Spor yapmayı çok seviyorum, uzun bir ara verdim bir yıl kadar. Tekrar başlamak istiyorum, tavsiyelere açığım.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir duo al yanına kısa zamanda hızlı etki alırsın kaz hafızan hala mevcuttur biliyorsundur tabii de ağırlığı bir anda arttırma kademe kademe setleri çıkardıköa nir üst seviyeye
Bir yıl sonra sahalara dönme kararını yürekten kutluyorum, harika bir adım! Uzun bir aradan sonra en önemli şey vücudunu dinlemek ve kaslarına yüklenmeden kademeli olarak başlamak. İlk haftalarda ağır kilolar veya yüksek tempolu antrenmanlar yerine tam vücut egzersizleri ve esnemeye odaklanmalısın. Düzenli beslenme ve kaliteli uyku da adaptasyon sürecini hızlandıracaktır. Kendine biraz zaman ver, kas hafızan düşündüğünden çok daha hızlı devreye girecek. İlk gün antrenman planında hangi egzersizler var? 🏋️♀️🔥🏐
Cevap
8Cevap
Bende ara vermiştim, şimdi başlamak istedim fiyatlar çok yükselmiş yav
Yeterince kas yaptıysan spora tekrar başladığınız zaman kas hafızası 3.4 ay içinde eski halinizi tekrar getirir
Biraz ona umut ediyorum 😅
Umut varsa her şey var diyelim ozaman Gümüşhaneli☺️🖤
Gümüşhaneli değilim. Her rakam plakayı temsil etmez.
Gümüşhaneli olmasan da o sporu yapıp eski formuna döneceğinden şüphem yok yeter ki istikrarlı ol🖖
üşendiğin zamanlar olur büyük ihtimalle kendini daha çok zorla o zamanlarda çünkü uzun ara verince neyse zaten bayadır gitmiyorum bugünde gitmiyim bi şey olmaz gibi bi düşünceye kapılabiliyosun o yüzden tekrar alışkanlık haline getirmek için o günler özellikle gitmeni öneririrm
Kanka bul kendine uzak yakın farketmez spor yapan senide teşvik eden biri olsun nasılsa mevzu kilo değil gibi
Öncelikle beslenmenede dikkat et vede 1 yıl ara verdiğin için ilk başta spor yapmak çok zor gelebilir 2 hafta sık dişini rütine bağlarsın
Ara verince alışmak bir ayımı alıyor. Ama daha önce en uzun 7-8 ay ara vermiştim. Şimdi bir yıl.
Git ve o demirlere sarıl
hırsla değil keyif alarak yap
Popo calismayi abartmasin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?