Boyum 1.63 kilom 70 sizce çok mu :(
Ayrıca yemeye hayır diyemiyorum ama ağlayasım geliyor lütfen yardımcı olun:(
Ayrıca yemeye hayır diyemiyorum ama ağlayasım geliyor lütfen yardımcı olun:(
Ben şunu gördüm insanlarımız beslenme konusunda çok cahil (sözüm genel sana değil) yani bişe bilmiyorlar. Ufak şeylerden medet umuyorlar yok kürmüş bilmem neymiş. Ya ben 17 kilo verdim çokta iyi araştırdım bu işleri. Diyetisyene falan gitmedim sağlıklı kilo verdim. bir kere suyu hayatına katacaksın susuz kilo veremezsiniz yağı vucudunuzdan atan tek sıvı su. Günde 3 litre maximum. Ekmeği çıkar hayatından. Sabah kaçta kalkıosun bilmiorum ben öğlene doğru uyanıorum günde 2 öğün yiyodum. Sen sabah kalkıosan 3 öğün yap. Sabah haşlanmış yumurta fixtir. Bazen tereyağınada kırdığım olurdu yeşilliği domatesi şekersiz çayı. Akşamda annem ne yemek yapmışsa ondan 5 yemek kaşığı yerim yine ekmeksiz. Eğer kızartma türü yapmışsa yemem. Tavuk köfte haşlarım tavada yağsız. Yoğurtla götürürüm. Hergün yürürdüm az ya da çok 1 saaate yakın. Yani zor değil. Gerçekten alışırsın dene
Kür gibi şeyler gerçekten saçma ona katılıyorum kalıcı asla verilmiyo annem de daha önce diyetisyene gitti ve baya zayıfladı bilgili ama dediğim gibi bu bilgisizlik sıkıntısı değil kendimi o ağzımı bir tutsam tutabilsem... diyetisyensiz yapamıyorum sanırım ama böyle bir zamanda da diyetisyene gidemiyorum. Bir an önce zayıflamak istiyorum ama psikolojim kaldırmıyor mutsuz olunca yiyorum da yiyorum ailevi sorunlar olunca hemen yemeklere sığınıyorum...
Motivasyonun yok. Bence biraz zayıf kadınlara bak nasıl giyindiklerine. Özenebilirsin
Hep bakıyorum ama yemek önüme gelince her şeyi unutuyorum
valla iltifat olarak A Y I (m) veya minik kuşum denmesi hoşuma gidiyor kilodan daha çok karakter önemli knk karşındaki insan kıskanç ise her eksiğinle seni aşağılar sıkma o güzel kalbini 😇 böyle oldukça tatlı ve güzelsin 😉
Aşağılanma gibi bir şey yaşamadım çok şükür ama kilolarım beni mutsuz ediyor..
Cevap
12Cevap
Çok, diyetimin 4. günü şu an çok açım ama su içiyorum... gercekten istesen hayır dersin😂
Gerçekten istiyorum başlıyorum ama 1,2 hafta sonra bırakıyorum 😌
Çok sıkı yapıyorsan sıkılırsın, kendine 1-2 gün izin verip devam et canın bir şey isteyince azıcık ye sıkmadan yaparsan devam edersin 😂
Ya ben ya hep ya hiççi birisiyim ve ya sıkı yapıyorum ya da bırakıyorum ortası gelmiyo bende...
