20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı, namağlup bir şekilde Avrupa Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. 7'den 77'ye voleybol ülkesi olduğumuz tescillendi değil mi?
Çok gurur verici değil mi, kızlarımıza ne söylemek istersiniz?

20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı, namağlup bir şekilde Avrupa Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. 7'den 77'ye voleybol ülkesi olduğumuz tescillendi değil mi?
Çok gurur verici değil mi, kızlarımıza ne söylemek istersiniz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Tebrikler
İnşallah böyle başarıların devamı gelir. O kadar çok başarılı insan var ki maalesef yeteri kadar destek vermiyorlar. Böyle başarıları gördükçe insana umut geliyor 🌹🌹
Onu bunu bilmem ama heryerde görmekden gına geldi baydı birseyi de pokunu çıkarmayın
sen yap sen de her yerde ol kolay mi
Yoo değil tam tersi yüz karasılar Abdülhamid Han'a laf eden bir takıma milli takım demem ben
Neresin koyunusun sen ya
Sen nerenin bekçi köpeğisin peki
Kızım iyi misin nesin kimse padişah abdulhamite laf etmedi twitter da adi abdulhamit olan birine dedi onu. Kaldi ki abdulhamit hanınızı trt dizi haricinde tanıdığını sanmıyorum.
Sizi nerden basıp salıyolar merkeziniz var mi :D
turkiyeden ayril lutfen ulkenin seviye dusuyo
@umutsuzlugahaykiris sana görüşünü soran olmadı yıkık
sana soran da olmadi soruyu yazan duzgun ve bilgili insanlara sormus sen niye cevap veriyosun egitimsiz
Yorumuma batı hayranı zavallı pussyler üşümüş ahahah
insanlara bati hayrani diyip kullandigin ingilizce kelime
Anladığınız dilden konuşmaya özen gösterdim. Sorun bunun neresinde ufak beyinli?
ya cidden birak bu igli cekme cabalarini kim beynini yikadi bilmiyorum ama ulke senin gibiler yuzunden bu halde
Evet doğru sizin gibi beyinsizler yüzünden daha kötü bir halde de olabilirdik ^^ çok şükür iktidara gelemiyonuz iyi ki
of utan kendinden yemin ederim okurken kafayi yedim sus konusma
Kızım hayırdır bu emri vakili konuşmalar yıkık mısın nesin tanimiyom etmiyom seni şu triplere bak aw komik
konusmaaa konusma
Şey aynını ben dicektim.. şekerim az ötede havla rica ediyorum hayırlı akşamlar
ya ataturk seni gorse ulkeyi kurtarmaz kapatir giderdi valla utan ya hayirli aksamlar da dilemiyorum umarim hayirli olmaz bb
Bati hayrani zavalli pussyler ne demek :D asil ozenti sensin. Sizin gibiler teknoloji kullaniyo falan.. uzuluyorum ya
Profiline de saddam mi koymus ne nasi bi kafan var awk..
Hangi salağa cvp vereyim bilemedim ki. Biri atatürk seni görse utanırdı diyo asıl sizin gibileri Fatih görse ceddinden utanırdı ve diğer canım @skwifj bizim adımıza üzülüyormuş. Aman sen üzülme canım lütfen, en azından teknoloji bizi kullanmıyor tşklr
Teknoloji sizin gibileri sadece elemek icin kullanir. Hata ayiklamak gibi :D
Bidi bidi tamam bitti mi
Voleybol ve Basketbolda çok iyiyiz gerçekten hiç şaşırmadım
Elbette büyük bir başarı. Ablaları 2 şampiyonluğu aynı an da yaşadılar
Harikalar, acı verici bir şey yaşasakta şampiyonluk yolundan hiçbir zaman ayrılmayın
Yeni nesil yobaz bükücülerimizi içten dileklerimle kutlarım. Filenin sultanları tam gaz devam
En büyüğünden tebrikler kızlar helâl olsun size gururumuzsunuz
Ülkede yolunda giden tek şey başarıları daim olsun
Umarım daha iyi yerlere gelirler
Tebrik ederim. Gururlandık yine...
Bunlar 20 yaş altımı şimdi
Şort giyiyorlar tebrik etmiyorum
B0kunda boğulsun senin gibi düşünenler
Yürü git arap çöllerine
Abla bana mı dedin bilmiyorum ama ben seni savunmuştum ona demiştim
Üstüne alınana dedim ben😂
Haa tamamdır ablam
Tebrikler canımlarım.
Tebrikler erkeklerden daha başarılılar
Tebrikler ı
Tebrikler
Tebrikler
Allahtan voleybol var
Bravo kızlara
Helall
ülkede tek doğru kurum
Tebrik ederim
Gurur be
Erkek gibiler
Doğru bir kalitesizde lezbiyenlik vardı zaten ahahah
Hangisinde vardi
Ebrar maymununda
Diyosun dogrudur
Diyorum prens bey eyv
Eyvallah
Ouu prens bey beni takip etmeye başlamışsınız, güzel
Dur çıkayım hemen
Aaa iptal edilmiş tüh
Niye cikiyon oğlum
Sevmedim seni
Neyse saçma sapan muhabbet yapiyoz burada rahatsiz etmeyelim insanlari.
Kendine iyi bak hoşçakal
Ben sevdim ama :(
hazır