Güncellemeler
+1 yıl
Site açıldı herkes dağılsın 😂
Son 2 yılda araç piyasasını 10 katına çıkaran web sitesi sahibinden. com an itibariyle erişime kapatıldı.

Henüz neden kapatıldığı adına resmi bir açıklama yok lakin alan adının başkası adına alındığı da iddia ediliyor…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence geri açılır
Erişime kapatılmadı. Domain süresi dolmuş, uzatmamışlar, gecikmeye uğramış sonra da network solution llc üzerinden 2025 yılına kadar kiralanmış alan adı. Bildiğim ve anladığım kadarıyla olan bu.
Whois sorgusu atarsanız görürsünüz zaten, https://www.whois.com/whois/sahibinden.com
Anlaşmaya varırlar mı bilemem tabii
Resmi açıklama değil tabii ki benimkisi, kendi çıkarımlarım.
Resmi açıklama geldi, bu dediğim satın alınma olaylarının gerçeği yansıtmadığını söylemişler. Alan adını sağlayan firma tarafıyla sorunun çözülmesi için görüşüyorlarmış
www.instagram.com/sahibindencom/p/C1owDx6scmX/
Sanki araba alabiliyoruz 🤨 en kötü 30 yaşında arabalar 300.000₺ nasıl araba alalım bize ne?
Site kapatılmamıştır bir aksaklık vardır ama Sahibinden cidden piyasayı alt üst etti sevmediğim bir site
Amerikada biri domainini satin almism isim. bosa fusmus o da satin almis. Cok buyuk bi amatorluk. O alan kiso bunlara inanilmaz bir rakama geri satip zengin olacak. Trajikomik bir durum. Buna uyanmayan bikac kisi isinden olacak gibi gorunuyor
Kapatılmadı, teknik sorun var. Başkasının adına da alınamaz, 2026'ye kadar başkasına satılamaz.
Yeniden açılır ya da benzer site kurulur merak etmeyin
Vuhuuu 🥳 🎉🎊
Bence kapalı kalması çok daha iyi 🔒
Galeri den arabayı daha pahalı alırsın
@met96 fiyatlar sanki Şu an çok düşük 😂 ne bekliyorsun 30 yaşında sahinin 500.000₺ olmasını mı?
Ben emlakcıyım işime gelir sahibinden satamaz mecbur bana gelirsiniz. Giren yine halka girer demedi demeyin
@met96 ben emlakçılardan daha uyguna ev tuttum. Sahibinden de 5000₺ altına ev yoktu 4200’e 2+1 buldum Hemde eşyalı
Olur öyle şeyler 😂