Egonu Nijerya
Manilov Bulgaristan
Fahr Almanya
İtalyayla mı oynadık birleşmiş milletlerle mi oynadık anlamadım. Kızlarımızın mücadelesi yeter
Her servis hatasında sinirlerim hopladı ama olabilir yani kaybedebiliriz. Her kazandıklarında nasıl yanlarındaysak kaybettiklerinde de öyle olması lazım, sonuçta maçı alsalardı Türkiye’nin başarısı olacaktı.
Maç heyecanlıydı ama gerçekten, Egonu neydi öyle..
Fahr ve Sylla çok iyiydi. Gerçekten servis hataları saç baş yoldurdu ama sanki bizim kızlar da bugün modları düşük gelmiş gibilerdi. Sadece kaptan ve zehra çok istedi onun dışında çok demoralize olmuşlardı.
Seyirci olarak mülteciler olsaydı kesin kazanırdık. Şaka ötede dursun maça netten biraz baktım en son bizimkiler yerlerde sürünüyorlardı. İtalya hak etmiş demek. Yapacak bir şey yok. Galip geleni kutlamak lazım.
Cevap
42Cevap
Yine abartılan bir takımın havasını söndüren italyanlar oldu.
Kadın voleybol takımı , 2018 jenerasyonu , gerçekten dünyada sayılı voleybol takımlarından biri. Ama bugün italya karşısında kim olsa yenilirdi. Özellikle egonu, Fahr ve Sylla çok iyiydiler. İtalyan milli takımı olmasına karşın bu saydığım isimler italyan değil. . Kızlar yine de çok iyi mücadele etti.
Bir de futboldan benzer örneklerine bakalım, son dünya kupası sampiyonh Fransa'yı yendik, "izlanda kimmiş, içinden geçeriz" dedik. Onlar geçti. 2-1, "Hollanda'yı Norveç'i tokatladık letonya da neymiş" dedik 3-3, "en kötü beraberlik alırız ya sonuçta almanya bile bizi yenememisti hazırlık maçında" diyen bizi italya perişan etti.
Futbolda 40 yılda bir dediğiniz oluyor. Ülke sıralamasında ise sondan birinciliğe oynarken kadınlarımız voleybol sırlamasında dünya 5. si. Futbolda en son yaşanan derece Euro 2008 de yaşandı ondan sonrası fıs. Bu kadınlarımız daha geçen aylarda düzenlenen milletler liginde 3. ldu. Ondan önce Kıta elemlerinde 1. olup olimpiyata katılma hakkı elde etti. Her takımın iyi veya kötü günü olur. Her maç kazanılacak diye kurall yok. Bu bakımdan çok güçlü devşirmeleri olan italyaya yenildiklerinde havasını söndürmek demek mantıklı değil
@rainism kesinlikle
Bu maçın kaybedilmesinin nedenini takıma ve oyuna bulmayın. Azıcık destek olun. Yok götu açık, yok o şortla çıkar mı müslüman kızı, yok memeleri ortada, yok saçının rengi ne öyle vs vs. Bu aptalliklari bırakıp adam gibi destek olsak şahane işler yapar bu kızlar.
@Faruk2059 yazık kafana
Ne günahı ya çok mu iman dolusunuz da kızların giydiğine mi laf ediyorsunuz gereksizler
ensar vakfında, camilerde çocuklara tecavüz etmek günah değil , bir kereden bir şey olmaz derler sonra da gelir kızlarımıza laf atarlar. Herkes sevabının günahının karşılığını kendi verecek. Herkesin yaşam tarzı kendine. Şeriatla değil laiklikle yönetildiğimizi anlayamadılar bir türlü. Bu tür tipler insanı İslamdan soğutur.
Biz çok iyi takımız voleybolda ama bizden daha iyi olanlarıda var. Arada böyle mağlubiyetler alabiliriz. Yine de tebrik etmek lazım filenin sultanlarını, bu ülkenin aydınlık yüzü oldular spor dalında. Başarıyı bir tek voleybol takımlarımızın görüyoruz.