Bir de sürekli su icersen karnın sistigi icin canın bir sey istemiyo baya ıyi tavsiye ederim 😂
5 kilo fazlan var ne güzel işte zayıf olmayı da biz sevmiyoruz 😂
Çoğu erkeğin balık etli sevdiğini söyleyip seni rahatlatabilirim
Erkeklere kendimi beğendirmek değil ya da herhangi birisine kendim bu şekilde rahatsız olduğum için yazdım :)
Ozaman dusuncemi söylüyorum milletin derdine bak ya ulkece gotumuze leylek kaçmış onu çıkarmaya çalışıyoruz su an buna rahatsız olamazsın takma 😂😂 şaka şaka takma bence ben burdan hayal ediyorum zatiylasan vücudun kötü olacak belki vücut hatlarin kötü olacak yani böyle iyisin gözümün önüne getirdim çok iyisin hatta
Değilim çünkü üst bacağımdan alan birisiyim be belim de ince 70 kiloyla bile bel çukurum var yani ama pantolon giymek istemiyorum artık... ve zayıflasam çok iyi şekle giricem bunu tüm yakınlarım da söylüyo ki yapımda öyle belli ama ne yazık ki o ağzımı tutamıyorum balon gibi geziyorym
Yapıyla alakalı ama eski sevgilin eğer kiloluysa zayıfladığını bir düşün kesinlikle harika bir vücut oluyor insanlar zaten bel inceltme hareketi ve squat yapıyorlar bunun için ama zaten o yapıyla doğmuş bir insan sadece zayıflayınca sonuç çok güzel oluyo
Yarın başlayacağım diyet ve spora (3362929. Defa) Bu soruyu da belki insanlar beni üzücek şeyler yazarlar da üzülüp moralim bozulup yemem diye düşünerek yazdım doğruyu söylemek gerekirse 😌
Çok iyi olur valla nxnsnmddm
ya hiç moralini bozma değilsin kilolu ama sormak gerekir bazı şeyleri de burdn sormam ya
Saçma sapan yaşın kaç işte adın ne gibi şeyler değilse tabi ki sorabilirsin özelden kiloyla ilgili bir bilgin yardımcı olabilecek bir deneyimin varsa yoksa gerek yok
beklerim yok adininyasini sormam ya ne on uargili birisin
Ön yargılı değilim genel olarak sorduğum soruyla çok alakasız mesajlarla uğraşmak zorunda kalıyorum can sıkıcı oluyor
çok abartoyirusnz ve gerçekten ya ne halinvarsa gor
Çok kilolu değilsin ama ben de 1.63 üm kilom 50 öyle düşününce sen biraz kaçırmışsın sanki bu yemek işini. Hayır diyemiyorum diye de bir şey yok ayrıca. Bir yeme iki yeme sona vücut istemiyır zaten
Bende öyle olmuyor ya işte.. mutsuzken hep yiyorum kendimi durduramıyorum yani kendime yemin ettim en azından 1 ay kısıtlayıp diyet yapıcam diye ama bir süre sonra o salak kafam bıraktırıyor bana kendime de çok sinir oluyorum
Valla zorlasan olur aslında gönlün yok demek ki
Çok değil ama boyuna göre fazla kilon. Sabret azimli ol vermeye çalış
yaklaşık 7-8 kilo vermen gerek.
7-8 kilo verebilsem keşkee.. ama nerde
insanın yapamayacağı tek şey ölüme engel olmak. gerisi insanın iradesi ile her şey yapılabilir. gözünde büyütme
düzenli yemek ye. abur cubur yeme. sebze ağırlıklı ye. spor yap. sadece aç kalarak zayıflanmaz.
Yok ya boy kilo endeksine göre normal
Biraz fazlan var peki spor yapmayı düşündün mü?
Düşündüm. Yaptım da 2,3 gün baya vücudum ilk gün ağrıdı baya spordan diyetle beraber yaptım ama bir şekilde psikolojim beni yemek yemeye itiyor mutlu olamadıkça yiyorum duramıyorum 😞
Eğer durumundan memnun değilsen kilo vermek istiyosan yememen zorundasın senin elinde herşey :)
Bende 65 kilo gel sarılalım 😂😂😂
Evet kilon 60 olmasi lazimdi
Çok değil aslında biraz fazlalık var sadece.
1.72 boyum var bende 70 kiloyum
Benim 1.63 70 kilo rezillik..
Ben sporcuyum ama oda fark ede bilir
Çok mu 🤦🏼♂️
Çokdan da mı çok
?
Yok iyi bence
Ayı falan diye yorumlar gelir diye düşünüyorum ama yine de fikrin için sağol
Ya bence daha tatlı oluyor
Evet idealin 55
Biraz kilo verebilirsin 55 olmalısın boya göre
Evet boyuna gore kilon 53 olmali