ortada zorlama yok, bekar bir adam, sorumlu olduğu bir kadın yok geri kalanı
kimseyi ilgilendirmiyor bence. Yapılan tek şey kadınların kendi özellerine saygısızlığı!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Ünlü insanların cinsel yönelimleri olmasın, bir karıya veya herife hallenmesinler, çükleri kalkmasın istiyor sıradan insanlar.
Ne hikmetse kimin seks videosu veya konuşması düşse, linçe uğruyor.
Ulan sıradan insanların seviştiği dünyada, ün sahipleri mi sevişmeyecekti, nasıl bir kafa var bu insanlarda..
Adam bekar bir de yani neyin kafası anlamıyorum
ben keremde bir sıkıntı görmedim gayet normal konuşmalar, ayrıca rahatsız oluyorsan engelleyeceksin ifşa etmek nedir..
bildiğin başkalarının mutluluğunu hazmedemeyen zavallılar bunlar..
Yani adam evli olsa ya da hayatında bir kadın evet tepki verilir ama adam bekarken saçma yani
Keremin itici olduğu kadar özel konuşmaları açığa çıkaranlarda mide bulandırıcı. Onları neden kimse konuşmuyor, suç sayılmıyor mu ayrıca kendileri de hiç olumsuz sert tepki vermemiş konusmadi, sonrasinda neyin kafası?
Bu beren güney tarzı kadınlardan gerçekten midem bulanıyor. Erkeğin bu kadar basit kadınla muhatap olması mı daha itici kadın denen bu iq seviyesi yerlerde şahsın dikkat çekmesi bilemedim.
İkisi de maalesef peki sana şunu soracağım Asli Bekiroglunun da bu tarz olayı oldu o konu hakkında ne düşünüyorsun
Dikkat çekmeye çalışması*
Aslı Bekiroğlu sevgilisiyle lavabodaki fotoğraflarından mı bahsediyorsun?
Evet ondan
Herkesin kendi özel hayatı bana yorum yapmak pek düşmez lakin ünlü birisinin telefonuna erişilme ihtimali var sonuçta öyle fotoğrafları telefonunda tutmamalıydı bence. Eminim çok üzülmüştür, empati.
Sadece kadın ve erkeğe eşit bakılmıyor ifşa konusunda kereme kızıyorsak asliya da kızalım o zaman. Bunun için sormuştum
Ben ikisinede kızmıyorum ama kariyerini, kişiliğini böyle basit insanlar için tehlikeye atması abes bence.
Peki iyi geceler sana😊
Sana da 😊
Cevap
22Cevap
Buradan anladığımız, sporcularımızın golddiggerların peşinde koşup her golddiger a belki düşer diyip yavşadığı. O kadar zengin ve başarılı olmalarına rağmen hala zihniyetleri keko yapıcak bir şey yok :/
Bunlar kadın mı allah aşkına diyesim geliyor:) Şöyle al helal süt emmiş kızı yani de mi
Valla açıklamayı okuyana kadar anlamsız bir şekilde baktım soruya. İfşa nerede? Adam kendinimi düzelttirmiş.
Mesaj asko ya görmüyor musun
Yahu gördüm de, onlarda sıradan yürüme işte. İşin garip tarafı bunlar yanlızca ilişki teklifi sayılabilir, burada bekar bir erkek için ayıp hiçbişey yok, aksine böyle bir teklife maruz kalan kadın için daha mahsurlu. Her kimse bunlar, kendisinden başka kimseyi ifşa falan etmemişler.
Aynı fikirdeyim
Ulan Kerem elinde o kadar imkan var sen gidip bu kezbanlara yazıyorsun :/ vizyonsuz çocuk
Xnxnzznznznzbzbzbzbzbz yaaa
bu sporcuların mavi gözlü, her yeri dolgu kadın sevdası
Olabilir kendi zevkleri
Fazla para insanın gözlerini kör ediyor galiba. Ciddi ciddi kör ediyor yani. Şuna bak bir kaç silikon biraz makyaj uğruna değer mi kendine yazık etmek.
Ünlü de olsan konuşmalar şu şekil "ttm, ne diim, yazim, kaliyo" sjsjsj Allah karıların nemrutundan korusun.
Kızlar grizekalı gibi her yazanı paylaşıyorlar amaç ne acaba ne yani sana öyle yazdı da ne oldu elinize ne geçiyor aklınızca ifşa ediyorlar ama çok saçma bir konuşma iki kişi arasında kalmalı bence her zaman
Bu da moda oldu. Konuştuğun ünlüyü ifşa etmek. Bence bu suç olmalı para cezası uygulanmalı, sosyal medya kaşarları bunu çok yapıyor.
Adam bekar olabilir önemli olan ifşa yapması şikayet edebilir bu cezayı gerektirir
Aslin Enver muhabbetlerinin akabinde cikmasi sasirtici degil mi?
Üstteki konuşma eskort arka plandaki resimden tanıdım 😂
Alttaki ise travesti 😂😂
Hiç bir başarısı değeri olmayan kadın bine vajinası ile anıldı şok şok şok vajina kerem tunçeriyi ifşa etti. Kerem ver parasını rusyadan getir kralını , niye Uğraşıyorsun bu kaşarlarla
Zaten kerem bir gece Çakar sonra bırakır intikam diye
Okumaya üşendim adını da ilk defa senden duyuyom
Asko oku ya yazdım o kaa
Yazik boyle seylere ya..
Adam bir kahve içelim demiş ne var ki bunda?
Arapça yazıyım diyip ingilizce yazmış 😂
or. spu fahişe kadın. ya rospusu Çok yaşa, böyleleri katledilince acımıyorum
Vay anasını sayın seyirciler
Bir insan kendini nasıl itici yapar örneği
Adamın parası olmasa yüzüne bakmaz.
Bu kıza mı yazmış :))
Konuştugu kadınların tarzıda neden hep benzer
Bu türk kdınşarı hadlerini aşmaha başladı
Kerem kimdi
Ohh iyi olmuş
Boş iş salla ya
Transa bile yazmış ay kustum özür dilerim