun değil şu hal Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla MinikBirDenizKızı +1 yıl Rica karşim Yorumla
Yolunnyolcusuu Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Hayır değilsin azıcık göbek var sadece. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu 1 ayda eritirim galiba Yorumla Yolunnyolcusuu +1 yıl Hadi İnşallah 😅 Yorumla
__meyvesuyuuu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Biraz daha kilo aldığını düşünürsek azcuk evet 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun :) Yorumla
Heyyeter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Yooooğ çok az göbüş var biraz mekik çek geçer 🤭 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mekik çok zor ya Yorumla
MEROVINGIANN Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Paran çok gitsene bir spor salonuna kas yap 😂 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Eriniyorum knk Yorumla MEROVINGIANN +1 yıl Üşengeçlik hep bunlar ben bi ara 80 kiloydum sporla zayıfladım geri Yorumla Soran +1 yıl Aynn öyle oturduğum yerde 2 adım mesafede fitness salonu var gitmiyorum Yorumla MEROVINGIANN +1 yıl Kız arkadaşınla git tek canın sıkılıyorsa ben de tek gitmeyi sevmem o yüzden evde yaptım ondan olabilir senin durumun Yorumla Soran +1 yıl Kız yok knk Yorumla MEROVINGIANN +1 yıl Geçen ki sarışın kız neydi o zaman 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş o Yorumla MEROVINGIANN +1 yıl Ha anladım olur olur askerliği bitir de senin meslek neydi knka? Yorumla Soran +1 yıl Kurşun geçirmez cam teknikeriyim Yorumla MEROVINGIANN +1 yıl Nasıl sahiden mi🤔 Yorumla Soran +1 yıl Sahi tabi yalan olucak hali yokya Yorumla
justapo Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl boy kg kaç göbek yapmışın :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Knk sorma askerdeyim bunun iki katı oldu resmen😂😂 Yorumla justapo +1 yıl valla bende askerde max 76kg oldum sanırım bünye ile alakalı :D Yorumla
Gavurderler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl klasik türk erkeği gibi ortalama kilo çok göbek 1 0 Yorumla
Şeytan_Sopası Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Azıcık göğüş var ama Türk kası onlar 😂 1 0 Yorumla
slmbenalper Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Askere gitmeyle kilo almanın ne alakası var 1 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı. Hayır değilsin 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok saol Yorumla Grandiflora +1 yıl Sende👋 Yorumla
_Princesss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bi 5 kilon var bro 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Göbek var bro
Ekinoks7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Göbekli duruyorsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Malasef Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değilsin yakuşuklu 1 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. Yoo normalsin 1 0 Yorumla
çiçekçikız768 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl kaslı aamk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kası ya 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok be ya kilon normal, ben napayım asıl askere 70 kilo gittim 98 kilo döndüm 5 sene oldu geleli hala kilo veremedim.😂
Askerde alınan kilo zor verilir dediler kral 😂
Kilolu demeyelim de azıcık podufuk olmuşsun diyelim
İşte bunun bir tık daha pofudugunu düşün 😁😂
Detaya göre yorumladım 🌸
Düşün dedim zaten
Fotoda gayet fitsin kardeşim askerden sonra her erkek kilo alır
O kadar göbek tahtın varisinde de vardır merak etme..
Otururken o kadarcık göbek herkeste çıkar
İyi diyorsun yani
Normal, azıcık göbekten versen daha iyi olur. Veya almazsan daha iyi. Dikkat et çok sorun değil şu hal
Teşekkür ederim
Rica karşim
Hayır değilsin azıcık göbek var sadece.
Bunu 1 ayda eritirim galiba
Hadi İnşallah 😅
Biraz daha kilo aldığını düşünürsek azcuk evet
Diyorsun :)
Yooooğ çok az göbüş var biraz mekik çek geçer 🤭
Mekik çok zor ya
Paran çok gitsene bir spor salonuna kas yap 😂
Eriniyorum knk
Üşengeçlik hep bunlar ben bi ara 80 kiloydum sporla zayıfladım geri
Aynn öyle oturduğum yerde 2 adım mesafede fitness salonu var gitmiyorum
Kız arkadaşınla git tek canın sıkılıyorsa ben de tek gitmeyi sevmem o yüzden evde yaptım ondan olabilir senin durumun
Kız yok knk
Geçen ki sarışın kız neydi o zaman 😂😂
Arkadaş o
Ha anladım olur olur askerliği bitir de senin meslek neydi knka?
Kurşun geçirmez cam teknikeriyim
Nasıl sahiden mi🤔
Sahi tabi yalan olucak hali yokya
boy kg kaç göbek yapmışın :D
Knk sorma askerdeyim bunun iki katı oldu resmen😂😂
valla bende askerde max 76kg oldum sanırım bünye ile alakalı :D
Bunlar hep fazla paradan jsjajw
Ne alaka?
klasik türk erkeği gibi ortalama kilo çok göbek
Azıcık göğüş var ama Türk kası onlar 😂
Askere gitmeyle kilo almanın ne alakası var
Göbeği yaymışın krdşm. 😂