Gençlerbirliği-Fenerbahçe karşılaşmasında tribünde dikkat çeken anlar yaşandı. Gençlerbirliği tribünlerinde Fenerbahçe formasıyla bulunan minik taraftara bazı Gençlerbirliği taraftarları tepki gösterdi. Tepkilerin ardından çocuğun üzerindeki Fenerbahçe forması çıkartıldı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cahil insanlar işte.
Şöyle ki öncelikle onun bir çocuk olduğunu unutmamalıyız tabii ki de davranışlar yanlıştı böyle bir tepki verilmemeliydi asla bunu savunacak değilim kimse de savunmamalı ama ben aileyi daha hatalı buluyorum ne kadar küçük bir çocuk olursa olsun sonuç itibari ile başka bir taraftar gurubunun içine üstelik x birtakım değil karşısında mücadele etmekte olduğu rakip takımın formasıyla götürüyorsun çocuğunu bu da yanlış
Dünyada daha s alak bir şey yok herhalde.. çok saçma acınası ve zavallica buluyorum.. sanki o taraftarların evinde barkinda başka takım tutan yok.. ne yapıyorlar evden mi kovuyorlar.. ya insanların uğraştığı şeye bak gerçekten siğlıkta kapasitede yerlerde bizim insanimiz..
bugün birkaç farklı yerde gördüm bunu. ne kadar da sinir bozucu ve gereksiz bir hareket😡
neyse ki bunu yapan adam ev hapsi cezası almış 👏
Küçük bir çocuğu idare etme becerisine bile sahip olmayan bir taraftarı kendi takımı tarafından stadyuma sokulmamalı bence.
Herkes fenere düşman. Kendi kinlerinde boğulsunlar. Küçük bir çocuk sonuçta o çocuk kadar zekaya sahip değiller.
Çocuktan bahsediyoruz ya aynısı kendi evladına yapılsa ne tepki verirdi acaba hiçbir tak6m taraftarına yakıştırmıyorum böyle hareketleri
Çok ahlaksızca bir hareketti bazen futboldan bu yüzden nefret ediyorum. İnsanların beyni uyuşuyor sanki
İnsanlar oraya maç izlemeye gitmiş. Terörist muamelesi yapan herkesin elleri kırılsın.
Gençlerbirliği'ne sempatim vardı artık kalmadı yazıklar olsun bir de elit takımız diye geçiniyorlar ortalıkta yazıklar olsun güya Ankara 'nın modern temiz yüzünü temsil ediyorlardı
Gençlerbirliği demeyin onlar Ankaralı Gençlerbirliği tribününe girmiş GS taraftarları vede bunlar için bu kompleks normal
5 yaşındaki çocuğa kinlenecek kadar şuurunu yitirmişler..
Ahmaklık o yüzden bu ülke hep geride ula
Etme bulma dünyası
Böyle bir toplumdan ne olacak ki.
Fb fanatikleri hep mal oluyor
onu isirmak istiyorum cok tatliiii😍
😅🤣😅😂😂😂 ne diyelim
canım insanlar küçücük çocuk daha o
Zaten yeniliyo fener gerek yokti hxhx
Çok aptalca
Tam dızzo işte.
Saygısızlık ve ayip
hiçbir şey