Sizce yanlış bir hamle miydi? Yoksa doğru bir tutum mu?

Sizce yanlış bir hamle miydi? Yoksa doğru bir tutum mu?

Yani saçmalık olarak görüyorum Tamam federasyona karşı bir tepki içerisinde olması gayet normal çünkü futbol federasyonu son dönemlerde tam Galatasaray'a göre çalışıyor yani Halil Umut meler gibi sorunlu bir hakemi sen tutup da trabzonspor-fenerbahçe maçına verirsen böyle olaylar ne olacağı belli, çünkü Adam tam bir Galatasaray'a çalışıyor ama yani eğer madem böyle bir tepkin varsa o zaman oraya hiç gidip sahaya hiç çıkma, 20 yaşında futbolla yeni tanışan çocuklar da tutup sahaya çıkarıp bir gol yedikten sonra sahadan çekmek saçma bir şey Galatasaray'ın sevinmesi daha büyük saçmalık yani bu iki kulüpte futbol federasyonu'nda Türkiye'yi futbol açısından rezil etti başka bir şey yok.
Yanlış bir hareket tabiide. Yani millete kızıp taraftarı cezalandırmak. Zaten kaç yıl olmuş kupa alamamışlar bu kadar yakınken bir kupaya çarpışmamak bence korkaklık
Cevap
10Cevap
Federasyonun yaptığı haksızlıklara karşılık bir eylem yapılmalıydı ama bunu sahaya 17 yaşında çocukları çıkarıp sonra geri çekmek şeklinde değil sahaya hiç çıkmayarak yapmalıydı.
Bu olayda saflar belli oldu. GS ve Trabzon ittifakı mevcut fettoşçu federasyonu ve başkanını destekliyor ki buna da şaşırmadım.
Üff şu ülkenin genel olarak futbol muhabbetinden gına geldi. Başarı deseniz o da yok. Tüm takımları toplasanız voleyboldaki başarımızın 10/1 falan ya ediyor ya etmiyor jsjxkskks gereksiz yerlere para harcamaya gerek yok.
Ali koç fedarasyon yetkilerileri türk futbolunundan men edilmesi lazım Galatasaray 1 ayda 8 maça çıktı hiç bu kadar isyan ağlama yapmadı avrupada maçımız var diyor oynayacağın rabikin de bugün maçı vardı trabzonda ki olaylar sudiarabistan olayların arkasında kişide kendisi hatta araplar bizim koç ailesiyle arasında ticareti Galatasaray yaptı sanki
Ali Koç bir şeyler deniyor ama hayırlısı bakalım
Çok merak ediyorum ne deniyo acaba
Neden çekildiklerini göremedim ama Fenerbahçe kendi kendine zarar veriyor bu şekilde.
Evet. Ya eskiden Fb- Gs maçı olunca ben o zamanlar 8. sınıfa gidiyordum bütün okul maç saatine kadar teneffüs aralarında tezahürat yapardık. Ertesi gün de kim kazanmışsa nasıl hava atılirdı diğer takıma 😄 bu nedir şimdi maçlarin bile zevki kalmamış.
Hiçbir şey anlamıyorum nereye varacak bu olaylar
Yaparız arada böyle çılgınlıklar :D sarı lacivert aşkına.
Tepkileri gayet normal
Bari gol yemeden kacsaydilar😂😂
Olayın evveliyatına bakmak lazım
Hiç gerek yoktu bence
Keyifleri bilir hiç alakam yok.
Korktular 😄
İyi oldu
Doğru değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?