3. Sette çok hata yaptık, 2-1 olunca bir de yorgunluğun etkisiyle bizimkiler saldı resmen maçı. Ha bir de sosyal medyadan etkileniyorlar sanırım.
serviste çok hata yaptık. Hande ve meliha da çok iyi değildi. Sosyal medyada yazılıp çizilenler hiç hoş değildi. Yıllardır bu yobaz zihniyeti yenemedik
çook doğru
arkadaşlar ilk maçı kazandık ve tabi ki övecektik bu maç da egodan ve kibirden değil odak sorunundan gitti, skorer oyuncular gününde değildi sürekli de oyuncu değişikliği yapıldı ve girenlerin oyuna adapte olacak süresi yoktu. italya çok iyi değildi bana göre ama hatalarımız da aşırı fazlaydı sonlara doğru da kızlar kendini bırakınca haliyle kaybettik. önemli değil hâlâ geçebiliriz. eşlerinden geleni yaptılar, tebrikler #fileninsultanları
Öncelikle İtalyan takımı karma bir takımdı. Dünyanın en iyi voleybolcuları İtalyan vatandaşı yapılarak bir takım oluşturulmuştu. Ebrar maçta oynamıyordu, smaçör eksikliği vardı. Savunma zayıf kalmıştı. Edanın çabaları yetersiz kaldı.
Kadınların hiçbir hatası yok çıkan haberlerden sonra modları düşmesi normal ve bu kadar ülkedeki az desteğe rağmen ellerinden geleni yaptılar.
Bence Turkiye oldukca basarili voleybolda kizlar yine iyi oynadi ama Italya takimindaki zenci kadini yeterince engelleyemediler onlarin en buyuk kozu oydu cunku. Inisallah Allah nasib ederde Turkiye alir altin madalyayi voleybolda😌
Olur o kadar.
Voleybol da normal de başarılıyız.
Canları sagolsun. :)
Bacım ben olması gerekeni söylüyorum kızların böyle şeyler yapması dinen hoş değil! Lütfen genelleme yapmayınız rica ediyorum
O zaman arabistana git orada insanlar dine uygun yaşıyor. Kimsenin kimseyi dini tercihleri yüzzünden eleştirmeye hakkı yok bunu bil. İster şort giyer ister kıçı açık oynar ister çarşafla oynar. Bu kişiyi bağlar. Seni beni bizi ilgilendirmez kişiyi ilgilendiriri. Ha rahatsızlık duyuyorsan seni izlemeye veya bu ülkede zorla tutan yok gidebilirsin.
Bu ülke şeriatla değil laiklikle yönetiliyor. Cumhuriyet kadınlarımızdan rahatsız oluyorsanız kapı orda buyrun siz gidin.
şeriatla yönetilmiyorsak sen kadınların ne giydiğine laf edemezsin. Laf etme hakkın anca şeriatla yönetilen ülkelerde olur. Maalesef o da burada sökmez.
haramsa izleme sana zorla izleten yok. Günahı da sevabı da kişinin kendisinedir sana ne oluyor.
Evet arkadaşlar.. bu çöl vahabisi Atatürk ve tüm silah arkadaşlarının din sayımını yapmış. O da yetmemiş bu ülkede sırf sorun yaşamamak için sebateist kimliğe bürünen, o dönemde 1 milyondan fazla nüfusa sahip olduğu tahmin edilen zavallı insanları zamanda yolculuk yapıp Osmanlı zamanında dine döndürmüş.. Kendisini burdan tebrik ediyoruz 👏👏👏 başarılarının devamını diliyoruz.
Dostum bence senin yaşaman da dinen uygun değil. Dinimizde israf haram. Bir döl israfı olarak bu dünyadan göçmen gerekmez mi sence de?
Bir de müslümanların en kaypak yalanını iliştirme ihtiyacı hissediyorum :
"Dinde zorlama yoktur. Hiçbir ayet buna işaret etmez."
