Beşiktaş lige galibiyetle başladı. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada evinde Eyüpspor ile karşılaşan siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak avantajı kaptı. Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beşiktaş lige galibiyetle başladı. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada evinde Eyüpspor ile karşılaşan siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak avantajı kaptı. Ne düşünüyorsunuz?

Takımda olumlu bir hava var. Vlahovic, trossard biraz form tutarsa 2-3 haftaya takımın kimyası%30 en az daha olumlu olur. Bence bu yıl şampiyonlukta mücadeleci birtakım olacağız. Türkiye kupasını alırız, Avrupa'da da dişli olacağımızı düşünüyorum.
Bir beşiktaş taraftarı olarak...
Maçı canlı izlemek o atmosferi orada yaşamak çok mükemmeldi… Galibiyetimiz ayrı güzeldi…
🖤🤍
Allahım nolur bu sene yüzümüz gülsün bari😭
İşimiz zor bu sene ama neden olmasın🥲
Doğru🥲
💐
Cevap
12Cevap
Güzel bir galibiyetti Beşiktaşı tebrik ediyorum. Ama gecenin ve haftanın yıldızı 3-0 skorla AmedSpor oldu
AmedSpor maçında bir şaibe yoktu ki TFF başkanı bile maçı izliyordu. Ayrıca Dia Saba'nın attığı golü Süper Ligte geçen sene bile atan olmadı
Güzel saç çektiler aman oynadılar. Darısı diğer saçlara 🫧
Allah çektirmesin 😎
Kişi kendinden bilir işi. Renk iyidir, tavsiye ederim
Peki 💛❤️
Süper lig bu. Neler olacağı belli olmaz. Amed spor 1. Mesela şu an. İnşallah böyle devam ederler.
Ebenle tanıştığımız yer. Çığlıkları hâlâ surların içinde yankılanıyor.
Sizin gibilerin tek yaptığı şey uzaktan havlamak beş. Kişi bir araya geldiğinizde kabadayı olmak bu kadar erkeksiniz amed diye bir yer var mı Türkiye'de sonradan eklenmiş nesilin uydurması diyarbakır oranın adı sende takma adında yazmışsın neden tırtlık yapıyorsun karşıma gelsen şunu desen beyin pekmezini o olmayan beynin den ayırırım
Lan dingil. Böğründen tarih uydurma cehaletini ortama yayma. Amed şehri Türkiye değil Osmanlı'dan bile önce gelen bir isimdir. Kaç bin yıllık amida kelimesinden gelir. Amed bir şehrin ismi değil bir kültürün ismidir. Amida yaşam şeklidir. Ayrıca size boru girmiş gibi yamulup yamulup konuşuyorsunuz Bizim kimseyle sorunumuz yok. Diyarbakır kelimesi de Müslüman olan Bekir kabilesinden gelen bir isim olan diyar-i Bekir den gelmiştir ve o da bizim için çok önemli bir isimdir. 1923 ten sonra düzenleme için (yeni şeyler getiriyoruz, biz farklıyız) demek için ismi diyarbekir olmaktan çıkıp Diyarbakır olmuş.
Tarih dersini verdim sıra geldi havanı almaya. Bugüne kadar dayak yiyeceğimi bilsem bile bıçaklı 20 kişiyle buluşmaya tek giden adamım. Ben en fazla dayak yerim adamlığımdan taviz vermem. Senin gibi bir dana yarmasinin da kilosuna boyuna bakmak bir dönen tekme ve diyaframına alacağın bir yumrukla nefesin kesilir kaplumbağa gibi yerde ters dönersin. Teknik bilmeyen çocuklar ile kavgacilik oynayıp kendini battal gazi sanma alırım façanı. Yaşın büyük dedik saygısızlık yapmayalım dedik benim sinirimi bozma amel defterini dürerim.
Ahahahha ne güldüm sana aslan parçası yine almışsın klavyeden gücü yardırmışsın maşallah büyüklere saygı demişsin ben sana amed neresi reis diye sordum da direk ebene demişsin. Bumu saygın. Saygı sizin o asıl diyarbakırlılarda var. Siz sonradan gelme kırma Kürtsünüz. Anlattığın tarihi okuduğumda sen vitamindin belkide. Ama şu an siz o kültürü bir ideoloji olarak kullanan hain topluluğu oldunuz. Diğer konuya hiç girmeyelim 21 yaşındasın değilmi hayatımın 11 yılını yedisi profesyonel olmak üzere boks yaparak geçirdim 4 yılda içerde yattım 3 yıl o senin dağ farelerini avlayarak geçti sen o döner tekmeyi kafanda tasarlarken ben senin çoktan kemiklerini kırmış olurum. Şimdi uza benim sinirlerimi dahada bozma
Ulan bebe senin uğraştığın kişilere benzemem çok istiyorsan gel misafirler edeyim seni önce karnını doyurayim sonra surlarda bacaklarından sallandiririm. Tarih okumuş ne güldüm ya ahshshsh. Ulan bebe Kürtler 5 bin yıllık tarihe sahip. Sen tarihi okullarda okutulan tek mi sanıyorsun? Git bak bakalim sırt ibnül ceyzinin siratiz zaman fi tarihil ayan kitabına. Ne diyor bir aç oku istersen. Alparslan 1071 de 20 bin askerle savaşa gelirken Kürtler 10 bin askerle, süvari birliklerle bize yardıma geldi diye aç bak bakalım yazıyor mu yazmıyor mu tarih diyor al sana örnek
Ayrıca *mina kodumun bölücüleri sizsiniz siz. Ulan doğu cephelerinde Kürtler savaştı Çanakkalede vardılar İngilizler kışkırtmaya çalışınca biz Türkler ile ortak kurtuluş savaşı veriyoruz bizim davamız diyerek savaştılar onlarla. Ayrıca git Yunan resmi tarih zabitlarina bak ne diyor bakalım. Hamidiye alayları bize saldırdı bizi denize döktü diye yazıyor mu yazmıyor mu kalın kafalı seni
Bölücü diyor bir de. Bölücü sizsiniz oğlum. Biz insana dili ırkı rengi olarak ayrım yapmayız ama siz kendinizi Hitler gibi üstün sanıyorsunuz galiba.
