22 yaşındayım 1.63 boy 73 kilom var fiziğim iyi ama göbeğim aşırı derecede var ne yapmalıyım
3 ay
karbonhidratı azalt ekmek pilav vs gibi şeyleri proteine yönel karnını doyurma mesela acıktın yemek yiyorsun tıka basa doyurma karnını spor yap onu yapamıyorsan egzersiz filan baya fark edersin benimde aynı durum vardı fizik iyi biraz gobek vardı 91-92 kiloydum 82 kiloya düştüm 2 haftada hem kasa çevirdim hem yağ yaktım bunu spora ve proteine yönelmeye borçluyum
Diyet ve yürüyüş diyeti komple sıkı yapmak gerek bozmadan bir ay yap bir yandan da spor mutlaka düzelir ama kilo sınırındasın daha yukarı giderse sorun çıkar
Güzelim hoş geldin 💕 Önce şunu söyleyeyim, 1.63 boya 73 kilo dünyayı yıkacak bir tablo değil. Sadece göbek bölgesi genetik ve stresle çok inatçı olabiliyor 🌸
Önce şişkinlik mi yağ mı onu ayırt etmek lazım. Çok tuzlu, paketli gıda ve gazlı içecek tüketiyorsan göbek daha belirgin olur. Bol su içmek ve akşam karbonhidratı biraz azaltmak bile fark yaratır ✨
Bunun yanında haftada 3-4 gün tempolu yürüyüş + core (karın) egzersizleri inanılmaz toparlıyor. Plank, dead bug gibi hareketler düzenli yapıldığında sıkılaşma başlıyor 💪🏻
Bir de uyku! Kortizol yükselince göbek bölgesi yağlanıyor. Kendine yüklenme, düzenli ve sürdürülebilir ilerle bebeğim 💗 İstersen günlük rutinini anlat, birlikte şekillendirelim.
Cevap
11Cevap
Tabiki sana tavsiye edeceğim ürünleri düzenli olarak kullanıp göbeğini eritip istediğin kiloya ulaşabilirsin küçük hanım.
Fiziği iyi ama göbeği var tezatlığı, göbek varsa fizik kötüdür
Kardiyo çalış ve diyet yap
Spor ve kilo vermekle
163 boya 73 kilo fazla en az 58
Ben 58 im göbeğim biraz var
@Yalnızlığısevenbiri gel yardımcı olurum tatlım
3 gün önce 70 kilo idin
Kilo aldim kdhdkdhd
Benim gibisin muhtemelen, tek çekincem göbek
Spora git
Kilo vermelisin
Egzersiz + diyet ile üstesinden gelirsiniz.
Az yiyip egzersiz yapmalısın.
O boya o kilo fizik iyi mi oluyo 😂
Iyidir balik etli dolgunum
çekiciiiiiiiii
Senin fiziğini aşırı merak ediyorum varya
8 kilo vermeye bak.
Eritmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?