İki yüzlü maymun seni 🐒
Ooo yoo yoo
Senin seviyene indim tam da. Milletin yaşamına karışırken iyi, ama senin dilinden konuşunca tam bi salon beyefendisi.
Arabistan'a biletin benden. Lütfen sg
Tefsir okudum. Emin ol, geçmişimi bilgi birikimimi bilmiyorsun haha! Büyük ihtimalle senden daha doluyum. Tefsirler İslam'ın bok çukurudur. Çünkü yorumludur ve yanlıdır. Senin gibi düşünmeye ve Arapça öğrenmeye tahammül etmeyen ama tam bi çöl vahabisi gibi davranan eksik beyinliler için yazılırlar.
Bunu imam hatip mezunu birisi olarak yazıyorum. Emin ol bana öğretmek haddin değil.
Öğrendim ve tüm bu iki yüzlülüğünüzden tiksiniyorum
Dediğim gibi, Arabistan bir uçağa bakar. Siktirip gidebilirsin. Tek gidişlik biletin benden. Şov yapmıyorum. Yemin ediyorum, defolup gideceğini kanıtla, biletin benden.
Sebateist kelimesini dahi şu an sayemde ilk defa duyduğunu iddia edebilirim, ama tam bi ikiyüzlü olduğun için kanıtlayan muhtemelen.
Yazsana çöl maymunu?
İnsanların hayatına karışma cürreti, hiç tanımadığın dinini adetini değerlerini bilmediğin kadınlara dil uzatma cürreti çok seviyeli de bu dil mi seviyesiz sanıyorsun?
Kulun hakkını da tefsirden okuduysan demek ki...
Sen ve senin gibi şarlatanlar böyle yazıp çiziyor ya hani.. bu kadınları üzüyor belki, bu üzüntüyle o maçlarda performansları düşüyor başarısız oluyorlar hani. İşte bu da kul hakkı beyinsiz herif. Son kalan iki beyin hücreni o çok kıymet verdiğin dinin için Arapça öğrenmeye harcasan, camide imamdan tefsirde bir başkasından dolma bilgilerle bilmek yerine özümser , anlardın ve bunu yazmazdın zaten.
Ben müslüman değilim. İmam hatipten ayrılma kararı aldığımdan beri değilim.
Ama sen , inandığın dinde cahil kalarak sevap işlediğini sanıp günahlarında boğulabilirsin sevgili çöl maymunu. 🐒🐒🐒
Keşke bu yorumdan siktirip gittiğin gibi bu ülkeden de siktirip gitsen.
hiç bir kulvarda sporcularımıza çok gaz vermemeliyiz sonra böyle balon olup patlarlar
Kadın voleybol takımı , 2018 jenerasyonu , gerçekten dünyada sayılı voleybol takımlarından biri. Ama bugün italya karşısında kim olsa yenilirdi. Özellikle egonu, Fahr ve Sylla çok iyiydiler. İtalyan milli takımı olmasına karşın bu saydığım isimler italyan değil. . Kızlar yine de çok iyi mücadele etti.
Fazla hata yaptık ondan ve karşı takım gayet güzel oynadı. Umarım önümüzdeki maçta daha iyi performans sergileriz 🇹🇷
İtalya daha iyiydi, ve kazandı. Sırf Çin'i yendik diye havaya girersen, İtalya gelir o havayı söndürür.
Olimpiyatlara bu ruhla katılmakla. Se çin i yen bir gün içinde havaya gir İtalya da kendine yakışmayan şekilde oyna. Maalesef en büyük sorunumuz simartilmak ve çabuk simarmak.
Ya spor bu kazanmakta var kaybetmekte onemli olan centilmenlik
Çin'i yendikleri zaman kapıldıkları havada hata yaptılar.
Spordan çok cinsiyetçiliği konuştuğumuz için bence. Daha yolun başı sanki dünyayı feth ettik kalkındık değer kazandık. Neyse bu yazıyı başka yerlere çekecek çok beyinsiz var çok fazla şey etmeyim.
