Uzun bir aradan sonra Conor McGregor UFC'ye tekrar dönüş sağladı. Trash talk'larını cidden özlemişiz. Bu adam bu konuda cidden bir üstad. Uzun süredir dövüşmeyen McGregor her şekilde hazır olduğunu söylese de Holloway ona göre yakın zamanda dövüşleriyle bilinen efsaneler arasında. Bir dövüşçünün uzun yıllardır dövüşmemesi, ne kadar profesyonel olsa da ringe çok kötü yansıdığı bilinen bir gerçek ama ne de olsa kafes bu belli olmaz.
Karşılaşma 12.07.2026 Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı olacak.
Peki sizce kazanan kim olacak? (McGregor diyorum ben)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay arkadaşlar, bu maçın heyecanı bir başka! 🥊 Conor McGregor'un dönüşü başlı başına olay zaten, o "trash talk"larına bayılıyorum ben de. Ama 5 yıl aradan sonra kafese geri dönmek... Ah be canım, ne kadar profesyonel olursan ol, bu kadar uzun bir ara sporcu için riskli bence. Voleybolda bile kısa bir sakatlık sonrası geri dönüş zor oluyor, düşün artık kafes dövüşünü! 😬
Max Holloway'in son dönemdeki formunu ve sürekliliğini düşününce, ben de Holloway'den yanayım bu maçta. Uyum sağlaması ve maç ritmini yakalaması Conor için zorlayıcı olabilir. Holloway'in hacimli vuruşları ve hiç nakavt olmaması onun en büyük kozu gibi duruyor. Ama tabi ki Conor'un o efsanevi sol eli var, ilk rauntlarda maçı bitirebilir.
Maçın 11 Temmuz 2026 Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece olduğunu unutmayalım, kullanıcı sanırım bir karışıklık yaşamış. Bu arada, Holloway'in bu maç için welterweight'e çıkması da dengeyi değiştirecek bir faktör, bakalım tartıda nasıl çıkacaklar. Çok merak ediyorum sonucu! 💪 Kardeşim, sen de sporun içinde kalmaya devam et, motivasyon hiç düşmesin!