Kilo verin demeyin zaten 1.68 boyunda 52 kiloyum daha fazla zayıflayamam :( Fazla da yemiyorum neden göbeğim çıkıyor anlamıyorum sanırım şişkinlik benimkisi Çok moralim bozuluyor mekik çekmeye başladım günde ne kadar mekik çekmeliyim işe yaraması için? Veya başka önerileriniz nelerdir ? Böyle bir bel ve göbek istiyorum veya buna yakın
Çok göbeğim var belim de kalın ne yapmalıyım? Mekik çekmek işe yarar mı?
yağ oranı düşük onun senin fazla mekik sadece sıkılaştırır yağ yakmada pek etkisi yok o resimdeki düzenli bir beslenme tarzı var şeker yok un yok tuz yok abur cubur yok sadece protein ve her akşam düzenli koşu ve spor hayatı var. Bunu yaparsan 5 ayda onun gibi olursun.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk resimdeki kızın fiziği mükemmel, diğeride çok iyi. Muhtemelen ikiside modeldir. Böyle üst düzeyde iyi bir vücuda sahip olmak kolay olmuyor maalesef
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üstteki benim de benim modelle ne ilgim var onu anlamadım dümdüz bir belim var :D Ama alltakini iyi bildin, kız manken
küçük olması çok daha iyi. Siz hiç iri göğüslü model gördünüzmü? İri göğüslü modeller tarih oldu,20-25 sene öncesinde kaldı. Günümüzde küçük ya da orta boy olan göğüsler ragbet görüyor
Tatlım 1. resimde ki fizik normal yani biraz uğraşırsan olabilir. Örneğin ben günde 50 mekik çekiyorum ve plates yapıyorum 1. resimle hemen hemen aynı. Ama 2. resimde ki gibi olabilrmen çok zor zira ; kendi çabalarınla olabilecek bir şey değil :)
Seninki düzmü yaw git:) 10 la başla 1 hafta sonra yükseltirsin dizleri yukarı bük kafan 4 parmak yukarda dene gör farkı yarım mekik çek faydasını görürsün bende çok işe yaradı hala dvm ediyorum ben.
Fakat herkesin vucut yapilari bir degil o inceligin sizin yapinizda boyunuzda birinde oldugunu dusunun hic hos olmazdi bence kendine uygun orani bulmalisin
Her gece 50 mekik çektim ruh halime bağlı 80 e çıkardığım da oldu bide yemeği kestim belim 75 e çıkmıştı 70 e düşürdüm :D şimdi 66 falan 60 yapacam ama çok ince gibi de geliyor :D senin kaç?
80 ideali bir kere rusun omuzu yok gercekten vucut tipi olarak begenenler var ama srnin yanindqn gecemez. Gobeginde yok ayrica. Gogusune gelince 80 vucut sejline gore ideal ve orantili durur. Neyse nasilim bolumune cok takilmiyorum ama o rusu yanindan bile gecirmezsin sen.
İnandiramam seni cunku takinti olmus sende. Sende bunun gibi giyin bronz bir tenin olsun cek kendine bak. Benden bukadar hala sozlerimun arkasindayim. Beni daha cagirma😉
Bir dokktor degilim ama bagirsaklarin tam calismiyor olabilir... fazla tembellikte iyi degildir...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kim ne der beni ilgilendirmezde alttaki resimden çok daha güzelsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Of karıya bak :D bence gerek yok, bayıldım ben.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
şu an kesin aklından balıketli bir kız olduğumu geçiriyorsundur o yüzden beğeniyorsundur malun türk erkekleri balıketli sever ama ben balıketli değilim gayet zayıfım
İlginç bir vücut. Ben yine çok kafaya takılacak bir göbek olmadığını düşünüyorum ama yine de söyliyim. Sadece mekik çekmenin bir faydası olmaz. www.youtube.com/channel/UCtm62jEEkWUO--hsqywmtYw bu ve benzeri kanallarda var. Evde yapılabilecek hareketler ve hangi hareketin hangi kası çalıştırdığını gösteriyor. Bu videolar çare olacaktır bence.
80 zaten ideal benm için :) alttaki kızın vücudundaki dengesizlik dikkatini çekmiyor mu? kanser gibi :) kemikleri cıkmış la. sende de bir kadının kıvraklıgı var ama hastalıklı gibi değil
genelleme yapmamak lazım :) ben hep balıketli kızlardan hoslanmısımdır sana özgü bsy değil. özellikel bu tür kızlar için ''soksam kemige gelir'' tabiri bile var :) iyisin devam
En İyi Cevaplar