Evet arkadaşlar bu işin Valerian ismael ile olmayacağı belli oldu! Sizce Şenol güneş ikinci dönemde başarılı olabilir mi?

Evet arkadaşlar bu işin Valerian ismael ile olmayacağı belli oldu! Sizce Şenol güneş ikinci dönemde başarılı olabilir mi?

Ben bir Fenerbahçeli olarak çok isterim, hatta fatih terim de Galatasaray'a gelsin, ve dahası iki kulüp içinde Lucescu ismi geçiyor oda gelebilir. Neyse rakiptir iki kulüpte fazla uğraşmak istemiyorum ama bu kafa yapısı ile daha çok gelir gider bu tür teknik taktik anlamında bir cacık bilmeyen hocalar, Lucescu yu diğer ikisinden ayiririm bu konuda ama ondada bunama belirtileri var ve çirkin yüzünü Fenerbahçe maçlarında gösterdi bu yıl, birinin kötü oyununa Ali palabıyık hata ile bir bahane verdi, diğerinin bahaneside yok. Ama İtalya ısınırken bizim maçta kostugumuzdan daha çok koştu diyebilen bir teknik direktörü, kafasında çizik dahi yokken 8-10 dikiş atıldı diye rakibine ceza aldırmaya çalışan sahtekar teknik direktörü getirsinler bakalım sonuç ne olacak, ben bu yıl ne Beşiktaş in nede Galatasaray'ın ne Fenerbahçe ile, ne Trabzonspor ile nede Başakşehir ile kafa kafaya mücadele edebileceğini düşünmüyorum.
Beşiktaş'ın hocası teknik ve taktik olarak yetersiz, şenol güneş gelirse takımı toparlar... Galatasaray'da ise okan buruk büyük takım hocası falan olamaz! Yanlız Galatasaray'ın alanyaspor maçında net hakkı yendi, öyle orta sahada yapılan harekete herkes sarı kart dedi ve ben o pozisyonda alanyasporlu oyuncunun eli hissettiği anda koşuyu bıraktı böyle ucuz kırmızı kart olmaz hatta ben olsam belki faul bile vermezdim o pozisyona. Dikkat edersen city maçında haaland bu hafta adamı 2 metre öteyi omuz atarak uçurdu hakem faul bile vermedi, bizde olsa yetersiz hakemlerimiz hemen faul çalardı! Lige gelince Fenerbahçe'nin jesus ile şampiyon olacağını düşünüyorum, puan farkı konusunda yorum yapmak istemiyorum ama fenerbahçe rakiplerinden çok daha iyi oynuyor...
Baktım o pozisyona faul bile yok katılıyorum ama her yıl aynı terane hepsi karnından konuşuyor bunların, en az 5-6 yıldır yabancı hakem veya en azından var yabancı olsun deniliyor kimsenin sesi çıkmıyor.3 yıl önce Amerikan futbolu gibi 3-4 adamı devirerek oyuncun gol atıp galip gelirken yine aynı hakem vardı. O gün çok iyiydi lehine hata yaptı bugün çok kötü aleyhine hata yaptı bu olmaz, sonra çıkıp adalet demende samimi olmaz, üstelik bunu kollaman takımlar var diyerek dolaylı yoldan rakibini suçlayarak yaparsan aynı şekilde cevap alırsın,10-12 yaşındaki çocuklar futbola ilgi duymuyor. Duyanlarida Avrupa kulüplerini takip ediyor, yakın gelecekte bu leş ağızlı hakem tehdit eden, oraya buraya tehditler savuran tipler yüzünden o stadyumlara giden taraftar kalmayacak, çünkü futboldan çok ağız dalaşı kavga gören çocuk sana taraftar olmaz. Bunuda geçtim bu kadar tehditler yenilen ortamda emin ol hiçbir hakem sağlıklı maçta yönetemez. Senin aleyhine düdük çalmaya çekinen bir hakem lehine çalmaya başlar diğer taraf mağdur olur. Boş konular artık bunlar benim için Fenerbahçe nin şampiyon olup olmaması bile umrumda değil maç maç izlerim, futbolu keyif verdiği noktaya kadar, Fenerbahçeli olduğum için başka bir maç izlemiyorum çünkü işkence gibi geliyor bana, ligin kalitesizliginden bu, Fenerbahçe iyi oynuyor demek değil bu geçmiş yıllarda da sadece Fenerbahçe maçlarını izlerdim taraftar olduğum için. Kisaca Türkiye Avrupa futbolundan her yıl dahada uzaklaşıyor ve yakın gelecekte o takımlarla maç dahi yapamayacak, çünkü Real Madrid Fenerbahçe maçı izlemek istemiyor hiçbir futbol sever.
Neyse konu dağılıyor eğer büyük takımlar çok samimi ise yabancı hakem konusunda anlasssinlar parasida onlardan tahsil edilsin, ne kadar tutar yabancı hakem getirmek bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var, yabancı hakem aleyhlerine hata yapınca ne diyecekler, hakem hatası deyip susacaklarmi ben sanmıyorum. Yabanci hakemlerde zan altında bırakılacak yabancı var da.
Tempolu başlayan birtakım birden çöküşe geçmesi şaşırtıyor çok çabuk kondisyon düşüşü var sonra takım yoruluyor çözemedim valla ama valerian ismalle olmaz bu iş ne taktik var ne bşy acilen gitmesi lazım bu takımdan
Bu hocayı göndersinler yerine düzgün biri gelsin yoksa enişteniz etini yiyecek sezon sonuna kadar😂
Cevap
5Cevap
Bence şenol güneş gelmeli
Bu vazelini takıma getirenin futbol bilgisinden şüphe ederim. Defolsun gitsin.
Orta sahayı yanlış kuruyor ve adamın B planı yok! Ben orta sahayı josef gedson ikilisiyle kurarım, gerekirse bazı maçlarda dele alli'yi yedek bırakırım oynatmak istediğimde ise yerli rotasyonunu salih'i çıkartıp umut meraş'ı sola veya kanat forvetlerinden birine cenk ile başlarım ama Valerian ismael maalesef bu varyasyonları düşünemediği gibi birde oyuna doğru müdaheleler yapamıyor veya değişikliklerde çok geç kalıyor! Mutlaka şenol güneş göreve getirilmeli...
Vasat bir futbol oynuyor takım değişiklik şart
Şenol Güneş gelmeli
Hiçbir b0k bana faydası olmayan boş seyleri umursamam
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?