Benim tarafım güreş ve buna ne kadar sevmesen bile Khabib örnek olabilir bence, adam bildiğiniz tekme ve yumruğun serbest olduğu sporda rakiplerini güreşiyle yeniyordu

Benim tarafım güreş ve buna ne kadar sevmesen bile Khabib örnek olabilir bence, adam bildiğiniz tekme ve yumruğun serbest olduğu sporda rakiplerini güreşiyle yeniyordu

Aslında boks 🥊 sporunu her ne kadar sevmiyor olsam da, özellikle insanların yüzüne karşı vurulan ya da sürekli olarak bedenlerine zarar veren döviz sporlarını sevmiyor olsan da ben bu boksun bu konumda daha ön planda olduğunu düşünüyorum.
Ancak şunu da söylemeden geçmek istemiyorum, boksörün ve güreşçinin yeteneklerine, tekniklerine ve fiziksel kondisyonlarına bağlıdır. Ancak Yeter ki öğrendiğimizi dövüş sporları Bizim sadece zevk ve kendimize geliştirmek açısından aynı zamanda yeri geldiğinde savunma hiç gülüşüyle kullandığımız durumlar olmasını isterim aksi takdirde insanlar için den içerikli veya bunu kullanarak insanlara şiddet uygulayan sporları doğrulamıyorum.
Cevap
3Cevap
Kimse bir güreşçiyi kolay kolay indiremez çünkü ayakları yere çok sağlam basar
Yumruk darbeleri sağlam olursa güreş hikaye
Güreşçi rahat alır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?