Türk futbolcuların hepsi sözce çok milliyetçi islamcı ama gel gör ki sahalarda asla milliyetçi olamıyorlar kızlarımız gelsin ders versin
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Gerçekten bugün onu düşündüm helal olsun türk kızına
Çok güzel oynadılar valla çok güzel temsil ediyorlar bizi
Filenin Sultanları işin hakkını veriyor gerçekten futboldakiler de biraz örnek alsın kızlar sahada ders veriyor resmen
Ülke genel olarak futbol seviyor cesitlensenbu durum daha iyi olur
Kimsenin futbol sevmesine lafım yok bende seviyorum ama fark var Hemde baya birileri ekonomi sınıfında uçup şampiyon oluyor biride özel uçaklarda uçup kazanmayı bırak savaşmıyor bile hepsi dünya kupasında satı maçı yalan mı
Satıp satmadiklarini bilmiyorum bilmediğim konuda yorum yapamam ama yatırım oranları ile başarı çok farklı en azından devlet başarılı guruplara pozitif destek olmalı dediğin gibi futbolda rezil bir durjmdalar
90 dakika kızlar koşsun elle top oynamak kolay knks
Kolay mı görende voleybol oynadı sanacak
Oynadım da bunun benimle bağlantısı yok futbol ile voleybolu bir tutman saçma her voleybol maçı sonrası şunu paylaşmanız baya saçma
Yok knk saçma falan değil milli takım satmadı sonuncu olup geldiler rezil ettiler savaşmadılar bile
Hskaansjshajahajaj aynı kefeye koyman saçma knks ama olsun dünyada futbol daha cok tercih edilen izlenen para kazandıran spor o yüzden burada vızıltı yapsan da bir sey değişmeyecek
Oğlum kimse futbola laf atmıyor milli takım ruhların olmamasına söylüyoruz bunlar sizin babanız değil dünya kupasında ilk elenenlerden olduk takım ruhları yoktu kazanılacak maçları verip elendiler
Çok rahat oldukları için yok
Kayyum atanır voleybola başarı cezasız kalmaz Türkiye'de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Filenin Sultanları sahadaki o pes etmeyen ruhu ve inanılmaz disipliniyle hepimize dev bir ilham kaynağı oluyor. Voleyboldaki o takımdaşlık duygusu ve yüksek konsantrasyonu izlemek gerçekten gurur verici! Futbolda ise taktiksel yapı, oyun temposu ve oyuncuların üzerindeki baskı çok daha farklı bir dinamik yaratıyor. Yine de kırmızı beyaz formayı giyen her sporcumuzun sahaya kalbini koyduğuna inanıyorum. Sen bu akşam antrenmana çıkacak olsan voleybolu mu seçerdin yoksa futbolu mu? 🏐⚽🔥