Evet arkadaşlar Beşiktaş'ta ikinci Şenol Güneş dönemi başlıyor, ve hocayla 1.5 yıllık anlaşma sağlandı, resmi açıklama an meselesi! Sizce Şenol Güneş Beşiktaş'ta tekrar başarılı olabilecek mi?

Evet arkadaşlar Beşiktaş'ta ikinci Şenol Güneş dönemi başlıyor, ve hocayla 1.5 yıllık anlaşma sağlandı, resmi açıklama an meselesi! Sizce Şenol Güneş Beşiktaş'ta tekrar başarılı olabilecek mi?

199 maç 117 galibiyet 35 mağlubiyet 45 küsür beraberlik , sürekli degişen satılan futbolcular, kiralık topçular, statsız şampiyonluk, tosici solbek ten alıp stoper yapmak, şenol güneş tartışılmaz, yeterki sürekli takımı bozmasınlar, şenol hoca zamanındaki satılan topçular ve isteyip alınmayan topçulara bakın ve tabiki medya baskısı, şenol hoca büyük hocadır...
İki şampiyonluktan sonra inanılmaz hakem oyunlarıyla 3. şampiyonluğu gasp edilen teknik direktör. Arayan bulur bununla ilgili video flood'lar vardı, gerçekten sinirden kendimizi bitirdiğimiz bi sezon olmuştu.
Şimdi iyi kötü "var" var.. hakem oyunları falan bir yere kadar artık. Zaten var geldikten sonra açın bakın renklilerin şampiyonluk sayılarına ne demek istediğimi anlayacaksınız. Hoca eğer o sezonki formunu yakalarsa teknelerin motor bakımlarını yapma zamanı gelmiş demektir..
Beşiktaşıma hayırlı olsun🦅 Başarıları diliyorum
Yalan doğrudan kaçar
Güneş yalnızdır ama ışık saçar
Doğruların kaderidir yalnızlık
Kargalar sürüyle kartal yalnız uçar...
-Şenol Güneş
Rafa Benitez ismi çıkınca heyecanlanmıştım keşke olsaydı seviye atlatabilirdi takıma ama olsun Şenol hocama da çok sevindim İnşallah başarılı olur nice birlikte şampiyonluklar yaşarız.
Cevap
10Cevap
Çok güzel oldu inşallah başarılı olacak
Umarım başarılı olur
Kesinlikle olacaktır şüphem yok...
Ben takım tutmuyorum ama ne zaman şenol güneş maçlarını izlesem beşiktaşta, güven veriyordu
başarılı olur mu
bu kadro benim kurduğum kadro değil bahanesine sığınır mı..
genç oyunculara ne kadar şans verecek..
Beşiktaş transfer yapacak mı
bakalım :)
bekliyoruz
Şenol hoca bu kadroyla kesinlikle şampiyonluk yarışında olacaktır...
Bu adam her daim pozitif ilk geldiği sene ki gibi etki yapacak dede jesus da yine şampiyonluktan olcak
nolacak şampiyon mu olacak en fazla cenk i 11 başlatır. Jesus varken şenol hoca mı
Şimdiki durumdan daha iyi olacaktır ama sonuç ne olacak
Balerin İsmail gitmeseydi daha bizim için daha iyiydi
Hayırlı olsun.
Başarılı olur
İşim olmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?