Tarih okumuş baksana birey ya. Duymuş iki söz sonra da tarih okudum diyor. Ulan cumhuriyeti birlikte kurdu Türkler ve Kürtler sonra ne oldu 1924 te Kürtçe yasaklandı. Kim şimdi bölücü biz miyiz siz misiniz ha? Yok şeyh Sait isyanı vs deme *mina korum. O 1925 te oldu. Git bak bakalım Kürtçe ne zaman yasaklandi. Bana tarih biliyorum deyip de maval okuma aslan parçası. Konuştuğun öyle cahil ya da korkacak tiplere benzemem ben. Şimdi aldıysan façanı ve daha fazla rezil olmak istemiyorsan yat aşağı otur oturduğun yerde kendini daha fazla yerin dibine sokma. Ayrıca biz ne Türk düşmanıyiz ne de bir şey. Bugün savaş çıksa elinde silahla başta koşacak kişilerden biriyim. Ayrıca senin gibi beyinsiz ırkçı faşist bazı mal Türkler yüzünden tüm Türklere düşman da olmam. Sizin gibi gereksiz tipler için kaç bin yıllık medeniyeti olan ve içindeki çoğu kişinin nazik ve sevecen olduğu bir topluma düşman olacak değiliz biz. Biz insan olana, adam olana kapısı her zaman açık olan bir milletiz. Ama senin gibi dingillerin de hakkında gelebilecek biriyiz. Bir daha o yamuk ağzını açıp Kürtlere laf atmaya çalışırken bunları aklından geçir. Kendi milletine karşı bir nefret toplama. Sizin gibiler yüzünden tüm Türkleri böyle sanan Kürtler ve başka ırklar da var. şu an var ya Hitler'in ve askerlerin düşünce yapısı ile aynı. Bilmiyorsan onu da anlatmayayim çok uzak bir tarih değil git ikinci dünya savaşına bak
Yok değilim. Ama senin boş lafların bitti galiba. Zamanımı boşa harcama. Konuşacak olursan yorumları tekrar oku sus.
Ben Kürtlere lafmı ettim amed kelimesini bölücü deforme Kürtler kullanır dedim ya sende onlardansın ya da onların oyununa düşen asalak bi nesilsin o ağzını önce bi düzelt küfürsüz konuş senin şurdan sallandıracağın şey kellen olur kim olduğunu bilmediğin adamlarla. Düzgün diyolog et seni sever bigün o senin olduğun yerde arkadaşlarının ailenin gözünün önünde alırlar seni akıllı ol hala uzatıyorsun neye kafa attığını bilmeden sen bi özl konuşmaya gel madem çok seviyorsun atraksiyon yaşayalım beraber
Sen beni tehtid mi ediyorsun kafa sallandirma vs. Ulan çapına soktuğumun çapsızı. Boş beleş lafların bitmedi mi. Sana giren yetmedi mi. Ne arlanmaz adamsın yaw. Ben de sana Amed nereden geliyor diye anlattım. Devamında küfür eden yine sendin. Fetö de bölücüydü o zaman hepinize bölücü mü diyelim, din düşmanı mı olalım? Ne yobaz bir düşünce bu. Bazı bölücüler kullanıyorsa bana ne arkadaşım. Amed spor resmi takım ve oynuyor. Madem yamugu var niye kapatılmiyor. Boş yapma o yüzden. Kral gibi de oynadılar şu an da iyiler. Zoruna gidiyorsa köküne kadar girsin. Oldu mu?
Yazdım. Geldim
Fenerbahçe galibiyetle başlasaydı, bu kadar sevinmezdim.
Bizim arkadaş ne dediyse tersi oldu ve diğerleri yener dedi ve yenirdi beşiktaşta işe yaramadı.
Takım iyi vihalovic eklenirse bitiricilik sorunu ortadan kalkar
Hemen şampiyonluk kutlamalarına başlayın
Kasımda havlu atacaktır yine..
3 puanla başlamak önemli.
İnşallah böyle devam eder
Kartallara güzel enerjiler yolluyoruz🤍🖤
Güzel başlangıç
bravo bize
Tebrikler
Çok güzel oldu
Maç mı vardı
Hayırlı olsun