"Zorunlu Açıklama Sustum, çünkü böyle bir suçlama karşısında savunma yapmayı bile zul gördüm. Şimdi okuyacaklarınız da bir savunma değil, bilgilendirmedir. Belli ki bunu yapmadığım zaman bazı kişiler iftira ve karamalarına devam edeceklerdir. 30 Aralık 2018 günü, öğleden sonra iki kadın arkadaşımla doğum günümü kutlamak üzere gittiğim mekanda yaşananlar ile ilgili kamuoyuna yansıtılanlar gerçeği yansıtmamaktadır. Arkadaşlarımla gittiğimiz mekanda önce yan masamıza oturan kişiler hal ve hareketleriyle bizden rahatsızlık duyduklarını belli ettiler. Hatta bakışları ve vücut dilleri zaman zaman tacize de yaklasmistir. Bizi bilinçli olarak huzursuz ettiler. Daha sonra bizim kutlama ortamimizdan hoşnut olmadıklarını belli ederek yer değiştirip başka bir masaya geçtiler. Arkadaşlarımla kutlama yaparken dogal olarak birbirimizin fotoğraflarını çektiğimiz sırada, bu sefer kendi fotoğraflarını çektiğimizi ima ederek bize sözlü olarak da sataştılar ve bu noktada aramizda kısa bir sözlü tartışma yaşandı. Konu uzamadi kapandı. Aynı ortamda yaklaşık 20 dakika daha oturduk. Mekanda kameralar mevcuttur, görüntüler incelenebilir.. bu konuda hiçbir kaygı yaşamamaktayım. Tartışmanın, benim açımdan giyim, kuşam, türban, baş örtüsü gibi kişisel tercih ve özgürlüklerle ilgisi yoktur, olmamistir olamaz da. Ancak tam tersi, söz konusu kişiler mekanda beni gördükleri andan itibaren benim tercihlerimden rahatsız olduklarını ortaya koymuşlardır. Yaşamımın her döneminde ezilenin, haklının, kadınların, yanında oldum. Kişisel özgürlüklerin savunucusu oldum. Hal böyle iken üzerime atılmak istenen islenmemis bir suçtur ve utanç vericidir. Kamuoyunun bilgisine sunarım."
Tecavüzcü Coşkun edasıyla memleketin içine edip sonra da tecavüze uğramış bakire kız edasıyla kendilerini aklayanlardan biri daha işte. Ne düşüneyim? Mafya filminde oynayıp paraları cukkaladıktan sonra instagramda şunu paylaşmayı utanmamış. Haaa gerçi ikiyüzlülüğü yüzüne vurulunca bu paylaşımı kaldırmış. bir aralar Asmalı Konak dizisinde Seymen Ağa'nın hanımını oynayıp ceplerini tıka basa dolduran Nurgül Yeşilçay geldi aklıma. O da tesettüre girip Bucak aşiretinden Mehmet Fatih Bucak ile evlenen milli rallicimiz Burcu Çetinkaya için "Sen özel okullarda oku, sonra tesetture gir, sonra git aşiret gelini ol..." gibisinden twitler atmıştı. Para için birilerinin altına yatanların kalkıp o*.. pu var demesi alışkanlık oldu bu gezizekâlılarda. Neyse Meryem Çakırbeyli pardon Deniz Çakır'a dönecek olursak yaptığı açıklamaya inanmıyorum. Belli ki ortamı rahatsız etmişler ve kadınlara sözlü taciz etmiş. Orada bulunan görgü tanıklarının da ifadesi o yönde.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Dikkat et Tesettürlülere saldırdı diye hiçbir Kemalist kendisine saldırmıyor Yoksa şimdiye linç yemişti Bunlar bukadar da ikiyüzlü
İstanbul artık muhafazakarların hegamonyası altında. Çoğunluk olduklarından ve iktidar da onları pohpohladığından şımarmaya başladılar. Bu durumlardan rahatsız olanlar da İzmir'e göç ediyor. İzmir neden hep CHP'ye oy veriyor zannediyorsunuz, bayıldıkları için değil. Samatyalıyım, son zamanlarda ellerinde değnekle gezen sakallı herifler türedi. Kocamın yanında hanımını kapat demeye cüret edeni bile gördüm ki 5 sene öncesinden bahsediyorum. İzmirli bunu yaşamak istemiyor.
Hüküm veren yalnız allahtır.. hiç kimse kimsenin yaşam tarzına müdahale edemez.. o hakkı kendinde göremez.. yaptığı ibadette kendini bağlar.. yaptığı kabahatte.. sana kapan demeye bile cürret eden. o beyinsiz.. ilk önce allahın ayetlerini okusun..
@Evladiosmanli34 işte ben kendimde başörtülü bir kadına müdahale hakkını görmüyorsam onlar da göremezler. Tebliğ adı altında yapıyorlar ama amaç taciz. Tebliği tanıdıklarına yapsınlar, sohbet sırasında yapsınlar. Peygamberimiz bunları görse eminim çok ah ederdi.
deniz çakır gibi bir tanrıça, o türbanlılarla muhattap olduğu için bile o kişiler bu hareket karşısında büyük bir minnet duymalı hatta diz çöküp biat etmeliler.
Şöyle düşün bazı insanlar gündem olmak istiyor. Şu kızlar'da belli ki gündeme gelmek istemiş. Vallah ne deyim ben Deniz'e inanıyorum. Deniz bana göre öyle bir insan değildir
Bende pek dusunmuyom oyle bisey yapacagini ama oladabilir meleki bilirsin cennet mahallesindeki pembe ondan da hic beklemezdim akasya duraginda falan cok guzel bir rolu vardi cok saygili bir kadindi ama kapali kadinlarla resim cekinmis altinada onlari asagilayici bir söz yazmisti ins
Haklısın kadından beklemezdim böyle bir davranış şekli. Inşallah deniz çakır haklı çıkar. Sevdiğim oyunculardan birisidir kendisi. Güzel biri, oyunculuk performansına diyecek birşey yok hakkını veriyor, instagram'da falan görüyoruz iyi birisidir kendisi. Türbanlı fanlari ile fotoğraf çekilmişliği var. Madem nefret ediyor onlardan niye fotoğraf çekilsin ki?
Haklisin oda olabilir ama bide söyle dusun cekinmem deseydii çekinemem deseydi bir oyuncu ona karsı bir duvar örecekti herkes dizisinide izlemicekler ve hicbiryerden takip edilmicek elestiriye ugranacak insanin ne dusundugunu derdini ancak icince anlarsin icinde ne varsa döker melek baykalin dedigini diyememis olabilir okudun demi yaziyi linki
Evet okudum. Senin dediğin şeyi bende düşündüm ama yinede o kafede öyle birşey demezdi. Sarhoş olabilir o yüzüden belki söylemiş olabilir ama benim aklıma girmiyor bu olay. Hayırlısı artık. Çakır kararlamada haklıdır. Çünkü arada bir magazin leri takip ederim ve Deniz Çakır yine sarhoş, magazinlere laf attı, sarhoş olduğu için diziden kovulmuş... gibi Haberler ortaya çıkıyor. Yarısı doğru yarısı yanlış oluyor hep.
Bilemicem Alalh biliyor artık ama melek baykalla da bir tutulamaz deniz baykal kendi hesabinda ins hesabinda birebir kendi yazmisti bunlari soylemisti denizin ise sadece laftan ibaret
Benimde ama ben hiç doğru dürüst şüphe etmedim. Sadece olabilir miy diye düşündüm ama kesin konuşmadım. Deniz Çakır zaten bana göre öyle biri değildir.
En İyi Cevaplar