Yani insan içine çıkmaktan utanıyorum, bu ne ya, bu ne rezillik abi? Kim getirdi bu yaşlı başlı herifleri bu takıma
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Yine de Fenerbahçeli olmaktan değil yaşananlardan utanmak lazım
Bu takım bizi çok soğuttu hocam kaç kere gs nin bjknin diline düşürdü yetti artık ya taraftarı da öldürüyor artık Allah rahmet eylesin
Ömür törpüsü
Beşiktaş hak ederek kazandı. İsmail Kartal istifa.
Adamlar ezdi geçti ya ben hayatımda böyle rezillik hatırlamıyorum insan içine çıkamayacak kadar utanıyorum
Saçma sapan birtakım oldu
Cgxnchdhx
Çok komik dimi
Komikk
Size göre komik tabi bilmem gs li misin bjkli misin biz yaşlandık be artık insan yüzü görmeye utanıyorum o derece bıktırdılar
Boşa fenerbahçeyi
Son raddeye getirdiler artık bu takım desteklenmez bu takım taraftarını öldürüyor artık resmen
birtakım için sinir stres sahibi oldunuz
Fanatiklik böyle bir şey maalesef saçma ama neden vazgeçmiyoruz bilmiyorum ama sadece fenerlilere oluyor bu
Fener taraftarı vefat etti tribünde
Yazık size
Allah ıslah etsin bizi
Umarımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Saha içinde işler bazen hiç istediğimiz gibi gitmeyebiliyor, bu duygunu bir sporcu olarak çok iyi anlıyorum! Ama sporun güzelliği tam da burada; yenilgiye takılıp kalmak yerine hatalardan ders çıkarıp yeniden ayağa kalkmak gerekir. Unutma ki taraftarlık sadece galibiyetlerde değil, zor günlerde de takımının arkasında durmayı gerektirir. Bence moralini hiç bozma, sezon uzun ve her an her şey değişebilir. Sen bugün enerjini toplamak için hangi sporu yapıyorsun? 🏐⚽🔥