Yalnız dedikleri doğru. Müslüman kadın tesettürlü olur. Neden müslümanlar geride belli oluyor
Biz Türküz, herkese müslüman dayatması yapmak yanlış. O kendi ailesine öyle davransın çevresine karışmasın bir zahmet. Madem o kadar müslümanlar. Çeksinler kılıçları avrupayı kazısınlar. Güçleri anca bizim mazlum kadınlara yetiyor.
Ben sevmiyorum artık Türklük bitti artık
Yaptigimiz en buyuk hata abartmak daha fazla strese sokmak
baya iyi takı mrakip sağlık olsun kızlarımıza
daha çok maç var
Müslümanlar, kadınların moralini bozdu dün.
Bir de İtalya kadrosundaki oyuncular sonuçta İtalya doğumlu. Bizde de Bulgar Boşnak var
bir meliha öyle bizde sanırım
Sonuç: Tek galibiyetle çok büyütmeyin
Ne çok seviyorsunuz gaza gelmeyi
Egonu vatanı savunur gibi oynadı
Bizim hiçbişey de mi başarımız olmaz arkadaş. Futbol takımını şişirdiler fos çöktü. Voleybolu şişirdiler fos çıktı.
Voleybolda gayet de başarılıyız. En son milletler ligi 3. sü olmuştuk. Kıta elemlerinde 1. olduk ve olimpiyatlara gittik. Her yıl cev de ilk 3 e giriyoruz. Dünya birinciliklerimiz var.1 kere kaybettik diye fos mu oldu yani. En azından futbol gibi averaj ülkesi olarak görülmüyoruz. İtalyanın çok güçlü devşirmeleri vardı. Altın madalya alsalar şaşırmam. Kadınlarımıza fos demek için voleyboldan çok çok uzak olmak gerek
Rakip senden güçlü yenmemiz anormal olurdu
aslında servis hataları yapmayıp biraz dikkatli olsaydık alabilirdik. Sylla, Fahr ve Egonu devşirmeler ve çok iyi oynadılar. Bizimkilerin biraz moodu da düşük gibiydi
Havaya giriyoz bi. kere yendik mi? Her sporda böyle
Hava girmek değil de sosyal medyada söylenen sözler moral bozmuş olabilir. O gün italya karşısında kim olsa yenilirdi bence. Çünkü egonu insanüstü oynadı.29 sayı aldı.1 setten fazla.
İyi oymamasıni engellemezsen oynar veya senim oyuncun niye oynamadı sorun bu değil objektif olun eksiklerini görceksin bugün yensek şimdi herkes şampiyon yapmiştı bizi
italya milletler ligine yedek kadro çıkmasa analiz edip yenerdik. Türk milleti hemen parlar çabuk söner. Ama ben kadınlarımızın mücadelesine güveniyorum.
kazanmakta kaybetmekte ekip isi der riza baba.
Maça gitmekle gitmeselerdi kaybetmexlerdi
Nasip değilmiş umarım en kısa sürede toparlanırlar
Fazla rehavet ve klitoris
İhsan hoca 'ya soralım bunu.
Hepiniz voleybolcu oldunuz 3 günde.
Of be olacak iş miydi
Halamin biyiklari olsa amcam olurdu
Ne zaman övsek yeniliyoruz
Bazı kızlar kaybetmeye mahkûmdur
Belki de sadece İtalya daha iyidir.
3 set vererek büyük hata yaptılar
Danilo Zanna; Aferim size cucuklar
nazar bunlar nazar nazar
Daha dün şampiyon ilan ettik ya ondandır
ego kastılar, elin kızı da koyar böyle
Ne bilelim
Olur böyle seyler
galibiyetin heyecanına kapıldılar
Kotu oynamistir
İzlemedim maçı
kimin nazarı değdi ulan ne güzel gidiyorlardı
Önemli değil
Demotive oldular
Şımardılar.
sasırmadım
Egonu çok iyi oynadı