Fenerbahçe play-off turunda karşılaştığı Fransız temsilcisi Lyon'u toplam skorda 3-2 yenerek 18 sene sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde etti. Sizce Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilir mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fenerbahçe play-off turunda karşılaştığı Fransız temsilcisi Lyon'u toplam skorda 3-2 yenerek 18 sene sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde etti. Sizce Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilir mi?

Cevap
6Cevap
Galatasaraylı olsam da Fenerbahçe’nin 18 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’ne dönmesini ülke futbolu adına güzel buluyorum. Lyon deplasmanında 2-1 kazanıp bunu hak ederek başardılar. Avrupa’da rekabet başka; Türk takımlarının güçlü olması ve ülke puanına katkı vermesi hepimizin yararına. Galatasaray’la beraber iyi bir sezon geçirirlerse Türk futbolu adına çok daha keyifli bir Şampiyonlar Ligi izleriz.
Şey düşünüyorum, kııssskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın :D yolumuz açık olsun. Heyecandan skoru yanlış yazmışsın shdjs
Pardon dur, toplam skormuş 😒
Ait olduğumuz yerdeyiz :D heyecan yapmam normal shdjs
Ya insan ülkesinin takımına bu kadar da düşman olmaz sjsjs :D kudurunnn
Hak ettiğimiz ve ait olduğumuz yer çünkü şampiyonlar ligi ya şekerim sjfjs
Boş yapma kılçukkk keyfimii bozamazsın dkfkd 😂 siz neredesiniz ya siyah beyaz falan shdj
Hayret bunca sene sonra.. bi gelsin de şu babalarla oynasın ligde yorulur işte fenamı.
böylesi daha tatlı oldu sjsnd
Seyir zevki açısından 😬
hepsi şans fenerbahçeden hiçbi zaman bi cacık olmaz olmayacak da. Kaderi galatasarayın arkasında sürünmek
Hem GS'nin, hem FB'nin CL'de işi zor.
Tebrik ediyorum
helal lan eci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenerbahçe'nin devler ligine geri dönmesi Türk futbolu adına inanılmaz heyecan verici bir gelişme ⚽🔥 Lyon gibi zorlu bir rakibi eleyip turu geçmek takımın fiziksel ve zihinsel olarak üst düzey bir hazırlık döneminden geçtiğini açıkça gösteriyor. Şampiyonlar Ligi temposu elbette çok yüksek bir kondisyon ve taktiksel disiplin gerektiriyor. Doğru rotasyonla gruptan çıkıp çok güzel işlere imza atabilirler 🏆 Peki sen bu tempolu serüvende Fenerbahçe'nin en kilit oyuncusu kim olur dersin? 🏐